Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (853)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Z celkovýho pohledu jsem se jakž takž zabavil, ale ze začátku to je fakt šíleně křečovitý, Dugan vymýšlí jeden trapnější fór než druhej a s postupem času se to moc nelepší, nicméně to aspoň trochu vygraduje zábavnost, ale i tak je tohle asi jeden z těch nejslabších filmů, kde parta kamarádů vzpomíná na starý časy a blbnou, tady navíc se svýma rodinama, krom toho je tady dakt děsná sposuta rodinných klišé, který maj být zábavně podaný, ale to se vůbec nedaří, navíc celá ta partička včele se Sandlerem k sobě zase tak moc nepasuje a nezachrání to ani celkem srandovní cameo Buscemiho ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Americká komedie na motivy české komedie S tebou mě baví svět, akorát se neodehrává v zimě a není tak zábavná :-) Ale jinak jde o svěží výlet s 5-ti kamarády a jejich drahými polovičkami a ratolestmi na chaloupku u lesa. K tomu nějaké ty buchty, několik trapasů a samozřejmě...samozřejmě basket. 55% ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Kto je tamtá kurva?“ – „To je naša babysitterka z Číny.“ Mám rád Adama Sandlera, ale toto mu nevyšlo. Je to skôr nevtipné tliachanie piatich kamošov, ktorí sa stretli pri jazere a rozprávajú si vtipy, ktoré, ako to už v dlhoročných vzťahoch býva, pripadajú vtipné len im. So svojimi rodinami blbnú v parádnej chate pri jazere a snažia sa sebe a svojim ženám a deťom dokázať, že hoci pribrali (ale kto od dvanástich nie?), nepatria do starého železa. Tipujem, že šialených 80 miliónov dolárov stála najmä práve chata a honoráre pre všetkých zúčastnených Adamových kamarátov. Bohužiaľ, Sandler mal tentokrát k dispozícii slabý scenár, ktorý pozostáva z neveľmi spolu navzájom (ne?)súvisiacich scén. Občas sú trocha vtipné, občas nie sú vtipné vôbec, no skoro ani raz nie sú vtipné na popukanie. Našťastie, výprava je fakt krásna, herci zohraní (i keď sa mi zdalo, že namiesto tímovej improvizácie každý šiel one man show a spolu mali len minimálnu chémiu, pomaly ako keby každý svoje scény natočil oddelene s dablérmi) a niektoré scény (lano do jazera, šíp) a vtipy na pokračovanie (štekanie psa, ázijská slúžka, tri dcéry) ako-tak pobavia. Divákom to ale stačilo, viď. závratná celosvetová tržba 271 miliónov. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Ťažko usúdiť, čo tým chcel básnik povedať... to jest stretávame sa tu s bandou dospelých detí, ktorí sa chovajú celkom obyčajne - no očividne cielom žánru a samotného filmu je baviť. Môže sa to stať len v prípade, keď film nebudete brať ani trošičku vážne, a necháte sa uniesť gagovými situáciami, ako je napríklad scéna s rozlievajúcim sa bazénom na začiatku filmu s nechutne trafenými následnosťami, alebo s Schneiderovým pseudo-muzikálovým výkonom Ave Maria v kostole :D Na viac shliadnutí sú však hodné len hore spomenuté scény... ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Znáte to, jak občas máte chuť sledovat partu buranů v tupé komedii, aby jste se mohli párkrát provinile zasmát a trochu si odpočinout? Well, já dodnes taky ne ale víte co? Nebylo to tak hrozné. Čert ví, jestli za to mohlo těch pár hlášek, MILFka Maria Bello nebo dvouminutový Steve Buscemi - průměrná ptákovina za 3* a jistota, že pokračování v životě vidět nepotřebuju :) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (35)

  • Napriek pomerne idylickému letnému prostrediu v Lakehouse v Massachusetts v určitom okamihu počas výroby každý deň pršalo. (Zeker)

Reklama

Reklama