Reklama

Reklama

The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon

Krátkometrážny / Komédia / Horor
USA, 2008, 10 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film od režiséra R. Gale je parodií na klasické hororové postupy. Obměnou vražednického stereotypu nevzniká pouze komický efekt - člověk neustále sledovaný přízrakem se mění posléze v uprchlíka. Období vzdoru nahradí období stagnace a nezvykle pomalá smrt se plíží malinkatými krůčky. Závěr filmu vede k dost zajímavé otázce o povaze různých druhů smrti. (type_B)

(viac)

Recenzie (244)

Demonic189 

všetky recenzie používateľa

and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again, and again.... ()

Sandeagle 

všetky recenzie používateľa

A znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu. A když už si myslíte, že je konec, když už si myslíte, že ho rozbitá lžička zastaví, rozepne svoji bundu a odhalí stovky dalších lžiček a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu... Geniální ()

Reklama

Tydlidáš 

všetky recenzie používateľa

10/10 - Takhle našlapanej krátkometrážák sem snad ještě neviděl. Ve světě se z toho POMALU stává fenomén a neni se čemu divit. Skvělej nápad, kterej mě na začátku absolutně rozsekal, se stupňuje a s velikánskou nadsázkou ZNOVU a ZNOVU a ZNOVU a ZNOVU a ZNOVU udeřuje v nečekanejch končinách celého světa. Je vidět s jakym účelem je tenhle film dělanej a podle mýho je to špica. Po shlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y doporučuju i další díl SPOON vs. SPOON kterej si pusťte tady: http://www.youtube.com/watch?v=t9-faa56l-s&feature=channel Opravdu je to velká legrace =) ()

Madluska 

všetky recenzie používateľa

Hmm, zajímavé. Na začátku jsem chtěla napsat: "geniální", protože ta temná hudba, temný komentář, temná postava snad ze samého pekla a především brutálně (myšleno doslova) vtipný nápad k tomu sváděly. Opravdu - zabíjet někoho lžící po celé roky... :-) Proto mě mrzí snad až příliš rozvleklý střed tohoto dílka, kde se stále dokola opakuje totéž - "střílej si do mě, jak chceš, já tě tou lžící stejně praštím". Klidně bych kraťas o něco zkrátila. :-) Přes tuto výtku musím ještě pochválit maskéry: "Good job, guys!" :-) ()

Idaho 

všetky recenzie používateľa

Krátký, velice humorný a originální kousek o chlapíkovi pronásledovaným děsivě neúprosným vrahem. Na jednu stranu možná zamrzí délka, ale zase to je zhuštěné, takže nebudete po celých 10 minut dýchat napětím, anebo lapat po dechu, když se budete válet smíchy po zemi. 100 % Ke stažení zde ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se 22 dní na celém území Kalifornie. (Kreeki)
  • Scéna ze sprchy je natočená stejně jako podobná scéna z kultovního snímku Psycho (1960). Neliší se záběry ani hudba. (Horxus)
  • Vítěz Ceny diváků v kategorii Nejlepší krátký film na festivalu Dead Channels - the San Francisco Festival of Fantastic Film. Snímek byl též oceněn jako nejlepší krátký film roku 2009 Rue Morgue magazínem. (Kreeki)

Reklama

Reklama