Reklama

Reklama

Posledné dva roky sa Ben (Kevin Hart), strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi (Ice Cube), že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Keď Bena konečne prijmú na policajnú akadémiu, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu v polícii nemá. Udalosti divokej noci ich ale zavedú k najnebezpečnejšiemu zločincovi v meste a James na vlastnej koži pocíti, že Ben nemá od prudkých slov ďaleko k činom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (184)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Ice Cube, je celkom solídny drsňák. Alebo tak iba vyzerá vedľa toho žaluďa Harta. Kevin sa úspešne stáva mojím najneobľúbenejším černošským hercom. Už v Grudge match bol jedinou slabinou filmu. Jeho otravnosť je unikátna. Plusom je, že tu mal celkom solídnu pipku, ktorá keď bola v nohavičkách vyzerala viac ako dobre. A pár krát som sa fakt zasmial. Nie často. Ale asi trikrát fakt schuti. A občasná akcia padne vhod. Slabé 3*. 50% ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Klasická, americká, ukecaná krimi komédia, ktorá síce nenadchne každého, ale nenáročnému divákovi na jedno poobedie úplne postačí. Ice Cube zrovna nie je môj obľúbenec, no spolu s černoškom Kevinom Hartom tvorili celkom zábavnú dvojku. Ak vznikne aj dvojka, myslím že sa nebudem brániť. Ovšem pokiaľ to nebude direct to DVD. 60% ()

Reklama

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Snaha o novú černošskú dvojicu ( Smith-Lawrence ) alebo Eddie Murphy?? Žiaľ vôbec sa to nepodarilo. Ice Cube hrá to svoje celý čas ale Kevin Hart mi prišiel strašne otravný, nie moc talentovaný a pôsobilo to na mňa veľmi chcene. Príbeh nič moc, taký typický príbeh typu " ty si policajt a ja nie, tak spravím blbosť aby som sa stal policajtom". Nič výnimočné a po prvom pozretí na to zabudnete behom pár minút a nevybaví sa vám jediná scéna, ktorá by stála zato. 35% - 2*. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $134,202,565Tržby Celosvetovo $153,690,846Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,831,756Tržby za predaj DVD v USA $20,956,592║ klasická americká výplachovka, ktorá ponúkne len povrchný ukričaný humor, ďalšia zbytočnosť, neviem na aké dno sa chcú američani z úrovňou komédii dostať /35%/ ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama