Reklama

Reklama

V krajine Jane Austenovej

  • Česko V zemi Jane Austenové (viac)
Trailer

Jane Hayesová (Keri Russell) má už 30 rokov a stále žije sama. Síce vyzerá ako normálna mladá žena, ale má svoje malé tajomstvo, je posadnutá pánom Darcym z románu Pýcha a predsudok spisovateľky Jane Austenovej a to jej tak trochu ničí život. Jej závislosť zašla tak ďaleko, že má doma izby zariadené v anglikánskom štýle a je presvedčená, že žiadny skutočný muž sa jej snu nemôže vyrovnať. Pretože by sa tiež rada stala hrdinkou milostného príbehu, celý život si šetrí peniaze na cestu do Austenlandu, výstredného rekreačného komplexu, kde sa hostia ocitajú na anglickom vidieku ku koncu 18. storočia. Vyzbrojená čepcom, korzetom a výšivkami sa Jane snaží nájsť svojho skutočného džentlmena. (TV Doma)

(viac)

Videá (8)

Trailer

Recenzie (108)

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Sice je od prvního představení postav jasné, co se a jak stane, ale i tak je to fajnová zábava. Jako mají chlapy nadsazené Postradatelné, tak mají ženské nyní tuhle odlehčenou a rejpavou romantickou komedii z romanticky ideálního prostředí světa Jane Austenové. Herci nejsou zvolení špatně a ten humor je opravdu příjemný i pro chlapa. ()

Lischai 

všetky recenzie používateľa

Hraju larpy a Austinland je nejlepší film o tomhle koníčku, co jsem viděl. Nechává vás na hraně, co je pravda a co ne, co kdo co hraje a co myslí vážně. A díky tomu ten film umí být v jednu chvíli přiblble vtipný a pak najednou docela chytrý. A do toho spousta drobných i větších fórků, gagů a legrácek ve třetím plánu (lepení stuh tavnou pistolí nebo petování sádrového pitbulka). Pro nelarpové lidi asi za 3*, ale pro mě super neotřelá romantická komedie. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Hranica medzi tým, čo hráme a medzi tým, aký v skutočnosti sme je veľmi tenká a občas ju človek prekročí. To sa stalo aj v tomto filme. Herci hrali, ale zároveň boli sami sebou. Romantika priam sršala. Situácie mali taký typický anglický humor aj keď miestami poameričtený. Rozhodne nie zlé, Stifflerová máma rulez, preafektovaná blondýnka bavila v každej scéne a ústredná trojica držala dej pevne v rukách. Trošku prekombinovaný záver len vrátil divákov späť do reality. 2 z 5 ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Taková průměrná romantická komedie s prvky Austenové, která mě dostala. Moc se mi to líbilo, i když ne tak moc, abych to mu dala 4 hvězdičky. Určitě se na to někdy podívám znovu, protože to končí stejně krásně, jako všechny knihy Jane Austenové. Doufám, že Austenland někde existuje, protože bych taky chtěla poznat svého pana Darcyho. ()

misulka03 

všetky recenzie používateľa

Tuto komedii je nutno brát hoodně s rezervou a už vůbec ne vážně. Na Jane Austenové jsem taky vyrostla a její romány mě taky nadchly, takže představa dostat se do jiné doby vytane na mysl každému. Tohle je pakt už opravdový extrém, který mě však pobavil, po filmové stránce se to bohužel moc hodnotit nedá nebo spíš hodnotit nechci. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • Když se na letišti ukáže, že je Martin (Bret McKenzie) novozélandský herec, posmívá se mu "Mr. Henry Nobly" (JJ Feild), že určitě musel hrát v Austenlandu proto, že nedostal roli v Hobitovi (2012). Ve skutečnosti hrál Bret McKenzie jak ve filmové sérii Hobit, tak i v sérii Pán prstenů, a to elfa Lindira. (venalce)
  • Natáčení probíhalo v Anglii. (Terva)

Reklama

Reklama