Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámi lupiči vo Varšave vylúpi pobočku banky Monarch Douglas, ktorá sponzoruje najhorších svetových zločincov. Prípad vyšetruje Cooperova zvláštna jednotka FBI. Elizabeth s Resslerom na mieste zistia, že sa nič nestratilo, no majú podozrenie na únos. Keď sa im podarí zmiznutú zamestnankyňu banky nájsť, ukáže sa, že vďaka svojej fenomenálnej pamäti fungovala ako "ľudský hard disk", čo banku zbavovalo nutnosti viesť si záznamy o nelegálnych operáciách ... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (4)

yvona 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

FBI je v průběhu již probíhajícího mezinárodního vyšetřování velmi překvapena, že před  bankou jsou kamery. To je takový odpad tenhle seriál :)), ale mám ho ráda. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Vaše žena se celkem snadno kouskuje." Ve Varšavském dobrodružství mě zaujalo jen přitažlivé paměťové médium, manikérka se skalpelem a skutečnost, že gangsteři a tajné služby celého světa využívají diskrétních služeb společné banky. Jinak mě už Berlin č. 8 trošku přestává bavit a kdyby ho Red brzy sklepal z podrážek svých bot, tak bych mu za to byl dost vděčný. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama