Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na najdesivejšie veci, ktoré môžu človeka postretnúť si Greg (Ben Stiller) vďaka svojmu svokrovi Jackovi (Robert De Niro) – bývalému agentovi tajnej polície už zvykol. Prežil fázu zoznamovania, svadobných príprav aj vzájomného stretnutia svojich rodičov  so svokrovcami. V tretej časti sa schyľuje k veľkému tresku – Greg sa chce stať neformálnou hlavou rodinného klanu, čomu sa Jack pochopiteľne bráni. Greg si je vedomý, že ako zdravotná sestra nezarobí toľko, koľko by si jeho žena Pam (Teri Polo) a dvojčatá zaslúžili. Začne preto pracovať v jednej farmaceutickej firme, čo prebudí radary podozrievavého svokra. Okrem toho sa do všetkého zamotá bývalý priateľ Pam a práve to spustí reťazec katastrofálnych situácií... (TV Markíza)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (540)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Stále je to komédia, ktorá dokáže celkom slušne pobaviť, ale kvalitatívny zostup, oproti prvému dielu, je úplne evidentný. Skôr by som to asi prisudzoval tomu, že ono sa vlastne od prvého dielu moc nezmenilo a tak nemožno čakať nič prevratné, ani čo sa týka situácií a ani druhu humoru. Hereckých hviezd je tu toľko, že by to vystačilo aj na dva filmy, ale majú málo priestoru a tým pádom sú zbytoční. Scenár a réžia len priemerné a vo výsledku máme film, ktorý môžem doporučiť len s výhradami a skalným fanúšikom série. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Kinami to prefrčalo nejako bez povšimnutia, či nejakého väčšieho ohlasu a to je varovaním. Obsadenie je takmer rovnaké ako pri dvojke, no pribudlo pár absolútne zbytočných postáv ako L. Dern , ale hlavne trestuhodne nevyužitý H. Keitel ako vedúci partie stavbárov. Práve od tejto úlohy som si sľuboval kopec srandy. Tvorcovia sa na to ale úplne vykašľali, rovnako ako takmer na všetko, čo by vo filme malo fungovať, pretože tu nefunguje naozaj nič. Humor takmer žiadny, za celý film som sa tri krát pousmial a trošku vtipná bola iba paródia na čeľuste v závere. Na komédiu s takým obsadením naozaj bieda. Ja sa už 10 rokov nestačím čudovať do akých sračiek sa DeNiro dá zlákať. Kde sú tie časy, keď takmer každý jeho film bol tutovka. Všetok humor v tomto filne sú iba posledné vymačkané kvapky toho , čo dobre funguvalo v prvom dieli. Slávne "I will watching you" už u mňa platiť nebude, dúfam, že ďalšie pokračovanie nevznikne. Pozrieť sa to dá , ale inak je to strata času. 40%. ()

Reklama

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem byla docela zklamaná, protože první dva díly byli opravdu vtipné, tak, že jste se u nich smáli celou dobu. Kdežto tady jsem se zasmála asi tak dvakrát a to ještě nejspíš přeháním. A ta bitka a srdcerivný konec tomu dodal korunu. Nečekala jsem moc a i přesto jsem byla zklamaná. Rozhodně nejslabší ze všech, ale dávám tomu 3*, když už teď vím co (ne)čekat tak se na to dá dívat vcelku v pohodě. Ale jako ta Jessica Alba, WTF :D ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

I když se jedná o třetí film z "jebalského" vesmíru, Fotři jsou lotři mají stále ještě potenciál člověka pobavit. Rodina se rozrostla, postavy zestárly, ale svár mezi tchánem a zetěm zůstal. Film sice nepřináší nic nového, nabízí ale stále několik humorných a nápaditých momentů - ať už se jednalo o "vražedný" placák do díry, "homomyl" (tento novotvar bych si měl nechat patentovat), pokukování po Kmotrovi, nebo míčkové Čelisti. Člověk v podstatě ví, jak to celé dopadne již od začátku, nicméně film nenudí a utíká celkem rychle, takže ta předvídatelnost vyložení nevadí. ()

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Little Fockers se už potřetí snaží pobavit neustálým vzájemným poštuchováním dvojice Stiller/De Niro a k mému příjemnému překvapení jim to pořád funguje. Už to sice není tak originální jako poprvé,ale zase přibyly nové postavy - hlavně střelená Alba byla nečekaně zábavná a troufnu si říct,že až komická. Její scénky zavádění sondy a když sjetá,ve spodním prádle skočí na Stillera do jámy mě odrovnaly stejně jako De Nirova "samo" defibrilace:) Jsem rád, že Jebal opět nezklamal. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (11)

  • Keď sa Greg (Ben Stiller) v metre stretáva s Jackom (Robert De Niro), ten mu hovorí, že ide kúpiť mlieko. V reálnom živote má Robert De Niro prezývku "Bobby Milk". (misterz)
  • Ben Stiller (Greg) se nechal slyšet, že po deseti letech, které uběhly od Fotr je lotr (2000), mu konečně přestalo připadat divné oslovovat De Nira (Jack Byrnes) "Bobe". (Coldrex)
  • Dustin Hoffman spočiatku odmietol účinkovanie vo filme ako Bernie Focker. Bol nespokojný so scenárom a s výmenou režisérov. Nakoniec sa však dohodol s produkčnou spoločnosťou Universal na natočení šiestich scén. (misterz)

Súvisiace novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (viac)

Reklama

Reklama