Reklama

Reklama

Animal

Trailer

Partia piatich kamarátov prichádza kempovať do hlbokých hôr. V minulosti v danej oblasti trávili s rodičmi každoročné letné prázdniny. Dnes sa do Holland Creek vracajú z iného dôvodu: chcú sa rozlúčiť s Jeffom, ktorý je opätovne povolaný do služieb armády U.S. Pôvodne plánovaný relax sa hneď v prvú noc mení na krutý boj o život s neznámym tvorom, bažiacom po čerstvom ľudskom mäse. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

bourec 

všetky recenzie používateľa

Vzpoměl sem si na první film Simmonse "Husk",což byl tvrdim debut hodně slušnej,a tak sem byl zvědavej na další dva filmečky stejnýho autora.A jak to dopadlo.No dost děs.Ani se nebudu rozepisovat,jediný co mě zaujalo,byla ta hudba,taková temná elektro linka,ale film s ní krok nedržel.Děsně natočený.20%. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Monsters vyvražďovačky mám rád a keď sa ešte aj odohrávajú v lese o to lepšie.Ale po tomto filme už tak nadšený nie som.Kto nevidel krvavú hostinu tak nech si pozrie radšej tú tam bola aspoň nadupaná zábava s vynikajúcimi hláškami a dosť podobnou potvorou.A teraz k tejto sračke-tie dialógy boli ináč trápne a aj nezáživné.Čistá monsters vyvražďovačka s tupými postavami,ktoré vymyslia na svoju obranu leda tak hovno.Toto je ináč vyčuraný film.Keď som prvý krát zbadal to monštrum,tak som sa musel smiať.Museli minúť veľa latexu a gumy aby vytvorili takú škaredú a trápnu kreatúru.Tak gumenú potvoru som hádam ani nevidel.Jednu hviezdu dám za snahu tvorcov aspoň sem tam navodiť atmosféru.Niektorý miestny užívatelia napísali,že by sa nebránili aj prípadnému pokračovaniu.Ja v tomto nesúhlasím keď náhodou niekoho napadne urobiť pokračovanie budem sa mu oblúkom vyhýbať. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem perverzní chuť na nějakou lobotomizovanou šílenost, kterou si pořádně properu mozek, no a podařilo se - řízením osudu mi totiž padl do ruky Animal. No a o čem že to vlastně je? To byste asi neuhádli: O partě lidáků, které v lese a později v lesní chajdě loví... budu mu říkat Animál. Tak tedy Animál je takové zubaté holohlavé hovado s hubou přes celou hlavu, jehož nejvyšším životním naplněním je sežrat každého lidáka kterého uvidí. No a o tom to prosím je. Lidáci se samozřejmě chovají jako naprostí idioti a ani vám moc nepřirostou k srdci, je mezi nimi například jeden mimořádně otravný gej, jeden pošahaný a hajzlovitý španělák a dva černobílí sourozenci, jakožto symbolický symbol Obamovy Ameriky. Plus špetka lekaček a nějakého toho nechtěného humoru. Shrnutí: Tempo svižné, stopáž snesitelná, děj roztomile pitomý, v rámci žánru "oddechový horrorový brak" z mojí strany vcelku spokojenost... Jen jsem se bohužel nedozvěděl, odkud se ti Animálové vlastně vzali. Ale počítám, že se mi to objasní ve dvojce, trojce, čtyřce nebo nejpozději pětce. Já osobně tedy tipuju, že v tom má prsty armáda. P.S.: Na účast ve druhém dílu už přikývli Charlize Theron a Ryan Gosling, který se prý navíc možná dokonce ujme i režie. ()

FromHell 

všetky recenzie používateľa

Dal by som aj tri hviezdy ale niečo mi na tom proste nesedelo.Ta kreatúra na mňa pôsobila miestami dosť smiešne.Tiež jasné,že námet ako taký je veľmi otrepaný.No na druhej strane film je celkovo slušne natočený a herecky sa to tiež dalo.Silné dve hviezdy,na tri to proste nevidím bohužiaľ. 40 % ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Když pominu občasné groteskní chování ústředního monstra a bandu totálně-kreténských protagonistů, ty zvuky příšery, atmosféra a lekačky (byť předvídatelné) byly slušně zvládnuté. Je pravda, že takovéto a podobné filmy by jenom těžko vznikaly za víc peněz s lepšími herci, proto musíme být rádi za nelogicky jednající hovada,jejichž inteligenční kvocienty strká hravě do kapsy řídící jednotka automatické pračky........vypnuté................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (5)

  • Thorsten Kaye stratil na jeden deň hlas po tom, ako sa nadýchal toxického dymu zo svetlice. (beso74)
  • Film bol natočený za 2 týždne. (beso74)
  • Prvý film produkčnej spoločnosti Flower Films, v ktorom nehrala šéfka tejto spoločnosti, herečka Drew Barrymore. (beso74)

Reklama

Reklama