Reklama

Reklama

Dlhoroční priatelia David Lackwood (Jason Bateman) a Mitch Planko (Ryan Reynolds) žijú každý úplne odlišným spôsobom života a občas sa im zdá, že by sa najradšej ocitli v koži toho druhého. Dave pracuje ako právnik, je ženatý, doma má tri malé deti a pre seba vôbec žiaden čas. Mitch je „béčkový“ herec, ktorý sa zaujíma o ženy a mení ich častejšie ako ponožky. Jedného dňa sa stretnú, poriadne opijú a potom spoločne močia do fontány v parku. V tej chvíli ich oboch napadne, že by chceli žiť život toho druhého. Náhle zahrmí, zhasnú sa svetlá a keď sa na druhý deň zobudia, zisťujú, že ich duše sa vymenili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (429)

Thomick 

všetky recenzie používateľa

„Nemůžu spát se svou ženou ani s ostatníma? Co to jako má bejt?“ – „Manželství“ --- Klasická americká crazy komedie se všemi obvyklými klady i zápory. Každopádně po neskutečně trapnym rozjezdu, kdy jsem si nahlas zařval do ucha "WTF???", už přišlo i pár doopravdy vtipných momentů, který spolu s hezkýma ženskýma daly dohromady aspoň ty tři hvězdičky. Vypni, hoď se do pohody, sleduj. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý príbeh, ale ten humor ma zo začiatku fakt nebral. Prvá polka filmu ma fakt nudila a až ta druhá ma presvedčila, že ten film nie je zas tak zlý. Herecký je to dobre obsadené, ale úchylností už mám asi dosť (ale nie zas tak, samozrejme, že som sa miestami zasmial :-)). Záver už sa dostal konečné na inú kolaj a okrem nevydarených vtipou (možno dabing) začali byt postavy viac zaujímavejšie, škoda, že to tak nebolo od začiatku. 65% - 3* ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Divím sa, že v tejto neschutnej hovadine nehrajú Sandler so Schneiderom, ktorí by sa tu hodili perfektne. Slovných aj vizuálnych nechutností je tu požehnane, vtipné sú však maximálne 2-3, týkajúce sa manželských vzťahov. Od debilného (stačí našťať do fontány, WTF?) a neoriginálneho scenára (vo filmoch sa menili už deti na dospelých a naopak, aj muži so ženami) sa veľa čakať nedalo a nezachráni to ani priehrštie silikónových prsníkov a perfektný zadok Olivie Wilde. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Klasická mimotělní zkušenost s často až neuvěřitelně bizarním humorem překvapivě dobře odsýpá a díky hereckému duu Reynolds/Bateman v principu funguje. Humor ale létá od fekálií v obličeji a olizováním umělých koz nahé bábinky k povedeným branicovým dloubákům a působí tak hodně nekonzistentně. Opravdovým trumfem je Olivia Wilde ve vysněné poloze každého chlapa. Slušná jednohubka. ()

StarsFan 

všetky recenzie používateľa

Zdánlivě mnohem nebojácnější než Freaky Friday, nicméně jedině v případě, že za vrchol odvahy považujete několik gagů s dětskými hovínky a natáčením porna. V zásadních otázkách totiž The Change-Up zůstává stále při zemi a ničeho, co by dokázalo narušit morální bezúhonnost hlavní dvojice, se ani náznakem nedočkáte. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama