Reklama

Reklama

Zlej kráľovnej (Julia Roberts) sa podarilo získať vládu nad kráľovstvom. Princezná (Lily Collins), ktorá utiekla sa však svojho práva len tak ľahko nevzdá a rozhodne sa konať. Za pomoci siedmich vynaliezavých trpaslíkov začína plánovať odvetu. Snehulienka ožíva v novom dobrodružnom príbehu plnom lásky, ale aj žiarlivosti a zrady. (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (689)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Po zlých recenziách prekvapivo dobré. Vtipné a nápadité. Klasické prvky rozprávky použité, ale v značne inom význame. Akcia pestrá, hlavná hrdinka prekvapivo sympatická... Notorický známy príbeh ohlodaný na kosť v pôsobovej (pre niekoho bizarnej) vizuálnej podobe a obohatený o moderné témy (finančná kríza :-)). Režisérova VOJNA BOHOV je čisté peklo demencie, Snehulienka je príjemná takmerrozprávková jazda, ktorá má však miestami rovnaké gule ako SNEHULIENKA A LOVEC... a podstatne viac sviežeho čierneho humoru... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to úplne zlé, ale napr. Snehulienka a lovec sa mi páčilo omnoho viac. Dej bol zmesou všelijakých zlátanín, avšak narozdiel od iných filmov, kde by to u mňa znamenalo automaticky odpad, tu sa našťastie, vždy keď som už znechutený chcel film vypnúť, vyskytlo niečo čo ma pobavilo a vrátilo späť. A hlavne, nezvykol som si na Snehulienku alá Brežnev, možno v Indii je to normálne, v týchto končinách to je len sranda. Tiež sa mal Singh zamerať viac na Snehulienku, ako na zlú kráľovnú, ale možno jeho zámer bol jasný, keďže na Roberts sa pozeralo oveľa lepšie ako na ňu. Jediné, čo je hodné ocenenia sú skvelé kostýmy a kulisy, tie boli naozaj nádherné. Inak film nič moc. Najlepšie poslúži ako kulisa pri hre s deťmi alebo domácich prácach. Na viac rozhodne nemá. Horko-ťažko 50/100. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Juliu Roberts nevyhľadávam, ale no nepusti malým deťom Snehulienku...Samozrejme, bol som zvedavý aj ja, no skôr sa teším na verziu s Ch. Theron. Julia dostáva veľa priestoru, možno až priveľa, aj na úkor Snehulienky a malých smradľavých trpaslíkov, čo je škoda. Humor tu je, ale čakal som ho viac. Pochvalu si zaslúži skvelá hudba, zvlášť ma zaujala pri scéne výcviku Snehulienky, ktorú som si pustil niekoľkokrát po sebe. Záverečná pieseň na ktoré sme zvyknutí skôr pri animákoch v sebe skráva i ázijské prvky tiež neurazí a v dobrej nálade ukončila tento film. 60%. ()

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, proč jsi upozadilo největší trumf celé podívané (Julia Roberts) a místo toho natlačilo do popředí dívku, která akorát ruší objemem svého obočí? Snaživý nový přístup ke staré látce padá jak po formální stránce (ve filmu je cca pět lokací a všechny naznačují, že rozpočet nebyl příliš vysoký), tak při výběru hlavní představitelky. Ne že by Lily Collins byla špatná, ale vedle Roberts se vyloženě ztrácí. Mohla to být výborná komedie, kdyby tvůrci opravdu šlápli do pedálu protipólu a dali do popředí Zlou královnu. Jejím odsunutím na vedlejší kolej odsoudili i samotný film. Jejich chyba. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavo bizarné (počnúc výraznými zmenami oproti predlohe, končiac bollywoodskym záverom) , pôsobivo divadelné a plné vizuálnych nápadov, čo však u Singha nie je prekvapením. Prekvapením je, že pri správnych očakávaniach je nová verzia Snehulienky pomerne premyslenou a vtipnou záležitosťou a so skvelo obsadenou postavou zlej kráľovnej. Ale zároveň treba bez okolkov priznať že plní skôr rolu experimentálneho zážitku, ktorý svojho diváka dôkladne otestuje, ako klasického mainstreamu. U mňa však prekvapivo obstál nad očakávania. ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (18)

  • Trpaslíkům byla jména změněna na Napoleon, Half Pint, Grub, Grimm, Wolf, Butcher a Chuckles, aby vzbuzovali větší respekt. (R´Hell)
  • Původní scénář obsahoval scénu mezi polonahým princem (Armie Hammer) a královnou (Julia Roberts), ve které Královna (Julia Roberts) vyzdvihuje, jak hebký je jeho hrudník. Tato scéna byla posléze vymazána, protože Armie Hammer si pro scénu oholit hrudník odmítl. (Aurum)

Súvisiace novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (viac)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (viac)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (viac)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (viac)

Reklama

Reklama