Reklama

Reklama

Horúca krv

(seriál)
Slovensko, 2012, 60 min

Obsahy(1)

O šťastie treba bojovať! Horkokrvnosť však nie je vždy namieste!   Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme...
Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (44)

nessbeal odpad!

všetky recenzie používateľa

Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme... Aj o tom je nový rodinný dramatický seriál Horúca krv, ktorý štartuje na obrazovkách Markízy 21. augusta o 20.20! Uvidíme v ňom nielen mnoho známych hereckých tvárí, ale aj hercov, pred ktorými sa sľubná kariéra ešte len otvára. Objavia sa vňom okrem iných napríklad aj Zuzana Skopálová, Marek Ťapák či Daniel Žulčák. ***** Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Seriál podobný seriálom Druhý dych a Pod povrchom. Sú to skôr seriály zo života bohatej slovenskej vrstvy, sú dosť pokojné s vážnymi udalosťami, sú aj dosť nudné a nemajú spád, ale sú posunom v našej tvorbe, herecky sú viac uveriteľné. Horúca krv mi pripadala z ukážok ako slovenský Dallas a do toho ešte Latinákova postava, ale nakoniec je to niečo mierne iného charakteru, o trapas sa nejedná, ale ani na vývozný artikel. 05.06.2013 - Dopĺňam komentár, lebo seriál sa zmenil na hlúposť typu Ordinácie v ružovej záhrade a je pre mňa už v podstate nepozerateľný. Asi to robia ľudia odtrhnutí od reality, ja len ľutujem divákov tohto a jemu podobných seriálov. ()

Reklama

Arkanoid odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je záplata za Pláž 33. 1. časť: prológ. Pre komerčnú Markízu a jej stálych divákov iste trefa do čierneho, pre náročnejších divákov ďalší výplach hlavy. Kamera, postavy, hudba aj dialógy sú prvoplánové, ale to k správnej telenovele patrí. 2. časť: Je jedno, či sa niekto z hercov snaží, keď je dej odfláknutý. ()

moviefilm

všetky recenzie používateľa

Videl som len prvý diel, preto by som nemal hodnotiť, no treba tomu vylepšiť percentuálne hodnotenie. Tento seriál si tak málo percent nezaslúži. Bravúrne herecké výkony všetkých zúčastnených, najlepší kamerový výkon, ako som na Slovensku videl, príbeh jednoduchý (narozdiel od konkurenčného Pod povrchom), dialógy ozaj vynikajúce. S postavami sa dá veľmi rýchlo stotožniť a výsledok bol taký, že som nechcel, aby to skončilo. Skutočne nemám čo vytknúť... Aktualizácia: Seriál sa po čase naozaj zmenil na absolútny štandard v rámci slovenských seriálov, a teda k horšiemu. Skutočne sa z toho stala jedna narýchlo vytváraná telenovela. Len je škoda tých prvých dielov, pretože tie boli naozaj vynikajúce. Asi nasadili latku privysoko. P.S.: Opäť sťahujem hodnotenie. Neviem totiž, či mám hodnotiť prvotné diely, alebo tie neskoršie, alebo spraviť priemer, tak radšej neurobím nič... ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Zozačiatku vyzerajúce ako KONEČNE slušný slovenský seriál, no na "prekvapenie" zasa ďalšia tupá telenovela, ktorá je tak katastrofálne napísaná, až mi vlasy stáli dupkom. Premiérový diel ukázal kriminálnu zápletku, od ktorej sa zvyšok seriálu bude (pravdepodobne) odvíjať, no aby niekto napísal do scenára niečo takéto, ešte k tomu bez najmenšieho pokusu o prečítanie si justičného zákonníka vopred, čo má za následok katastrofálne deravý "krimi" dej obohatený tonami romantických klišé, drístov a ešte k tomu aj nešikovných hercov, ďakujeme pekne. Áno, ďakujeme za ďalšiu zbytočnú výplň večerného týždňového programu, kedy si radšej otvoríme knihy, prípadne prepneme na nejaký dokumentárny kanál. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • V časti 02x1 "Cudzí príbuzný", keď nastupuje Stanke so Skopálovou do auta, si môžeme v odraze čelného skla všimnúť ruchový mikrofón. (Johnny.ARN)
  • V časti 27x1 s názvom "Samota" je pri spoločnom obede Zdeny Studenkovej a Gabriely Dzuríkovej možné nad hlavou prvej spomenutej zbadať mikrofón. (Johnny.ARN)
  • V časti 27x1 s názvom "Samota" šoféruje Johnny (Lukáš Latinák) traktor John Deere 7830. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama