Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

peto580 

všetky recenzie používateľa

Mam jednu uchylku a tou su primitivne americke komedie. Mozno je to mojim skazenym zmyslom pre humor alebo ktovie.... A aj preto je tento film podla mna supa jako prase :) - nevadi ze je jasne jak to skonci hned od prvych minut - nevadi ze tam je primitivny humor - nevadi ze to je fekalne a sexisticke ( moja salka kavy :D ) - nevadi ze logika je uplne na vedlajsej kolaji nevadi..... a vlastne mi je to u prdele lebo tak som sa nasmial ze konec. ()

Lichty 

všetky recenzie používateľa

Jsem asi jediný, komu Ryan Reynolds nepřijde ani trochu cool a film, ač je to jen jednoduchá teenagerská komedie, prostě neutáhne. Několik vtípků sice chválím (například scénu v bazénu), ale tyto světlé okamžiky jsou posílány na smrt zbytečnými a prvoplánovými fekáliemi, bez kterých by se Van Wilder v klidu obešel. Harold a Kumar je prostě úplně jiná liga. ()

Reklama

Handle 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to klišé. Pro někoho i jistě tuctový a snadno zapomenutelný film, ale mělo to alespoň plno vtipných scén a navíc Ryan Renolds a Tara Reid jsou sympatičtí herci, za mě musím říct, že se mi to vážně líbilo. A co určitě nezapomenu je věta, která ve filmu zazněla - Život by se neměl brát příliš vážně. Stejně jednou umřeme.. ()

tonho 

všetky recenzie používateľa

Nudný, trápny, klišovitý, predvídateľný film s fekálnym humorom, otrepanými pseudovtipnými situáciami. Navyše, hlavný hrdina a večný študent Van Wilder (Kevin Reynolds) mi bol strašne nesympatický,to isté platí aj o jeho nadržanom indickom asistentovi. To sú zhruba hlavné „prednosti“ jedného z ďalších zástupcov žánru „teensploation“. Vo filme Prci, prci, prcičky 3: Svadba došlo ku konzumácii psieho extrementu, v Sexy party tvorcovia nechali protagonistov skonzumovať psí ejakulát. Nie som žiadny puritán, fekálny humor mi neprekáža, ale psie semeno tečúce po brade Van Wilderovho soka v láske je aj pre mňa dosť veľká nechutnosť a vôbec sa mi to nezdá vtipné. Konzumácia hovien, moču a semena sa zrejme definitívne stala „žánrovým klišé“ v „komédiách“ o nadržaných teenegeroch. Zasmial som sa asi 3-krát, na komédiu je to strašne málo, to si radšej x-tý krát pozriem český film Sněženky a machři. Zavádzajúci je aj názov filmu, nechápem, čo bolo na tomto filme sexy. Na Sexy party 2 a 3 si už asi netrúfnem. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tak toto nie. Na tento párty žáner už začínam byť normálne alergický, a to ešte pred pár rokmi som ho dokonca vedome vyhľadával. Ale nič na tom vlastne nevidím - len prehliadka alkoholizmu, promiskuity a poriadnej dávky fekálno-sexistického "humoru". Aj keď príbeh je za každým trošku odlišný, tieto veci ich vždy bohužiaľ spájajú. Inak to nebolo ani pri Van Wilderovi, kde som čakal aspoň o niečo vyššiu úroveň. Veď predsa len Ryan Raynolds a Tara Reid v hlavných úlohách, to som myslel že to nemôže byť predsa až tak zlé. Ale dávam aspoň 1 hviezdičku za pár vydarených hlášok, scénok, no predovšetkým dobrý soundtrack nabitý punk-rockovou hudbou. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama