Reklama

Reklama

Recenzie (2)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Tento kresleňák som chcel vidieť pretože sa na jeho produkcii podieľali moji niekdajší komiksoví obľúbenci Jack Kirby a Steve Gerber. Kirbyho rukopis je vidno v dizajne niektorých postáv a Gerber zase zhusta parodoval aktuálnu popkultúru. A tento seriál trochu aj pôsobí ako zmesková paródia na dobové fantasy a sci-fi  trendy, hlavný hrdina je do kožušiny navlečený barbar oháňajúci sa svetelným mečom, ktorého sprevádza vysoký, silný, chlpatý a škrekmi komunikujúci tvor. Dej sa odohráva v 40. storočí, kde v post-apokalyptických ruinách bojujú s mutantami, čarodejmi a príšerami, ochraňujú slabších a trestajú zlo, ale príbehy sú až príliš jednoduché a príliš vážne sa berúce, neobsahujú ani štipku Gerberovho humoru, známeho z jeho komiksov. Viem, že sa jedná o televíznu tvorbu pre decká na sobotné doobedie zo začiatku 80. rokov, naivita k tomu patrí, dobová jednoduchá animácia mi nevadí, ale o celkovej kvalite asi najviac vypovie, že priebežné pozretie si prvých 10 epizód mi trvalo viac než rok... ()

zorro 

všetky recenzie používateľa

tezko se hledal ale nakonec jsem ho nasel Thundarr a jeho sunsword. myslim si ze jsem to poprve videl na cabel+ smoha dalsimi serialy ktere stale hledam ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Album "Kingdoms Disdained" od death-metalovej kapely Morbid Angel z roku 2017 bol inšpirovaný práve týmto seriálom. (javlapippi)

Reklama

Reklama