Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tajomnej Hviezdnej roklinke, kde žije Cililing a ostatné rozprávkové víly, sa všetci netrpezlivo tešia na tradičnú jesenné slávnosť. Vyjde mesiac, ktorý vílam dovolí uzdraviť posvätný strom, zdroje všetkej ich mágie. Nešťastnou náhodou však Cililing ohrozí celý bájny svet víl, a preto sa na vlastnú päsť tajne vyberie ďaleko za more na nebezpečnú výpravu, ktorá by všetko mohla napraviť. s pomocou kamaráta Terencea a neposednej svätojánskej mušky musí Cililing čeliť ohromujúcemu novému svetu, aby objavila ten najväčší poklad... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (70)

Eeve 

všetky recenzie používateľa

Dlhšie som váhala, či udelím tri alebo štyri hviezdičky, nakoniec som sa priklonila k tesným štyrom. Už to nie je tak absolútne čarovné ako v prvej časti, je to len...čarovné :) Vedľajšie postavy, ktoré sa nám predstavili v prvej časti, tu vidíme len tak by the way, bez vážnejšieho priestoru. Všetko sa točí okolo Zvonliky, Terínka a toho vysokonanervylezúceho Blika :) Začíname riešiť už také typické ľudské problémy - trampoty s priateľmi, lezenie si na nervy (ponorková choroba - áno, viem čo je to:), no stále je to svojím spôsobom čarovné, a už kúsok aj dobrodružné :) Veľmi sa mi páčia úvodné aj záverečné rýmy, a takisto sprievodné piesne - dúfam, že v takomto milom zvyku budeme pokračovať aj naďalej. ()

tommmy89 

všetky recenzie používateľa

Tento diel je jedna veľká výprava za kúzelným zrkadlom, kde Cililing spozná i nového kamaráta svetlušku "Blik". Dostane za úlohu zostrojiť žezlo na jesennú oslavu, na ktorú dostane aj doplnok mesačný kameň, ktorý má vsadiť na špičku žezla. Ale čo náhoda nechcela, rozbije sa jej na márne kúsočky. No ako vždy sa Cililing vynájde a žezlo i tak zostrojí, no s oveľa väčšou parádou. Určite si to nenechajte újsť a pozrite si aj túto časť, ktorá sa zapáči snáď každému :) 4* ()

Reklama

Matematicka 

všetky recenzie používateľa

Opět velice "milá" animace i celkové zpracování a opět pouze pro děti - lépe řečeno pro holčičky. Dospělé snad neurazí, ale nic víc jim nenabídne. Za výhodu lze považovat, že tu nejsou žádné vysloveně záporné postavy (i když mně v pohádkách nevadí). Myšlenkově trochu posun oproti prvnímu dílu: po první "lekci": Buď rád sám sebou, přichází druhá: Abys byl šťastný a dosáhl toho, co chceš, potřebuješ přátele. Dějová linie je tu výraznější, ale přijde mi, že ubylo pohádkovosti a přibylo reality, byť v pohádkovém hávu. Protivná, smůlu neustále přitahující, ale geniální Všeumělka, se musí prostě vyvzdorovat, aby prozřela. Líbila se mi (i mým dcerám) světluška :-) Zajímavé komentáře: T2, Suzie05, wendelin9, Don Kryspin. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Děti mají očividně Zvonilku rádi. Vtipné, roztomilé, dobrodružné a pěkně kreslené. CITÁT - Já nic neprovedla........pár dní !!?? V nadupaném bonusu najdete třeba videoklip Demi Lovato z názvem The giff a friend, vynechané scény, podzimní část průvodce roklinkou a další veselé povídání. CITÁT - Bezva. ()

Don Kryspin 

všetky recenzie používateľa

Ze tří Zvonilek, které jsem byl nucen (několikrát) vidět, je tahle má nejméně oblíbená. Hlavní "hrdinka" se tu poměrně často chová dost nesnesitelně - tak hloupě blondýnkovsko - bárbínovsky... Nevím, jestli to má působit roztomile nebo výchovně, ale mně přesně takovéhle ženské strašně lezou na nervy. ()

Galéria (29)

Súvisiace novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené