Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (853)

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Tak takhle jsem se dlouho nezasmál. Jedna z nejlepších komedií za poslední roky. Vážně po dlouhé době první komedie, u které jsem se smál dialogům, ty jsou sepsány naprosto grandiózně. Prvních dvacet minut filmu jsem v podstatě nedělal nic jiného, než utíral slzy z toho, co scénarista připravil. Skvělé dialogy doplňují vtipné držkopády a chlapské chvástání, které zde funguje dokonale. Ženská polovička je rovněž vtipná a dobře doplňuje tu mužskou. Herci (ačkoliv některé z nich moc nemusím) zde skvěle zahráli to, co měli a pro některé z nich to byla skutečně jediná vtipná komedie v jejich filmografii. Jsem nadšený, pobavený a pokochaný. 90% 29.08. 2010 ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Teď už opravdu nelze přehlédnout sestup Adama Sandlera. Kde jsou časy Kliků, 50 x a stále ... nebo Kurzů sebeovládání. V poslední době si vzal Sandlera pod režisérskou taktovku Dennis Dugan výsledek se k mé spokojenosti ne a ne dostavit. Nenadchnul mě ani Chuck s Larrym ani Zohan. Postrádám prostě více vtipných situací. Machři se sice snaží místy tvářit dospěle anebo alespoň výchovně. Ale ty scény, které dokáží rozesmát prostě nenacházím. Humor je dosti fekální, nic s čím bychom se ve spojení se Sandlerem nedočkali, tady se na něj sází ovšem až moc.PS: Když si vzpomenu na nějakou vtipnou scénku tak ji sem určitě napíšu :) ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Jelikož už mně není 10, tak jsem se moc nebavil. Jako největší joke mi přišlo Sandlerovo opíkaní slaniny na UV lapaču hmyzu, výbornej byl klasicky Rob Schneider a Steve Buscemi. Jinak se bohužel kvalitní herecké osazenstvo nevyhýbá trapnosti, za což já se červenám až na prdeli, když se musím v duchu zjebat za mrhání časem. Podívat se na to určitě dá, menší pedanti to možná i ocení, ale já s tímhle končím, o dvojce ani nekotólám. 55% ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Nevtipnost jen podtrhuje fakt, že téměř za každou hláškou se zbytek hereckého osazenstva zasměje. Ve stylu koukejte, jak se bavíme, jak nám to přijde legrační – zasmějte se taky! Tohle všechno musíte protrpět, až přijde konec, kde dostanete od filmu facku ve formě morálního ponaučení. Všichni se sejdou, začnou vyjmenovávat své chyby a jejich možná řešení. A pokradmu na vás mrkají, že byste se v některé z postav měli najít i vy, jakožto divák, který od nich určitě očekává radu do života. Fuj. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 5.5/10] | me: Ako tu už niekto spomenul : "Rodinná Sandlerovka" - hmm, netradičná kombinácia, ale je to tak. Je to film, ktorý neurazí, ale ani neprekvapí. Je to pohodovka, ktorá má svoje presné smerovanie a (nenáročnú) dejovú líniu. To čo robí tento film fajn sú práve "grown ups" v podaní komikov, ktorí súkajú lepšie/horšie/staršie/nové fóry a tak sa je na čom pousmiať. To všetko plus Steve Buscemi, rodinné hodnoty a šťastný obal. Pohoda, klídek, tabáček. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (35)

  • Kurt (Chris Rock) řídí Volvo XC90 Gen.1 z roku 2007. Rob (Rob Schneider) řídí Smart Fortwo (typ 451) z roku 2008. Higgins (David Spade) řídí Ford Mustang (S197) z roku 2009. Lamonsoff (Kevin James) řídí Cadillac Eldorado Coach Builders Limited Convertible z roku 1996. (LUKICKK)

Reklama

Reklama