Reklama

Reklama

Honba na čarodejnice

  • Slovensko Hon na čarodejnice (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Výpravný film rozpráva príbeh hrdinského križiaka Behmana (Nicolas Cage) a jeho najbližšieho priateľa Felsona (Ron Perlman). Po desaťročiach boja sa vracajú do vlasti, ktorú nachádzajú zdevastovanou morom. Cirkevní hodnostári sú presvedčení, že za katastrofu je zodpovedné dievča obvinená z čarodejníctva, a preto dvojica hrdinov dostane rozkaz, aby ju dopravili do vzdialeného kláštora. Tu sa má údajná čarodejnica podrobiť prastarému rituálu vyháňania diabla. Vydávajú sa teda na strastiplnú cestu, ktorá je skúškou ich síl a guráže a počas nej tiež odhalí dievčaťa temné tajomstvo ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (1 059)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Při úvodní digitální křižácké bitvě jsem si říkal, že to bude ještě větší béčko, než jsem čekal. Jenže to je jen nutný prolog a pak mě to fakt začalo bavit. Má to atmosféru a Cage, když zrovna nemá na hlavě nepadnoucí helmu, tak se do toho fakt hodí. Provařená scéna s vratkým mostem byla super a i to tajemství kolem čarodějnice mě bavilo. A jelikož mi to prostě takhle sedlo, tak mě nerozhodil ani ten digitální konec a fandil jsem Cageovi ať nakope zlu prdel. Je to lepší, než Solomon Kane i Ironclad. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Den s Nicolasem Cagem pokračoval zběsilou honitbou ošklivého bubáka. Jak mě ale má vystrašit monstrum s nadpřirozenými schopnostmi, když ve filmu zároveň hraje Ron Perlman? Jako protiváha umouněných nezmarů zde figuruje Claire; jen by mě zajímalo, jestli ji předem napadlo, že když půjde do filmu s Cagem, stráví ho celý zavřená v cage… No, abych vám to ale nějak srozumitelně shrnul – hraná verze lovecké sezony je pohádkou, akorát se mi nepodařilo rozpoznat, pro koho. Je to dost srozumitelné? (Filmfest Hurghada 2012, 20/67) ()

Reklama

Ruut 

všetky recenzie používateľa

No v podstatě hodně podobné jako Solomon Kane a podobně zbytečně zabité. Tzn - strašně moc bláta, hnijících mrtvol, hnisu, hnijících mrtvol ... hnisu, hnijících mrtvol ... a obtloustlý Nicolas Cage, který se tváří jako by právě dostal nabídku natáčet hned novou trilogii svého hvězdného filmu Rituál (chápej jako by mu opět ulítly včely). P.S. Duel Hellboy vs. Ďábel je cool. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Až jsem ze sebe měl chvílema špatnej pocit, že se bavím na účet mrzáčka a ničím si tak karmu. Season of the Witch je totálně dysfunkční film. Marnost nad marnost, ale co taky čekat od žánru historická fantasy, režiséra Seny a Nica Cage, jenž jde v posledních letech z jednoho průšvihu do druhého (až na pár světlejších výjimek). Tahle digitální rádoby temnota na mne zkrátka nefungovala ani trochu. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Križiacky rytier Behman zocelený mnohými krvavými bitvami sa po rokoch vracia späť do svojej vlasti. Krajinu nachádza v zúboženom stave. Na jeho rodnú zem udrela morová nákaza. Cirkevné autority z toho vinia mladú ženu, nebezpečnú čiernu čarodejnicu. Behman a jeho bývalý spolubojovník Felson sú poverení úlohou, aby ju eskortovali do štyristo míľ vzdialeného opátstva, kde sa má podrobiť exorcistickému rituálu. Film "Season of the Witch" je obstojná stredoveká dobrodružná fantasy. *** ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (30)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ružica meča, ktorý vo filme používal Ron Perlman (Felson) je vyobrazením symbolu rádu nemeckých rytierov a vznikol až počas 3. veľkej krížovej výpravy, pričom dej sa odohráva počas prvej. (QuietRioT)
  • Nakrúcanie bolo dokončené v apríli 2009, avšak štáb sa musel o pár mesiacov znova zhromaždiť, aby natočili ešte jednu sekvenciu s bitkou. Aby ušetrili rozhodli sa ju filmovať pred zeleným plátnom. (Greenpeacak)

Súvisiace novinky

Nicolas Cage a mor

Nicolas Cage a mor

23.09.2008

Všimněte si, prosím, že jsme se zachovali taktně a nenapsali jsme „Nicolas Cage JE mor“. A že bychom si to vzhledem k jeho momentální aktivitě a celkové kvalitě jeho filmů z poslední doby mohli… (viac)

Reklama

Reklama