Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Walker (William Petersen) mal dobrú prácu ako architekt a v Seattli krásny dom s vyhliadkou na jazero. Jeho nová manželka Laura (Amy Brennemanová) ho veľmi miluje, jej syn Toby (Christopher Gray) ho berie ako vlastného otca a jeho šestnásťročný dcéra Nicole (Reese Witherspoonová) je pre neho všetkým. To všetko sa však zmení v okamihu, keď sa Nicole so svojou najlepšou kamarátkou Margo Masseovou (Alyssa Milanová) vyberie na večierok do problémového klubu a zoznámi sa tam s očarujúcim mladíkom Davidom McCallom (Mark Wahlberg). Zaľúbia sa do seba, začnú spolu chodiť a Stevea, ktorý mladíkovi neverí a nepáči sa mu, že by mal byť prvou vážnou známosťou jeho dcéry, nikto neberie vážne. Všetko sa totiž zdá v poriadku. To však len do chvíle, kým Nicole nezačne o svojej novej láska pochybovať. Nežný krásavec David sa razom zmení na násilníka, ktorý začne terorizovať nielen ju, ale aj jej priateľov dokonca i rodinu. Vyjde najavo, že David je nielen bezohľadný násilník, ale navyše sa „živí“ ako drogový díler, a pretože sa nemieni Nicole vzdať, je odhodlaný získať ju späť za každú cenu... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (115)

rochelka 

všetky recenzie používateľa

Thriller s hustou atmosférou a skvělými hereckými výkony! Podívaná u které se rozhodně nudit nebudete...stačí vypnout mozek a snažit se moc nevnímat logické pohnutky záporáka ( i dalších postav ) . Je pravda, že závěr byl už opravdu hloupý a scénář mi přišel dost slabý, ale tohle všechno jsem ochotna přehlédnout díky hereckému výkonu Marka Walberga. Z toho jeho úsměvu mi běhá mráz po zádech ještě teď. ()

Cyberboy 

všetky recenzie používateľa

Poměrně povedené drama, kterému škodí prvoplánová naivita (taková lehká demence) některých postav a určitá nezanedbatelná míra výskytu "náhod". Ta z velké části pomáhá tomu, aby se děj odvíjel tak, jak se odvíjel. Mark i Reese to zahráli procítěně a s plným nasazením. Důvodem pro zkouknutí může být právě to, aby je člověk oba viděl, jak hráli za mlada. (6/10) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pozitívom je vidieť mladučkú Reese Witherspoon. Dnes kto tvrdí, že Selena Gomez vyzerá ako dieťa, nech si pozrie ako vyzerala Reese vo svojej dvadsiatke, jak dievča zo základky. Samotný film nestojí za veľa. Otec hrá akože kladnú postavu, ale od prvého pohľadu vyzerá ako pedofil, čiže divák sa musí rozhodnúť komu bude fandiť, od pohľadu perverzákovi alebo pubertálnemu psychopatovi, ktorý ani nebol dobre zahratý. Sorry, Wahlberg si ma nikdy nezískal a mal ostať radšej pri rapovaní. ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa

A to jako architekti v Seattlu netuší, že když jim někdo zdemoluje auto a ještě jim tam zanechá vzkaz, je nejlepší zavolat policii? A co ten hlídač odnaproti, ten taky klíďo píďo opustí velín a jde si hrát s pistolkou, aniž by to nahlásil? Nojo, ale kdyby se postavy chovaly logicky, tak by nebylo o čem točit, že jo?! Mlaďase by zadrželi a finito. A takhle jsme se mohli pěkně bát..... ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Horor to z podstaty príliš nie je, solídny thriller prameniaci z naturálneho ľudského zla so začínajúcim Wahlbergom však áno. Ryžu príliš nemusím a tu mi občas vadila, viac ma potešila prítomnosť Petersena a Alyssy Milano. Keby nebolo pár skutočne fatálnych do očí bijúcich chýb (ako napríklad Ryžine dokonale plynulé vycúvanie do zákruty v plnej rýchlosti), hodnotenie by bolo vyššie. ľudsky diabolského Wahlberga môžem. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)

Reklama

Reklama