Reklama

Reklama

Nevera z lásky

Trailer 2

Väzenský kurátor Jack Mabry (Robert De Niro) ráta dni, kedy odíde do dôchodku. Predtým však musí ešte preskúmať prípad Geralda „Stonea“ Creesona (Edward Norton), ktorý je vo väzení za vraždu svojich starých rodičov, za ich hrôzostrašnú smrť upálením. V súčasnosti nastal čas, kedy by ho mohli podmienečne prepustiť z väzenia. Odsúdený podpaľač a viacnásobný vrah Stone však musí presvedčiť kurátora Jacka, že sa vo väzení podstatne zmenil a môže sa zaradiť späť do spoločnosti. Jeho zámery ovplyvniť Jackovo rozhodnutie však prinesú závažné a neočakávané dôsledky a ovplynia životy ich oboch. Hranica medzi zločincom a právnikom sa nebezpečne zužuje... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (158)

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Psychologický thriller bez kladných postáv v hlavných úlohách. A to platí aj pre vieru či zákon. Hádam všetci a všetko je tu ambivalentné, až neviete čo očakávať. Ale v prvom rade ide o herecký koncert De Nira a Nortona, ktorý sa ideálne prejavuje v dialógoch medzi štyrmi očami, kde by sa napätie dalo aj krájať nebyť kancelárskeho stola medzi nimi. Dokonca Milla Jovovich sa prekvapivo tiež snaží hrať. Nechcem moc riešiť tunajšie hodnotenie, ale vysvetľujem si ho len tak, že to čo baví mňa, iných ľudí zjavne občas nudí, a naopak. To mi pripomína, musím si niekedy pozrieť "I Come With The Rain". :) ()

iampatrik 

všetky recenzie používateľa

60% Ed Norton, Robert De Niro, (Milla Jovovic) - bohužel ani toto herecké obsazení a jejich výborné výkony (také solidní kamera, hudba) přicházejí vniveč. Film do šuplíku "průměrné filmy" stahuje hlavně strašný scénář a celkově děj, na konci tak člověk prostě neví, co si o tom všem má myslet, co tím chtěli tvůrci říct. PS. Neodupustím si poznámku pro kritiky poprsí Milly Jovovic - každý se hold nenarodí s perfektníma prsama. ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Nudné a zdlouhavé psychologické drama, ve kterém nefunguje to hlavní, postavy. Ty jsou totiž tak špatně napsané, že jim jejich vývoj, pokud se o něčem takovém dá v tomhle filmu mluvit, vůbec nevěříte. De Niro s Nortonem se sice snaží co můžou, ale z tohodle prachbídného scénáře, který jde vlastně odnikud nikam, z toho víc vytřískat nešlo. Tempo filmu je navíc na bodu mrazu, dialogy mezi hlavní trojicí vůbec neodsejpaj a vypadá to, jak kdyby u toho režisér místy sám usnul, jak mrtvolně je to natočený. Nejde mi do hlavy, jak do toho ty herecký hvězdy vůbec mohli jít. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Povedzme, že som pochopil zámer a cieľ,to o čom to malo byť. Ale o čom to skutočne bolo??? Čudný guláš, v ktorom sa strácajú aj tie občasné "chutné príchute" a výsledkom je len amorfná hmota. Keby som hodnotil DeNira len v posledných filmoch, tak zodpovedá štandardnému priemernému hercovi, nie "legende". Jeho (tak isto Nortonova) obhajoba môže byť len tá, že sami veľmi nevedeli ako postavy uchopiť a ako ich hrať (kvôli zlému scenáru a réžii). Tie ** sú skutočne zhovievavé... ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Jak do takovýhle blbiny dokázali tvůrci dotáhnout herce jako jsou Robert De Niro a Edward Norton skutečně nechápu. Asi jim na účtě přistály hodně tučný částky, ale vypadá to, že ztratili veškerou soudnost. Koukat skoro dvě hodiny na tlachání dvou lidí, které je prokládáno melodramatem dvojice De Niro-Jovovich, je snad větší nuda, než filmy se Stevenem Seagalem. Kromě toho film ani nemá pořádnej konec. Měl mě varovat už nepřesvědčivý trailer, ale holt jsem si nedal říct. Cítím se okraden o 105 minut mého života a dávám jednu hvězdu. ()

Galéria (77)

Zaujímavosti (7)

  • Film vydělal 8 224 777 dolarů, což je přibližně jedna třetina rozpočtu. (Kuzmik)
  • Jednoho dne se na place objevila zfetovaná fanynka Roberta De Nira, které se podařilo dostat přes ochranku a De Nira obtěžovat. Natáčení se kvůli ní muselo přerušit a žena skončila v místní nemocnici. Není známo, zda byla odsouzena. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)
  • Scénář napsal Angus MacLachlan. (Kuzmik)

Súvisiace novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (viac)

Reklama

Reklama