Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žili raz dvaja kníhkupci: vášnivá mladá žena Kathleen Kellyová (Meg Ryan), ktorá vlastní malé kníhkupectvo pre deti a majiteľ najväčšieho kníhkupectva na Manhattane Joe Fox (Tom Hanks), ktorý svojím podnikaním pripravil skoro všetky menšie kníhkupectvá o prácu. Ďalší obchod otvoril len pár domov od obchodu Kathleen, ktorý ona zdedila po svojej matke - obchod má 40-ročnú tradíciu a Kathleen má k nemu veľmi silný vzťah. V momente, keď zistí, že môže prísť o svoje dedičstvo i živobytie, spolieha sa na anonymného priateľa, ktorému dôveruje a váži si ho, a ktorého pozná len prostredníctvom e-mailu, cez ktorý si posielajú zamilované správy. Internetový priateľ Joe takisto zistí, ako veľmi ho Kathleen priťahuje. Keď sa však stretnú, obaja zisťujú, že ten druhý je vlastne ten, s ktorým sa vídavajú a urážajú takmer každý deň v konkurenčnom boji! Ako má Joe získať srdce ženy, ktorá ho i so všetkými jeho obchodmi smrteľne nenávidí...? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (501)

joker.george 

všetky recenzie používateľa

Velmi milá romantická komedie, která dokáže pohladit, potěšit a povzbudit, ale kvalit Lásky nebeské pro mě nedosahuje. Hanks a Ryan mají až neuvěřitelnou chemii, ze které snímek čerpá. Dialogy i monology jsou často vybroušené, vtipné a inteligentní, a proto má spoustu vět, které se zde pronesou hloubku a krásu poetiky. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nora Ephron by se zfleku dala označit za specialistku na romanťárny. Po 5 letech si vzala k ruce otřískanou Meg Ryan, kterou už podobně jako Anistonku, balil na plátně snad úplně každej. Takže máme Režisérku, Ryanovou a kdo nám chybí v sestavě. Ano správně Tom Hanks. Lásce přes internet jsem se ve své době vyhýbal, pak jsem na ni zapomněl a nyní jsem rest splnil. Žádná zázračná záležitost, ale minimálně pár slušných okamžiků se s ní zažít dá. 60% ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Spomedzi romantických komédií je to celkom normálny kúsok. Je zaujímavé sledovať, čo si dopisujú dve hlavné postavy filmu, čo robia, avšak práve to premostenie z virtuálneho sveta do reality, zistenie, že v ich manželstvách to nefunguje na oboch stranách, tak to len tak skončia a prejdú do nových vzťahov, mi príde ako ukážka ľahkého filmu so slabšou hĺbkou. Tom Hanks je stále mojím obľúbencom a v tomto filme bol ozaj dobrý, Meg Ryan nemusím, ale tu bola fajn. Mrzeli ma vedľajšie rozhovory, ktoré mnohokrát boli hlúpe. Je to príjemný film, ale nie svieži, je to taká lepšia priemernosť. ()

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Zase ty nevšední nápady scénáristů ,které vlastně nejsou nic jiného než životní příběhy naprosté většiny lidstva - v dnešní době. Nad hereckou částí filmu se nemusím ani pozastavovat,protože tady trosečník Hanks a krásná Meg odvedli více než skvělou práci. Škoda jen,že se takové romantiky ve skutečném světě nedočkáme. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Nečudoval by som sa, keby Toma a Meg obsadili do štvrtej spolupráce, pretože tým dvom to naozaj iskrí, sekne a klape. Navyše má film nápad, ktorého prínos bol (priznajme si) v tej dobe pre nás zaostalejších (nie každý mal v '99tom net) niečím úplne novučkým. Z toho odohrávajúce sa vtipné scénky mali naozaj pestrý a svižný priebeh, až taký, že som si tú romantiku uvedomil až v závere. 80%. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (25)

  • Obchod, který ve filmu posloužil jako Fox Books, byl ve skutečnosti v té době nepoužívaný obchod Barney's mezi 17. ulicí a 7. avenue na Manhattanu. (don corleone)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 115,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 250,8 mil. (NIRO)
  • Malá Annabelle Fox (Hallee Hirsh) zpívá na vánočním večírku píseň "Tomorrow" z muzikálu "Annie". (Nikitera)

Reklama

Reklama