Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkovia 3

  • Česko Alvin a Chipmunkové 3 (viac)
Trailer 1

Tentoraz naši starí známi vyrážajú užiť si vianočné prázdniny na luxusnú zaoceánsku výletnú loď plnú dovolenkárov, ktorú svojimi výčinmi dokážu zakrátko obrátiť celkom naruby. Chipmunkovia a Chipettky stvárajú na parníku jedno huncútstvo za druhým a spestrujú tak vianočnú plavbu po mori nielen sebe, ale aj všetkým ostatným pasažierom. Všetka zábava sa končí vo chvíli, keď stroskotajú na opustenom ostrove, z ktorého, ako sa zdá, niet úniku. Čoskoro sa však ukáže, že ostrov nie je až taký opustený, ako spočiatku vyzeral. Alvin a jeho priatelia aj tu stretnú nového kamaráta! Spoločné dobrodružné putovanie po ostrove prinesie všetkým mnoho zábavy, ktorá vyvrcholí obrovským prekvapením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 1

Recenzie (117)

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Trojica spievajúcich čipmunkov možno nebol najhlúpejší nápad roka, ale dieru do sveta s nimi v mojich očiach teda neurobili. O tom, že svetu ešte stále vládnu lakonicky opakované Money, money, money však neradno pochybovať a v rámci rozširovania už tak dosť širokej cieľovej skupiny filmu boli zrekrutované do dvojky aj tri čip... počkať, ako je samica od čipmunka? Naši západní kolegovia majú čipetky, ale my? No nič, pokračujem... Takže prišli tri ešte pischľavejšie čipetky a bolo. Tržby zrejme prekonali očakávania nezdravo optimistických papalášov, ktorí sa rozhodli svoje peniaze do projektu investovať ešte raz. Nuž, urobili chybu. Alvin a Chipmnks 3 totiž zamierili na opustený ostrov a rozhodli sa vybúrať do každého klišé, ktoré s onou lokáciou súvisí. Jediné, čoho som sa nedočkal, bol kmeň ľudožravých banana chipmunkov, s ktorým by si na záver hlavní hrdinovia padli do náručia! Ono to nie je len nasladlé, ale vyložene blbé. Dokonca aj nemesis celej série, bu-bu producent Ian pod vplyvom výparov z orchideí zmäkol a približne od tej chvíle sa v rámci môjho hodnotenia začalo hovoriť o tej nižšej polovici. Ludský cast na vyrazenie. Hlodavci bez poriadnej zápletky. Réžia fakticky neviditeľná. Scenár patrí do skartovačky, list po liste. Tak, teraz je to už lepšie... A mimo, Katy Perry a jej Firework už v animákoch nechcem počuť - v tretom Madagaskare toho bolo až po krk, ale tu už išlo o trápnu záležitosť... ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je opravdu „důstojné“ pokračování již tak dost pokleslé podívané. Naštěstí zde není tolik zpívaných pasáží, jako tomu bylo minule a tak s lahváčem v ruce tuhle hrůzu přežijete – Hlavně když se děcka pobaví. Sledovat jak se Chipmunkům zapalují lýtka a jejich „krasavice“ trsají na diskotéce je prostě k „nezaplacení“. Ještě že to trvalo jen tak krátce a prosím už žádné další pokračování… ()

Reklama

lobo87 

všetky recenzie používateľa

(Zatiaľ) Posledný diel filmovej série o Chipmunkoch a treba povedať, že aj najslabší. Stroskotanie na ostrove nápadne pripomína animovaný Madagaskar a cítiť inšpiráciu aj ďalšími filmami. Celé to zachraňuje partia Chipmunkov, ktorí sú (v čele s Theodorom) neskutočne roztomilí. Myslím, že už nastal čas ukončiť túto sériu, kým sa to dá ešte dôstojne. 50% ()

Koda 

všetky recenzie používateľa

Přátelé, kolikrát jste četli, nebo viděli film o tom, jak se člověk dostane na opuštěný ostrov a tam zažívá dobrodružství s domorodci. Podle mě to zná každý a zřejmě po nějaké době to přijde už celkem nudné, aby se to opakovalo u dalšího filmu... bohužel tomu tak doopravdy je ve třetím pokračování našich superhvězd a Chipetek, kteří se opravdu ocitnou na opuštěným ostrově a aby to nebylo málo, tak na tom ostrově už žije slečna Zoe, prakticky bez jídla 10 let a v dobré náladě, ačkoliv nemohla stále najít skrytý poklad. Do toho Dave se je snaží najít a Ian si k tomu vezme pelikáni oděv a chová se s prominutím jak magor. Aby toho nebylo málo, tak se ze Simona stane romantický francouz, kterého kousne had. Není to už přehnané? Nesmí chybět ani nálož už oposlouchaných písniček jako Bad Romance, Firework. Pár momentek mě ale pobavilo, třeba jak Alvin zvolal: "Au moje kuličky" při souboji o jídlo s Mangem. Možná ale to ale přehnali s hazardem na lodi. Přece jenom jsou ještě Chipmunkové děti a Alvin se oblékal až moc společensky, až to bolelo. Film jsem si ale užil. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (8)

  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama