Reklama

Reklama

Najodvážnejší, najdôkladnejší a najostrejší  lupič, Parker (Jason Statham), je špecialista na tie najnebezpečnejšie a zdanlivo neuskutočniteľné lúpeže. Od svojho tímu očakáva úplnú oddanosť a presné dodržiavanie stanoveného plánu. Keď sa kvôli ľahkovážnosti jedného z jeho kolegov posledná akcia tragicky zvrhne, Parker odmieta spoluprácu s gangom šéfa miestneho podsvetia Melandera (Michael Chiklis). Ten sa ale so zápornou odpoveďou neuspokojí a za trest ho polomŕtveho pohodia na kraji opustenej cesty. Parker, ktorý útok zázrakom prežije, sa zúfalo túži pomstiť a pátranie po gangu ho zavádza do honosného Palm Beach. Tu sa Parker vydáva za bohatého Texasana kupujúceho dom a stretáva Leslie (Jennifer Lopez), neúspešnú realitnú agentku s encyklopedickými znalosťami ostrova. S jej pomocou odhalí plán gangu na lúpež klenotov v hodnote 50 miliónov dolárov a pochopí, že to je ideálna príležitosť na vyrovnanie účtov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 3

Recenzie (379)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jason Statham po stoprvé stejně a opět výborně. Tentokrát se jedná o variaci na Odplatu, kdy se podvedený zloděj mstí svým proradným bývalým parťákům. Statham tentokrát nehází otočky, ani neukazuje ze všech stran své boulaté terminátorské tělo, ale přesto je tu akce, která má švih a ani scénář nepsal úplný pitomec. Potěší i Jeniffer Lopez. sice mám k její postavě výhrady, ale marná sláva, pořád se na ní kurevsky dobře kouká. 70% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

"Jak po tomhle všem vůbec můžete večer usnout?!?" "Po sedmé hodině nepiju kafe." 😄 Vždycky jsem od Stathama tak nějak očekával, že se bude angažovat v různých ryze akčních slátaninách bez mozku, ale s každou další starší tvorbou, kterou s ním doháním, se ukazuje, že tenhle týpek má radši pečlivě vybudované thrillery s několika právě akčními scénami jako bonusem uvnitř. Takže rozhodně žádné podprůměrné béčko, ale naopak celkem fajn heist movie naruby. ()

Reklama

Aknah 

všetky recenzie používateľa

Na začátku chci podotknout, že Stathama žeru a je mi jedno, že hraje furt to samý :D a že každej jeho film má jednoslovnej název a každej poster k filmu je na jedno brdo :D to opomíjim. On mě s tim jeho vražedným výrazem prostě bere.. Tohle bylo ovšem slabší. Ono natočit po stopadesáté pomstu, která bude něčím zajímavá a udělat o ní film, asi není uplně eňo ňůňo, takže Jasone promiň, ale tohle nic moc. Bodík za Jennifer a jinak průměrňárkovinka. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Fandím Stathamovi, Hackford už je však za zenitom a nedokázal nadviazť na svoje predošlé úspechy. Je to slabučké, pomalé, herecky statické, režisérsky mdlé, scenáristicky poľutovaniahodné a bez prekvapenia. Napriek tomu je Statham veľký sympaťák, Lopezka tiež ešte nepatrí do starého železa a akcia miestami prekvapila, aj keď poväčšine zhadzovala sama seba. 55%. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Parker je klasické obyčajné akčné béčko s nasratým, štýlovým a stále nesmrteľným Jasonom Stahamom, ktorý ma všetko premyslené tak ako vždy, ktorý vždy vykopne právu nohu záporakovi do papule, aby sa na to dobre kukalo a aby bol tento krát ešte väčší frajer, tak mu do scenára namiešali aj zadok Jennifer Lopez na ktorý sa stále pekne pozerá. Parker je fajn natočený akčný film, ktorý ničím neprekvapí a funguje (stále vďaka Stathamovej charizme) dosť dobre. Jediné mínus je snáď len priveľa minút, ktoré brzdia tempo. 65% - 3* ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (12)

  • Parker (Jason Statham) nosí hodinky značky Richard Mille RM11 Felipe Massa a Rolex Submariner. (dyfur)
  • Natáčalo sa od 1. augusta do 30. septembra 2011 v Louisiane, Ohiu a na Floride. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (viac)

Reklama

Reklama