Reklama

Reklama

Vyzeral ako celkom obyčajný robotník z ulice a bol ideálnym kandidátom na to, aby na neho hodili vraždu. Ale ukázalo sa, že je to Machete (Danny Trejo), legendárny bývalý elitný agent, ktorého sa nevyplatí naštvať. Po tom, čo ho vyhlásený mexický drogový magnát Torrez (Steven Seagal) nechal v pustatine polomŕtveho, sa mu podarí prežiť a ujde do Texasu, kde túži zmiznúť a uniknúť svojej minulosti. Narazí tu ale na hustú sieť korupcie a podvodov, ktorá vyústi do vraždy senátora (Robert De Niro), pričom Machete je obvinený z jeho smrti. Machete sa vydáva očistiť svoje meno a odhaliť zákerné a rozsiahle sprisahanie. V ceste mu ale stojí Booth (Jeff Fahey) - nemilosrdný podnikateľ, ktorý má na svojej výplatnej listine slušnú zásobu zabijakov, Von (Don Johnson) - šialený strážca hranice, ktorý velí menšej armáde a Santana Rivera (Jessica Alba) - prekrásna imigračná úradníčka , ktorá nevie, či sa má riadiť zákonom slebo srdcom. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (1 635)

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Příjemný odvaz, který sice není tak ultimátní, jak být mohl, ale přeci jen - takové retro tu nebylo od Planety Teror (nebo možná ještě déle), proto to musím ocenit. Všichni ostatní chtěli být až moc áčkoví, včetně Slye, Robert toho využil a udělal radost všem těm, co mají rádi béčka. Takže díky za to! ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Kdyby všichni vstupovali do důchodu ve formě jako Danny Trejo, tak by byly nákupy v Kauflandu příjemnější. Machete střídá zábavné pasáže, které nestačí vidět jednou, s hluchými místy, kde je míra demence už lehce překročena. Naštěstí se Alba i Rodriguez celou dobu předhání v soutěži o největší sexuální magnet. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Ano, niektore zabery boli prehnane, ale ked si spomeniem na Tarantinov KILL BILL (2003), kde hektolitre krvi striekali do vsetkych stran a Kill Bill ma u mna plny pocet hviezd, tak tento film ma samozrejme nemohol sklamat. Nie je to sice na plny pocet, ale Machete bol zabavny, akcia paradna, pohlad na Michelle Rodriguez ma vzdy potesi, neviem si ju v inej, ako akcnej ulohe predstavit a vidiet De Nira a Stevena Seagala v rovnakom filme sa moze povazovat za raritu, ale mna to potesilo :-) Uz sa nemozem dockat na pokracovanie. __________ Danny Trejo - (Machete Cortez) +++ Robert De Niro - (Senátor John McLaughlin) +++ Jessica Alba - (Sartana) +++ Steven Seagal - (Rogelio Torrez) +++ Michelle Rodriguez - (Luz) +++ Jeff Fahey - (Michael Booth) +++ Cheech Marin - (Padre) +++ Don Johnson - (Von Jackson) +++ Lindsay Lohan - (April) +++ Produkcia: Robert Rodriguez, Rick Schwartz +++ ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $26,593,646Tržby Celosvetovo $46,370,970Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,199,709 //počet predaných kusov 189,483Tržby za predaj DVD v USA $17,093,040 //počet predaných kusov 891,731 ║ Užil som si to, aj keď to mohlo mať o niečo lepšiu údernosť a menej tej dejovej vaty, akcia dobrá, zábavné to bolo akurát, Jessica Alba a Michelle Rodriguez potešili oči, takže spokojnosť. /videl v kine: 80%/ ()

TeeAge

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Robert Rodriguez, Álvaro Rodriguez | Hudba: Chingon, Carl Thiel, John Debney | Produkcia: Robert Rodriguez, Elizabeth Avellan, Rick Schwartz | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Overnight Films, Troublemaker Studios | Rozpočet: 10,5 miliónov $ | Tržby: 44,083,657 $ || ()

Galéria (114)

Zaujímavosti (48)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 26,6 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 45,5 mil. (NIRO)
  • Všetky scény, v ktorých si zahrala Rose McGowan, boli tesne pred premiérou vystrihnuté. (mr.matt)

Súvisiace novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (viac)

Machete zabíjí... ve vesmíru!

Machete zabíjí... ve vesmíru!

04.04.2015

Bývalý elitní agent, který už si to rozdal s Robertem De Nirem, Stevenem Seagalem nebo Melem Gibsonem, se vrátí. Alespoň to tvrdí jeho představitel Danny Trejo, podle kterého se na třetím dílu… (viac)

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (viac)

Sin City a Machete pokračují

Sin City a Machete pokračují

10.08.2011

Alespoň podle Roberta Rodrigueze, který se v kategorii „slibotechna“ očividně pokouší trumfnout kámoše Quentina. Na Sin City 2 se čeká už hodně dlouho. Rodriguez pořád tvrdí něco jako „už to bude, už… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené