Reklama

Reklama

Star Wars Rebeli

(seriál)
  • Česko Star Wars Povstalci (viac)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrajú:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(71)

Obsahy(1)

Seriál plný akce je zasazen mezi Epizodu III a IV, do období, jež se na obrazovkách doposud neobjevilo. Star Wars Povstalci začíná ve chvíli, kdy Impérium pevně svírá Galaxii ve svých rukou a loví zbývající rytíře Jedi. V této chvíli se proti Impériu začne formovat povstalecká Aliance... (oficiálny text distribútora)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (135)

Rannveig 

všetky recenzie používateľa

Strašlivý pocit uvědomění si, že Star Wars: Clone Wars nebyl nejhorší Star Wars počin všeh dob. Jako správný šťoural, neodpustím si - jedna za všechny: k útěku v poslední epizodě první série - TIE stíhačky nemají podporu života, takže...... konec utíkání a game over. No, když něco dělám (sakra hlavně když už můžu mít tu čest dělat na Star Wars) tak to dělám pořádně, ne? Tvůrci seriálu patrně ten pocit nemají. ()

Ninivius 

všetky recenzie používateľa

Hodnocení měním na 5 hvězd po finálním dílu druhé série, který sám dosahuje kvality nejlepších epizod Clone wars. Animace, hudba, i dějová linie se mnohonásobně zlepšily a už dávno to není show pro děti na sobotní ráno, některé díly jsou sice trochu dětinské ale vcelku má tento seriál plné právo na název Star Wars. ()

Reklama

Elerrina 

všetky recenzie používateľa

Plastová dobrodružství plastových figurek s plastovými emocemi a traumaty. Pro cílovku, která se pyšní tím, že jich má doma nad postelí plnou poličku to bude nepochybně pecka, pro všechny ostatní je to jen zbytečné testování slepé uličky animačního vývoje. Občas se vyskytne dobrý nápad nebo provedení, které by asi neudělaly ostudu, kdyby byly reálně zfilmované (finální bitva třetí série), je jich ale příliš málo na to, aby tuhle rozsáhlou, po všech koutech pokoje, pardon galaxie, roztahanou skládku hraček zachránily od průměrnosti. Ezra je navíc horký kandidát na titul Nejméně sympatický hrdina (v jakémkoliv) vesmíru. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

O niečo slabšie než Star Wars: Clone Wars (2008), ale i tak sa tu nájdu pozitívne stránky. Objaví sa tu aj Vader (asi v jednej epizóde) ale za to sa u neho dočkáme skvelého súboja s Ashokou Tano. A práve tá tu vyzerá lepšie než v Clone Wars. Pretože práve po grafickej stránke, respektíve po animačnej stránke je to milión krát lepšie než Clone Wars, ale inak je to po všetkých ostatných stránkach slabšie. Bohužiaľ aj svetelné meče tu vyzerajú hrozne, pretože sú veľmi tenké a vyzerajú komicky. Ashoka tu však vyzerá skvele, je tu už staršia a silnejšia a ja pevne verím, že sa táto skvelá postava (Anakinova padavanka) objaví v chystanom seriáli Kenobi (2021). Škoda že v druhej trilógií Star Wars nebolo pre ňu miesto. Ale všetko vynahradil práve seriál Clone Wars, kde sme ju po boku Anakina mohli vidieť skoro v každej epizóde. Inak je tento seriál taký pre deti. Hlavný hrdina cez to všetko, že sa stane Jediom, tak v celom seriáli nezabije jedinú bytosť - všetkým stormtrooperom svojim svetelným mečom len rozláme zbrane a omráči ich svojou silou. Navyše po tom, ako sa v 3.sérií ostrihal na blbečka, tak som ho vtedy prestal mať rád a v podstate stále sa choval nesympaticky. Práve asi Ashoka tu bola tým najlepším, aj keď ani ona sa tu často neukázala. A dočkáte sa tu aj Darth Maula a pokračovanie jeho príbehu, ktorý tu dostal dosť priestoru, pretože sa chce pomstiť Obi-Wanovi. Inak slabé príbehy a skoro v každej časti sa snažia aj o komediálne prvky, čo stráca na vážnosti a temnej atmosfére. V každej časti sa postavy snažia len niečo ukradnúť Impériu, skoro žiadne boje a keď už aj na ne dôjde, tak to vyzerá smiešne, lebo svetelné meče sú tenké ako špagety. Ale aj tak som rád že tento seriál vznikol a viac vás zasvätí do prostredia Star Wars a zodpovedá vám pár otázok, ktoré sa nezmestili do filmov. ()

Buford_TJ 

všetky recenzie používateľa

Po první epizodě: Super....mnohem lepší než Clone Wars. Už v prvním díle mnho odkazů na celovečerní filmy (občas v podobě povedených vtipů). Seriál je možná hlavně pro děti, scénář není ale nijak infantilní, dialogy mají šmrnc a dostane se i na povedené vtípky. Moc pěkný doprovodný soundtrack je svou kvalitou velice blízko filmům. Animace jsou mnohem dále než u Clone Wars, nejsou tak toporné a jsou z nich konečně znát emoce postav. Grafika je stále komiksově stylizovaná, nicméně je zde znát technologický pokrok, hlavně v osvětlení scén. Líbí se mi i námět, kdy budeme sledovat osud posádky jedné vesmírné lodi, jejíž členové, jakkoliv jsou rozdílní, mají jedno společné - nemají rádi Impérium...uvidíme co další epizody :) ()

Galéria (1 091)

Zaujímavosti (94)

  • Dizajn Zeba je spravený na základe konceptu Chewbaccy od Ralpha McQuarrieho. (Da_reba)
  • Krstné meno agenta Kallusa je Alexandr. Kallus pochádza z planéty Corucsant a narodil sa niekedy v období medzi 44-35 rokov pred bitkou o Yavin. (Bukysh)
  • V epizodě se v několika záběrech uvnitř AT-TE objeví helmy klonů fáze 1. (Cardo)

Súvisiace novinky

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

09.01.2024

Lucasfilm na oficiálních stránkách Star Wars jen tak mimochodem odhalil, co dalšího nás ohledně vesmírné ságy čeká. Pod režijním vedením Jona Favreau a produkčním dohledem Davea Filoniho a Kathleen… (viac)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (viac)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (viac)

Reklama

Reklama