Reklama

Reklama

Vesmírný lov

  • USA Beyond White Space (viac)
Trailer 1

USS Essex cestuje v nejvzdálenějších končinách známého vesmíru, když se setká s gigantickým tvorem. Poté, co jim piráti ukradnou náklad a většinu zásob, se posádka rozhodne tvora zajmout. (Canal+ Action)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (29)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Male sci-ficko o posadke jedneho korabu, ktory nahana nejaku vesmirnu potvoru, ale jednotlivy clenovia posadky maju svoje vlastne ciele. Technicka stranka je dobra. Na urovni napriklad Battlestar Galacticy, takze divaci sci-fi serialov s tym nebudu mat problem. Tym asi vsetky klady koncia. Posadka je uplne nezaujimava a ani inak charizmaticky McCallany ako kapitan to nezachrani. Bolo mi uplne jedno kto z nich prezije a o co im ide. Takze kedze poriadne nefunguje zapletka, tak to uz solidne triky nezachrania. 4/10. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Píše se rok 2150 našeho letopočtu. Vesmírná loď honí napříč vesmírem mezihvězdnou krakatici a kromě problémů s potvorou musí řešit i pirátské útoky či pnutí uvnitř posádky. Je tu fajn obluda, vesmírní pavouci, nějaké to efektní zabití a solidní neokoukaný casting. Tvůrci k tomu přistoupili bez větších ambicí a to je v tomto případě dobře. Příjemná béčková jednohubka. 60% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Píše sa rok 2150... Vety podobnej tejto sú neklamným znamením, že sa z filmového plátna na vás rúti hromada sračiek. Ale keď je to pred našim letopočtom, to by človek čakal minimálne Amenhotepa masturbujúceho pred sfingou (nemajte mi to za zlé, ale v Egypte faraóni naozaj onanovali na verejnosti). Dostali sme vesmír spojený s mamutom s hercami hodných prachovky. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Ja prekusnem klišovité postavy a ohratý príbeh, aj že z deväť členov posádky sú tri modelky a štvrtého hrá retard zo Scary Movie. Pozerám na béčko a ja to beriem. Raz za čas zvládnem aj tých hercov, aj efekty. Je to béčko a neni to nuda, ok. Ale nevydržím zmätený a idiotský scenár, keď miestami ani neviete čo sa deje a potom tam dajú také veci, akože pirát chce zastreliť príšeru, ktorá je vonku, tak začne strielať samopalom vnútri kabíny niekam nad seba. Nehovoriac o postave tajnej agentky, o ktorej bolo od začiatku jasné, že bude hrať Ripleyovú a potom to celé zahodili, lebo autor nemal dostatočné schopnosti natočiť pôsobivo ani spotenú čajku behajúcu po vesmírnej lodi s mečom v ruke. A čo vôbec nechápem, prečo je snaď polovica záberov robených v detaile. Niekto sa prechádza po chodbe a kamera zaberá jeho tvár. Wtf? ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

Bcko na 1zkouknuti..efekty nahovno,dialogy jak z porna..skace to sem tam, vubec to nedava smysl..postavy to tam nasype, ze se vtom clovek ztraci..jediny plus je pekna priserka (na kterou asi padl veskerej rozpocet za efekty) a prijemnej zaver pri muzice..na jedno pouziti dobry! aha tak byla i tady ta zenska vole od kevina :D dobra nahoda ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama