Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenzie (102)

zdenek305 odpad!

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem ani ne 1 minutu z tohohle "filmu" na youtube a dávám automaticky odpad už jen kvůli tomu, že se někdo neštítil pošpinit a znesvětit takovéhle mistrovské dílo jako je Pulp Fiction a udělat z toho tuhle... bohužel nevím, jak přesně to nazvat, jelikož komedie to není, parodie taky ne, nazývat to filmem asi nebude taky morálně korektní.... ()

Sir Ludvig 

všetky recenzie používateľa

Ja vlastne ani neviem čo k takej sračke napísať. Snáď len pre tých čo nevideli: Nenechajte sa zlákať že je to paródia na Pulp fiction, Natural born killers a pod. Nie je to vtipné. Nie je to pozerateľné. Je to prašivá nuda. Jednu hviezdičku dávam len preto, lebo Plump Fiction je dobrá lekcia pre tých, čo dávajú na "oficiálne texty" distribútorov. ()

Reklama

J*A*M*A*L odpad!

všetky recenzie používateľa

OMG?Co top mělo kurva drát znamenat.Nejhorší film co jsem kdy viděl.Radši ani ne celej stačilo mi pět minut a šel jsem blejt a málem mi jeblo z té nudy a z toho kurevsky nevtipného vtipu.Vždy když na tuhe pičovinu pomyslím myslím na to že si strčím hlavu do vécka a že do ní hodim šavli.Fuj tajfl po dvaceti minutách jsem to vypnul a tento komentář je to poslední co s tímhle tzv. "Filmem" udělám.Naprostá sračka všech sraček.0% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Ľudí, ktorí hodnotili tento film možno rozdeliť na dva typy. Prvým sú fanatici tak unesení Tarantinovým Pulp Fiction, že ich natočenie paródie ich obľúbeného filmu vytočilo tak, že mu dávajú hodnotenie odpad!. To je 95% ľudí, ktorí tento film hodnotili. Potom sú tu ostatní užívatelia, hodnotiaci parṕdie ako také. Z tých predstavuje Plump Fiction slabší priemer. Skvelo zvládnutými časťami sú pasáže imitujúce rozhovory v aute, tanec v bare (ktorý je asi najlepšou časťou Pulp Fiction) a celkovo postavy stvárňujúce a zastupujúce Vincenta Vegu a Fabienne. Výber piesní je rovnako výborný ako vo filme z ktorého si Bob Koherr strieľa. Zvyšok je aj na úroveň paródií slabé. Celkovo film nedosahuje úroveň Scary Movie či Bláznivej strely ale prevýši 50 odtieňov čiernej, ktorá ma na čsfd 35%. Tu je vidieť zaujatosť užívateľov tejto databázy. Na druhej strane ich chápem, aj môj úsudok by zrejme zkreslilo ak by sa niekto pokúsil natočiť paródiu na Bergmanovu Siedmu pečať či Kubrickov Mechanický pomaranč. Tak odvážny ( alebo skôr hlúpy) režisér sa však ešte nenašiel. To je rozdiel medzi Kubrickom, Bergmanom a Tarantinom. Filmy prvých dvoch si netrúfne zosmiešňovať nikto. Pre nezaujatých užívateľov sa film pohybuje na úrovni 35%... ()

Polik_ 

všetky recenzie používateľa

Jen pro představu, abyste věděli jak přesné to 5% hodnocení je, tohle je poměr komentářů tady: 20%  – Ani jsem se neobtěžoval se na to podívat, ale je to odpad; 30% – On si někdo udělal srandu z mého oblíbeného filmu? To snad ne; 49% – Quentin Tarantino je moje celoživotní modla a každý, kdo si z něj nebo z jeho mistrovského díla udělá srandu, by měl být postaven před soud za zločin proti lidskosti; 1% – Smysluplné komentáře, bez brečení zamindrákovaných Tarantinovců; Parodie jako taková to není vůbec špatná (rozhodně ne 5%!), překážkou však je, že každý druhý vtip je referencí na něco z americké kultury a jako běžný Evropan nemáte bez dohledávání některých jmen nebo referencí šanci pochopit všechno tak, jak Koherr zamýšlel. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama