Reklama

Reklama

Pod kožou

  • Česko Pod kůží (viac)
Trailer 2

Mimozemšťanka prichádza na Zem plniť špeciálnu misiu. Berie na seba podobu dokonalej a neodolateľnej mladej ženy Laury (Scarlett Johanssonová) a využíva jej fyzické prednosti, aby zlákala mužov do pasce. Sliedi na škótskych cestách, loví osamelých a neopatrných stopárov a unáša ich na svoju planétu, kde ľudské mäso považujú za najchutnejšiu lahôdku. Čím dlhšie však mimozemšťanka na Zemi pôsobí, tým väčšmi ju ľudia priťahujú a po sexe s mužom už začína vnímať ich vzrušujúci a zaujímavý svet. Ale to všetko je v rozpore so zákonmi jej mimozemskej rasy... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (452)

Ant 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně znepokojivé od první do poslední minuty. Upřímně absolutně netuším, co jsem to viděla, ale bylo to tak fascinující, že jsem od toho nemohla odtrnout oči. Kdo v dnešní době dokáže s tak chladným pohledem natočit film, co šokuje, aniž by sklouzával k něčemu, co nemá opodstatnění? Samozřejmě se Skotskem v záběru se atmosféra tvoří lehce. Po konci filmu jsem vážně nevěděla, jestli si to mám pustit ještě jednou nebo jít na terapii. Dokonalé spojení hudby a obrazu, který tepe do jejího rytmu. ()

mat.ilda 

všetky recenzie používateľa

Neviditelná ruka vesmírného masného průmyslu vám v tomto nelítostném experimentu odteleportuje potencionálního favorita dřív, než si ho stačíte oblíbit... nicméně, i přes značně unylou formu jsem civěla jak uhranutá a dmula se pýchou nad vlastním druhem poté, co jsem zjistila, že na úchyláky jsou i emzáci krátký... ale jinak je tu hezky, viď, Scarlett ;-) ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všetky recenzie používateľa

Film, který se sestává z několika záběrů obnažující se Scarlett Johansson, případně rozhovorů s existencemi, které hraje například Kryštov Hádek (!!) a to celé je haleno do vyloženě artové kamery a nálady plné dlouhých záběr bez dialogů a zároveň je to sci-fi? Ok, povedlo se to! A atmosféra je, i přes značnou pomalost značně meditativní a hutná, Scarlett ukazuje, že je fakt skvělá herečka a ani vedlejší role nepůsobí úplně blbě, ba naopak působí dojmem tak věrohodným, že jsem přemýtal, zda se opravdu nejedná jen o náhodné kolemjdoucí, za to mnoho palců nahoru. Mimochodem, sci-fózní závěr by přeci jen působil lépe, pokud by bylo přítomno nějaké to chapadlo, ale to se přežít dá. ()

JFL 

všetky recenzie používateľa

Anti-"Pátý element" z odvrácené strany světa, nebo též přízračně kryptická metafora o genderové dynamice, dvousečné podobě nespoutanosti i násilné povaze lidské komunikace, kde se mimozemský predátor stává obětí, jakmile se na Zemi naučí empatii. Hypnoticky poutavý a znepokojivě skličující obraz lidské společnosti s neokázale provokativním a experimentálně obrazoboreckém zpracováním. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to nadpriemerný umelecký sci-fi thriller. Má dosť dobrý príbeh o mimozemšťanke, ktorá na našej planéte prijme podobu očarujúcej mladej ženy, aby mohla vyhľadávať a získavať mužov, čo sa jej aj darí a ich to stojí životy, no zároveň sa aj lepšie zoznamuje s ľudským druhom a vďaka tomu začne prejavovať aj niektoré ľudské city. Spracovanie je celkom slušné, ale dalo sa to podať ešte o niečo lepšie. Samozrejme musím pochváliť, že si tvorcovia zvolili alternatívny štýl a nie komerčný, ako by sa to pri tomto type zápletky dalo čakať, vďaka čomu som už od úplného začiatku mal z toho viac než dobrý pocit. Ale predsa len ma mrzí, že to nie je podané trochu nápaditejšie, tých stereotypných, neustále sa opakujúcich veľmi podobných scén je tu predsa len trochu viac, než by som chcel a práve toto je rozhodne najväčší zápor filmu a tiež by som ocenil, keby tu bolo toho viac na premýšľanie. Ale aj tak ma to rozhodne bavilo, celý čas sa to nesie vo veľmi zaujímavej atmosfére, rozhodne som sa ani chvíľu nenudil a to ani pri tých stereotypnejších scénach a nájde sa tu viacero výborných sekvencií a momentov, napríklad rozhovor so znetvoreným mužom alebo postupná smrť dvoch uväznených. A nesklamal ma ani úplný záver. Čo sa týka hereckého obsadenia, Scarlett Johansson ma teraz veľmi milo prekvapila, že si vybrala niečo takéto netradičné, predsa len je to až príliš komerčná herečka a našťastie vôbec nesklamala a okrem nej sa tu už nájdu skôr len také epizódne postavy, ktoré až na spomínaného znetvoreného muža moc nezaujmú, ale svoj účel splnia. S réžiou a technickou stránkou som nadmieru spokojný, zaujímavá vizuálna stránka, pôsobivá, až taká hypnotická atmosféra, samozrejme aj to artové prevedenie, tu nemám čo vytknúť. A zaujala ma aj hudba. Takže síce som trochu sklamaný, práve kvôli tým opakujúcim sa podobným scénam, ale aj tak u mňa prevládajú kladné pocity, bavilo ma to a je to určite nadmieru zaujímavý zážitok. 64% ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (27)

  • Scarlett Johansson o nahote v tomto filme: "Myslím si, že v niektorých ohľadoch sa musíte na nahotu pozrieť v tom ohľade, že samozrejme niekto na ňu bude pozerať a vy tak musíte zvážiť hodnotu rizika, ktoré podstupujete. Pýtate sa, nie je to bezdôvodné? Nie je to zbytočné? Je to dôležitá súčasť cesty tejto postavy k sebaobjaveniu? Čo sa tým získa? Ja nie som provokatívna osoba. Nie je to niečo, čo vyhľadávam. Mňa to upozornilo na to, ako súdime sami seba a aké nároky na seba kladieme. Ako veľmi si uvedomujete, ako vyzeráte, svoju vlastnú ješitnosť. Bolo to naozaj náročné, ale bolo to zaujímavé získanie poznania, že som sebavedomá a že takto chcem vyzerať. Ten pocit pochybnosti je v každom z nás. A u nás, u žien, je ho ešte viac." (Arsenal83)
  • Adam Pearson (Znetvorený muž) mal o filme rozhovor v austrálskej rannej talk show "Studio 10" a uviedol, že scéna, v ktorej beží nahý po poli v Škótsku, bola natočená o 3:00 ráno a bola extrémna zima. (Arsenal83)

Reklama

Reklama