Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) mala skvelý plán – mať dobré známky na strednej škole, aby získala štipendium na univerzite. Teraz, keď už konečne školy absolvovala, nastal čas nájsť si senzačný loftový byt a získať vysnenú prácu v najlepšom vydavateľstve Happerman & Browning v Los Angeles. Keď jej však pracovné miesto pred nosom vyfúkne jej úhlavná sokyňa z vysokej školy, Ryden sa musí vrátiť späť domov. Tam sa musí vyrovnávať so svojou excentrickou rodinou – tvrdohlavým otcom Walterom (Michael Keaton), prehnane šetrnou matkou Carmellou (Jane Lynchová), politicky nekorektnou babičkou (Carol Burnettová) a bláznivým mladším bratom Hunterom (Bobby Coleman). Hromada listov s negatívnymi odpoveďami na žiadosti o prácu sa utešene rozrastá a Ryden začína má pocit, že sa jej život zastavil. Jediné, čo ju drží nad vodou, je najlepší kamarát Adam Davies (Zach Gilford) a sexi sused David Santiago (Rodrigo Santoro). To však ku šťastiu a úspešnej budúcnosti rozhodne nestačí, a tak je jasné, že nastal správny čas vymyslieť celkom nový plán... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (133)

mzop 

všetky recenzie používateľa

Bože, to byla blbost! Čekala jsem teda mnohem víc a za neuvěřitelně neuvěřitelnej konec nemůžu dát víc než jednu hvězdičku. O tu se zasloužila hlavní představitelka a Michael Keaton. Víc si film nezaslouží. Co by stálo za pokus, by byla propracovaná komedie o problematice shánění práce absolventy, o pohledu jich i druhé strany (zaměstnavatele). Ale nic idealistického a romantického, na takovýto film realisticky a do hloubky zpracovaný bych se podívala moc ráda. ()

Melpomene 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že som momentálne v podobnej situácii ako Ryden vo filme a celé by mi to malo byť veľmi blízke, film na mňa inak vôbec nezapôsobil. Chémia romantickej dvojice akosi nefungovala, hluché miesta sa režisér snažil vyplniť "vtipnými" momentkami s uletenou rodinou, celé to však dojem len zhoršovalo a och pane bože, scény s otcom som nemohla ani vystáť... Výsledné dve hviezdy kvôli Alexis Bledel, pôsobí celkom milo a nič nezhoršila ()

Reklama

kersten 

všetky recenzie používateľa

No ako by som to zhrnula. Pomerne milý film, ukazuje život reálne ako naozaj je, ale tie prehnané scény ktoré sa snažia z filmu spraviť bláznivú komédiu (ako pohreb mačky, nakupovanie truhly, otcove podnikanie v prackách...) celý dojem filmu narušili a prekážali mi. A spravili z filmu, ktorý mohol mať na viac podpriemernú béčkovú záležitosť. Som jednoducho sklamaná. ()

M0NCA 

všetky recenzie používateľa

Alexis Bledel opět tak trochu v roli Rory Gilmorové - okaté slečny dokonalé. V tomhle případě se ale ten bravůrně nalinkovaný svět úspěšné odpromované studentky začne pomalu hroutit při hledání práce. Všechno celkem milé, na oddychový sobotní film v pyžamu příjemné, ale to povyšování přátelství na lásku pod heslem "jakmile mi někdo zmizí ze života, uvědomím si, že ho celý život strašně miluju" mi svou přeslazeností kazí zuby... ()

Evii.B 

všetky recenzie používateľa

Je to film o ničem, hodně předvídatelní a lehce zapomenutelny. Nic zvlátšního se tam nestane a postupem času mě i některé postavy začaly silně líst na nervy. Jen pár vtipných momentů zachraňuje moje hodnocení. Pokud tedy nevíte, jak říct sousedovi, že jeho kočka skončila pod koly vašeho auta, hurá do toho! Jinak to za moc nestojí... ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama