Reklama

Reklama

Ženích na odstrel

  • Česko Líbat nevěstu zakázáno (viac)
Trailer

Bryan je newyorský fotograf, ktorý sa živí umeleckými snímkami zvieracích maznáčikov. Jedného dňa dôjde v jeho ateliéri k nešťastnej udalosti, v dôsledku ktorej sa zmrzačí psík patriaci manželke srbského mafiána Vadika Nikitina. Ten využije situáciu a položí Bryanovi nôž na krk. Buď mu jeho chlapci navlečú betónové papuče a hodia ho do jazera, alebo si okamžite vezme jeho dcéru Mashu, pre ktorú sa mu už dlho nedarí získať zelenú kartu. Bryan, pochopiteľne, zvolí druhú možnosť. Je rád, že Masha je veľmi pôvabná, ale nesmie sa jej ani dotknúť, pretože otec ju už prisľúbil svojmu pomocníkovi, zabijakovi Brickovi, ktorého si má v budúcnosti zobrať už naostro. Fingovaní novomanželia odchádzajú na svadobnú cestu na Havaj. Bryan vezme Mashu na odľahlú pláž, a keď sa kúpe v mori, Mashu unesú. Únoscovia požadujú výkupné desať miliónov dolárov. Brick celý čas tvrdí Vadikovi, že Bryan je do únosu viac než zapletený, je komplicom únoscov. Dievčaťu sa podarí utiecť a v džungli sa stretáva s Bryanom, ktorý sa vydal po jej stopách. Dorazia do domorodej havajskej dediny, kde spoločne strávia vášnivú noc. Ráno sa vydajú na cestu a v pätách majú Bricka. Bol to on, kto zinscenoval únos, aby mohol na šéfa urobiť dojem ako záchranca jeho dcéry. Bryan mu to však prekazil, a tak ho Brick nemieni nechať nažive... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (70)

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

No ty pyčo, asi mám klyku na dobrý fylmi, v poslední dobje.Tendleten komedyje mně bavyl od začátku aš do konce, tlemil sem se aš sem si prdel natrch. Prostě vobičejná jednoduchá komedije, kerá udělá radost. Bryjan je super pako, a ta buchta je dost dobrá. Vono je taky duležitý si nečíést komentáře vostatních před načmáráním toho svýho komentáře, páč to človjeka muže docela odradit a rozhodit. No a já to nečet. a bavyl se, a teť jak to tak myslím, to je vážně dobrý.Má to prima mafjánskou zapletku, náádhernou krajynu v thajsku asi nebo kde, a je to hesky zamilovaNÝ. Tak, a teť uš jen najit ten knoflík na oprvu chip..kdeje..?! ()

Krt.Ek 

všetky recenzie používateľa

Líbat nevěstu nakázáno - pokud tedy má tvář Kathariny McPhee. A nejen ji, záplavu polibků by si zasloužila též Mena Suveri, jež zde ztvárňuje vlezlou (čti: nadrženou!) Bryanovu asistentku, stejně jako Tia Carrere, havajská(?) servírka pro vše, a tím vše, myslím vše vyjma sexu... Tím chci říct jediné: docela slušný casting, ovšem casting film neudělá, přestože se v - napišme - (ne)trapných úlohách ve filmu mihne Rob Schneider a dokonce i taková herecká persona, jakou Kathy Bates bez pochyb je. Romantická komedie potřebuje být romantickou a vtipnou, zde je obojího jako šafránu. Přidáme-li nesnesitelný ruský přízvuk u chorvatských(?!) emigrantů, je mé průměrné ohodnocení malým zázrakem... Zase jsem byl hodný... 45% ()

Reklama

Deftie 

všetky recenzie používateľa

Je to hlúpe, ale kto si púšťa komédiu, kde hrá Rob Schneider a očakáva čosi inteligentnejšie? Takže toto by som ani nebrala ako mínus, tým by určite bol napríklad nedostatok priestoru skvelej postavy Kathy Bates (alebo už spomínaného Roba Schneidera), či úplná šablónovitosť a tým aj predvídavosť. Ale zabaviť sa na tom dá, takže stratený čas myslím, že nie je. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Rob Hedden debutoval ako režisér v roku 1989, keď natočil ôsmu časť slasher horroru "Piatok trinásteho 8: Jason na Manhattane" a o dvadsaťdva rokov neskôr, v roku 2011, ukončil svoju režisérsku kariéru titulom "Ženích na odstrel". Ako fanúšika Jasona Voorheesa ma ôsmym pokračovaním jeho vražedného vyčínania potešil. Ohodnotil som to tromi hviezdičkami. A prekvapivo som bol spokojný aj s touto Heddenovov romantickou vzťahovou komédiou. Tiež jej dám tri hviezdy. Mladý new yorkský fotograf je prinútený sa oženiť s dcérou srbského mafiánskeho bossa, aby tým pádom získala americké občianstvo. Tento fingovaný manželský zväzok sa časom zmení na vrúcnu, vášnivú lásku. Bolo to pohodové, príjemné. A ani Rob Schneider v jednej z vedľajších úloh mi vôbec nevadil. Pobavil som sa pri tom. *** ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Tak film za veľa nestál. Vedel som, že to bude blbosť, ale čakal viac srandičiek. Kamera lecná, réžia a scénar slabé. Občas sa nevyhneme trápnym scénam.Hlavný hrdina nestál ani za fajku dymu. Za čo dácam 3*? Katharine McPhee je neuveriteľne sexi. To isté platí aj Mene Suvari, ktorá navyše hrá neuveriteľne hlúpu, ale vydarenú postavu. Šaškovanie Roba Schneidera je občas vtipné. Vinnie Jones budiž jeden z najlepších elementov filmu. Tia Carrere vyzerá dobre aj po štyridsiatke. A to, čo spraví Masha s Stephanom Tobolowskym, tom je mega. Sokopy to vidá na slabé tri hviezdy, ale nebude moc ľudí, čo sa im to bude páčiť. Ak všeobecne nepovažujete za dobré správy, že sa v nejakom filme objaví, Vinnie Jones, alebo Rob Schneider, asi vás to moc baviť nebude. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel na O'ahu na Hawaii, v Chicagu v Illinoia a v Los Angeles. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené