Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Polícia nasadí jedného zo svojich najlepších mužov, černošského detektíva Jacka Cartera (Damon Wayans), do akcie proti priekupníkovi kradnutých áut. Jack má za úlohu preniknúť prostredníctvom zlodeja áut Archieho Mosesa (Adam Sandler) až k bossovi priekupníckemu gangu Frankovi Coltonovi (James Caan). Jack si čoskoro získa Archieho dôveru a ku Coltonovi sa dostane. O niečo neskôr sa úplnou náhodou Jackova pravá identita prezradí a v nasledujúcej prestrelke ho Archie nechtiac postrelí. Jack je však nezmar, po dlhom liečení, pri ktorom mu pomáhala Traci (Kristen Wilsonová) sa vráti späť k svojej práci. Teraz má dopraviť Archieho na súd. Kde má svedčiť proti Coltonovi. Problémy nastanú hneď na letisku, keď eskortu prepadne Coltonova banda. To je však len začiatok komplikácií, problémy sa vŕšia a situácia nakoniec donúti Jacka a Archieho, aby ťahali za jeden povraz. Celkom nenápadne sa z nich stanú priatelia, ktorí si vzájomne chránia krk pred prenasledovateľmi... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (113)

montel 

všetky recenzie používateľa

Keats (Damon Wayans) a Moses (Adam Sandler) jsou nejlepší kamarádi a zároveň zlodějíčci, kteří se právě dostali díky Mosesově známosti do velkého kšeftu. Při akci však všchno zhatí zásahová jednotka a z Keatse se vyklube polda. Aby Mosese nezastřelili raději jej zatkne. Ten se ovšem cítí svým kamarádem podvedem a nešťastnou náhodou jej velmi vážně postřelí. Keats se z toho ale dostane a vrací se zpět do služby. Jeho úkol je nyní chránit svého bývalého kamaráda, nyní korunního svědka před nájezdy gangsterů, kteří chtějí oba zprovodit ze světa. Zároveň k sobě opět oba musejí nalézt cestu...Sympatická akční komedie s docela vtipným v té době neznámým Adamem Sandlerem. Už v té době měl velký potenciál stát se po Jimu Carreym králem ksichtících komiků. 60% ()

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Skvelá buddy movie s pomerne jednoduchým a priamočiarym príbehom s vynikajúcim kúskovaním tempa (na tých cca 77 minút filmu to bolo výborne rozdelené), so skvelou dvojicou (Sandler a Wayans), mnohými gagmi a vtipmi (chľastajúci pes a spomínaný "motel" pre zamilovaných boli TOP) a aj výborným soundtrackom (tento track úplne najtopkovejší :)). A to ani nespomínam výborne natočené a prehľadné akčné (prevažne prestrelkové) scény, tie boli mňamka :). ()

Reklama

TheMaker 

všetky recenzie používateľa

* za Sandlera, * za Damona a * za Sandlera ve sprše zpívajícího si "Osobního strážce",-) Dal bych i čtvrtou hvězdičku za to, že jsem se celkem slušně bavil, ale nemůžu, je-likož Sandler už natočil o dost lepší komedie. I tak se ale jedná o kvalitní zábavu u které se určitě skvěle pobavíte tak, jako já._______________Tohle jsem původně napsal a pak stiskl potvrdit Hodnotit/Komentovat, ale jakmile jsem to udělal, stránka se aktualizovala a film měl z původního procentuálního hodnocení 61, hodnocení 60. A tohle já nechci. Tohle si tento film ode mne nezaslouží. Zvedám na 4 **** ,-)) ()

Pipes 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch slabších kousků jednoho z mých oblíbených komediálních herců Adama Sandlera. Hodnocení dávám především za Adama a Damona Wayanse, kterému to s Adamem docela sedlo - myslím ten druh humoru, nikoliv herecký výkon. Jinak film samotný nic moc - např. zkratkovitý a místy hodně přeskakovitý scénář. Slabší 3* ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

I pri 75 minutach zabavy som sa slusne bavil a to uznavam, ze tam bolo par scenaristickych chyb, ako trebars vypnutie motora lietadla vo vzduchu, nasledne zastavenie tocenia vrtul a hladke pristatie, ale ja som tu nehladal chyby, ale zabavu a duo Sandler - Wayans fungovalo. Sandlerov spev v sprche I Will Always Love You od Whitney Houston liezol Wayansovi rovnako na nervy, ako Whoopy Goldberg liezol na nervy spev Patricka Swayzeho v DUCHOVI (1990) alebo retardovany Sandler a jeho ,,Disneylaaand" a na tychto a mnohych dalsich dialogoch som sa nasmial a preto davam 4 hviezdicky, aj ked chapem, ze pre mnohych uzivatelov to bola jednoducho blbost. No a aby som nezabudol na Jamesa Caana, aj on si zahral svojho zaporaka s chutou a vdaka jeho pritomnosti ma film bavil o to viac... 05.05.2010 _______ Adam Sandler - (Moses) +++ Damon Wayans - (Keats) +++ James Caan - (Colton) +++ Jeep Swenson - (Bledsoe) +++ Bill Nunn - (Finch) +++ Larry McCoy - (Det. Sulliman) +++ Allen Covert - (Det. Jones) +++ Xander Berkeley - (Gentry) +++ Hudba: Elmer Bernstein +++ ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se od 4. března do 9. května 1996 v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • V poslední scéně, ve které se má pes zhroutit na pult, je možné vidět lidskou ruku, která tahá psa právě k pultu. (KucC)

Reklama

Reklama