Reklama

Reklama

Dospeláci 2

  • Česko Machři 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pred troma rokmi zažil Lenny (Adam Sandler) s priateľmi z detstva Marcusom (David Spade), Ericom (Kevin James) a Kurtom (Chris Rock) úžasné leto, na ktoré nedokáže zabudnúť, ani keby chcel – a on, pochopiteľne, nechce -, takže asi veľmi neprekvapí, že rozhodnutie dopriať svojim deťom, a tak trochu i sebe, vrchovato podobnej zábavy, nevyhnutne vyústi do rozhodnutia presťahovať sa do rodného mesta! Koniec koncov, čo môže byť lepšie, ako vychovávať deti spolu s kamarátmi, nonstop naladenými na rovnakú vlnovú dĺžku, a ich (dúfajme) rovnako skvelým potomstvom? Nanešťastie sa však relatívne rýchlo ukáže, že život a vytúžené sladké ničnerobenie človeku dokážu poriadne osladiť nečakané komplikácie v podobe tyranov, ktorí vám znepríjemňovali spätne inak vcelku idylicky vyzerajúce obdobie školskej dochádzky, ale i tyranov, ktorí sa o to isté snažia u vašich detí. Za zmienku ale rozhodne stoja i psychopatickí účastníci cestnej premávky, strážcovia zákona pod vplyvom a celá plejáda rôznorodo vyšinutých spoluobčanov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (501)

salalala 

všetky recenzie používateľa

Ryzí zlo a pro mě případ té nejhorší americké komedie vůbec. Pořád se tu krká, prdí, škytá, někdo někam padá, do něčeho vráží a tak dále. Humor je laciný a prvoplánový a vskutku by ho vymyslelo i malé dítě. O ději nemá smysl dlouze mluvit, protože tu žádný není. Jde spíše o sled epizodek, které jsou víceméně trapné a pro mě zoufale nevtipné. Nic tu nedává smysl a jen se divíte, proč v tomhle musí hrát Hayek, Bello nebo Buscemi, kteří tu jsou jen do počtu a musí se pitvořit nebo přehrávat. Sandler, James, Rock a Spade mi prostě nesedí a tak už to asi zůstane. Všichni jsou křupani a jejich humor je opravdu dost oplzlý a trapný. Dugan sice občas kouzlí kamerou, to ale nikoho nevytrhne. Jedinou hvězdičku dávám za konec, v němž jelen sežere varlata Taylora Lautnera, který je příšerný jako celý film. Očistec a dost možná trestný čin ublížení na zdraví. 10% ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě zábavnější než jednička. Některé vtípky povedenější a ve starém Sandlerovském duchu (jelen - nikdy neděste jelena, Buscemi jako raper). Dokonce i ten idiot Nick Swardson mi konečně připadal zábavný. A ani se mi nechtělo zvracet z toho echt júesej rodinně hodnotového ducha. Mrzí mě jen dvě věci, méně prostoru pro ženské partnerky (božská Hayek, skvělá Bello a neskutečně sympatická Rudolph) a absence gerontofilního Roba Schneidera. Ale trochu to zachraňuje Jon Lovitz jako cvičitel aerobiku. Sandler s Duganem prostě ví, čím mi udělat radost. ()

Reklama

PinokKio 

všetky recenzie používateľa

Tady se raději nebudu moc rozepisovat. Je mi jasný, že Machři 2 je komedie o ničem, se spoustou fekálního humoru, který nemusím, jenže já včera asi prodělal lobotomii či CO a nějakým ujetým způsobem se u toho CO chvíli uchechtával. Nejspíš to bude tím, že bych bojoval na straně té starší párty barikády .. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Časopis Cinema som odoberal asi desať rokov, za Ivy Hejlčíkovej, až do roku 2006. Prestal som (ani už neviem prečo) a kupujem ho už vážne len občasne. Takto som si jeden výtisk kúpil aj v roku 2011, keď akurát išli Dospeláci jednotka na DVD a ja neviem čím to je - možno len preklepom - každopádne pointa: od Cinemy dostali 100%, hodnotenie najvyššie. Takže ako hovorím; možno to bol len preklep, možno sa od čias Hejlčíkovej veci zmenili a možno teraz Cinemu píšu deti, to ma ale vtedy nenapadlo, myslel som že sa stal zázrak a začal sa na Dospelákov tešiť. No a potom prišlo nevyhnutné sklamanie, bola to sandlerovská sračka a tri hviezdy odo mňa dostala s odretou hubou aj ušami, aj to len za pár GP chuťoviek. Od pokračovania som nečakal nič a páčilo sa mi viac než prvý film. Je to rovnaká sandlerovská sračka (hneď v prvej minúte filmu, celú sandlerovie rodinu pochčije digitálny jeleň), s rovnako primitívnym humorom a rovnakým zvratkom morálnych ponaučení a je už asi pol hodinu rozmýšľam, čím ospravedlniť nadpriemerné hodnotenie. Či tým klokanom z Twilightu, paródiou na záverečný fight z Twilightu, fenomenálnymi deťmi ústredných postáv, cameami, alebo tým že som bol proste zhúlený; hlavne je to ale vtipnejšie ako posledné Sandlerove filmy. Aj cez grcky a moč. Takže v rámci fekálnych komédií, 60% ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Velmi solidní pokračování. Dalo by se dokonce srovnávat s kvalitami jedničky a v určitých okamžicích možná i lepší. Je tu opět spousta skvělých situací a u některých jsem i pořádně vybuchoval smíchy. Kdyby bylo každé pokračování jako toto, vůbec bych se nezlobil. Trojka by proto neuškodila. Jen co mě mrzí byla absence Roba a jeho povedené rodinky. :-) ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (19)

  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)

Reklama

Reklama