Reklama

Reklama

VOD (1)

Zimný príbeh sa odohráva v mýtickom New Yorku v časovom rozpätí dlhšom ako jedno storočie. Je to film o zázrakoch, prelínajúcich sa osudoch a odvekom strete dobra a zla. Peter Lake (Colin Farrell) je ostrieľaný zlodej, ktorému by nikdy ani nenapadlo, že mu srdce ukradne krásna Beverly Penn (Jessica Brown Findlay). Ich láska je však prekliata. Dievča trpí smrteľnou formou tuberkulózy a Peterovi predpovedal oveľa krutejšiu smrť jeho bývalý učiteľ, diabolský Pearly Soames (Russell Crowe). Peter sa zúfalo snaží zachrániť svoju jedinú pravú lásku, bojuje o čas a proti silám temnôt. A to aj napriek tomu, že Pearly robí všetko, čo je v jeho silách, aby mladíka porazil - víťaz berie všetko a porazený bude zatratený. Peterovi môže pomôcť už len zázrak a len čas ukáže, či sa nejaký naozaj stane... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (408)

Sawy 

všetky recenzie používateľa

Colin Farrell hrající devatenáctiletého zloděje, Russell Crowe věštící budoucnost z kusů mozku na stole, kůň, který je ve skutečnosti pes a Will Smith v nejdivnější roli, jaká kdy byla v hollywoodském filmu k vidění. Aneb jeden z nejrozplizlejších režijní debutů všech dob, ve kterém Akiva Goldsman ukázal, že je nejen průměrný scénárista, ale i vyloženě tragický režisér. On Zimní příběh má jakýsi náznak magické atmosféry (nejspíš díky hudbě a pozůstatkům knižní předlohy), ale jako celek je to bohapustý nesmysl, ve kterém jsou veškeré nápady naházené bez ladu a skladu a věci, které možná na papíře působily dobře, vyvolávají na plátně spíš záchvaty smíchu. Nebrat. 30 % ()

Rosalinda 

všetky recenzie používateľa

A jé! Na tenhle film jsem po dlouhé době svojí nepřítomnosti v kině chtěla zajít. Naštěstí nevyšlo. Škoda peněz za vstupenku. A to jsem se na něj tak fakt těšila. Že neuvidím to, co se v trailerech nabízí, mi bylo jasné. Pak jsem to snížila ještě o stupínek...To když pár kamarádek říkalo, že čekalo něco úplně jiného, ale že se jim to líbilo... Též jsem čekala něco jiného, i když jsem bílého koně a posun v době měla v patrnosti. Nicméně ve mně všechno křičí..., co to jako mělo být?! Na dvě hlavy postavené a celé to dvakrát přetažené. Pohádka? Mystery? Colin výborný, totál záporný Crowe výborný... Ale pak bílý kůň zamává křídlama a odletí... a ta žáře... Ne!Ne! ()

Reklama

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Pekne natočená fantasy melodráma s vcelku zásadným nedostatkom. Príbehovo vôbec nedáva zmysel a iba kazí renomé hercom ako Rusell Crowe, alebo Will Smith, ktorý je tu naštastie len krátko. Jediným výrazným pozitívom je iba objav menom Jessica Brown Findlay. Akiva Goldsman sa svojim réžijným debutom príliš nevyznamenal a kvôli Farellovi, ktorý je magnetom na finančné prepadáky, to mrzí dvojnásobne. Odhliadnuc od toho, že ide o prepadák plne zaslúžený. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Navoňaná zdochlina. Veľmi stručná charakterizácia postáv (postačujúca pre prerozprávanú fantasy-pohádku od starých rodičov ale nie pre plnohodnotné dielo), slabý scenár (veľmi heslovitý a skratkovitý), nie zrovna najvydarenejšie rozprávkové prostredie (chýba tvorcovský dotyk poctivej štylizácie), triviálny príbeh (ktorý je na svoj zjednodušený rozprávkový obsah zbytočne prekomplikovaný a neprehľadný). Už nemám skrátka desať rokov, aby mi takýto nával klišé neprekážal. Knihu som nečítal, tá by mohla byť dvakrát lepšia... Ale nie je to žiadna hrôza (filmové spracovanie), pre nenáročné publikum nadpriemerná slasť :).P.S.: Russell Crowe je tu otrasný. ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

LOL? Celý film jsem jen marně přemýšlel, ve kterém momentu tenhle velkohubý kýč přestal dávat smysl, ale pravda je, že on ho vlastně nikdy dávat nezačal. Tenhle pokus o novou Fontánu dopadl ještě hůř než Aronofského křečovitá snaha o umění, protože Goldsman, doposud jen špatný scenárista, nyní i špatný režisér, postrádá i tu základní soudnost a nakydal toho na sebe tolik, že z toho jde hlava kolem. Nejspíš ideální film na opileckou párky a pokřikování na plátno "to si ze mě děláš...". 25 % a 1 a 1/2 ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (13)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy Marka Helprina „Winter's Tale“ z roku 1983. (R´Hell)

Súvisiace novinky

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (viac)

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

03.02.2012

V uplynulých měsících zhubl k nepoznání a je připravený do akce. Jenže co to bude? Darren Aronofsky mu právě nabídl hlavní roli v biblickém eposu Noah (poté, co kvůli vytíženosti odmítli Christian… (viac)

Reklama

Reklama