Reklama

Reklama

Tréner Lambeau Fields (David Koechner) mal v posledných rokoch smolu nielen v súkromnom, ale aj profesionálnom živote. Teraz ho chcú ku všetkému opustiť manželka Barb (Melora Hardinová) i dcéra Michelle (Brooke Nevinová). Fieldsovi zostáva jediná a zjavne aj posledná možnosť ako si napraviť trénerskú reputáciu a zachrániť rodinu pred rozpadom. Rozhodne sa prijať ponuku svojho dávneho priateľa Freddieho Wisemana a postaví sa do čela nového tímu. Nebude to však mať vôbec jednoduché, pretože jeho mužstvo sa skladá z tých najmenej vhodných hráčov. Fields sa však nevzdáva a začne hľadať nových hráčov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (66)

Joll 

všetky recenzie používateľa

Strašná blbost, takových parodií se už natočilo spousty, ale tahle je rozhodně z ranku nepovedených, bohužel.Kvalitativně to je někde mezi Epic Movie a Date Movie.Film je zoufale nesměšnej a ač Koechnera mám rád, na hlavní roli to určitě není pravej typ.Nakonec se zde nezmohli na víc než parodování Any given sunday. radio, invincible a remmember the titans a mnoho dalších, je to škoda jelikož jsem očekával komedii typu první liga v horším případě něco jako Talladega nights, ale musím konstatovat, že i u toho jsme se bavil vic než zde. ()

baruss 

všetky recenzie používateľa

Pre športové filmy mám slabosť. Bohužiaľ tento film ich má za úlohu urážať. Lepšie povedané, neviem z atmosféry filmu vycítiť, či sa autori iné filmy snažia uraziť, alebo či si z nich chcú iba uťahovať. Ja nehovorím, že filmy na ktoré autori narážajú boli geniálne super, alebo nemali svoje chyby. Len mi neprišlo vhodné aby si ich bral do úst film, ktorý je s nimi na jednej lodi. Nebyť 2-3 vtipných hlášok vo filme tak by som išiel s hodnotením nižšie. PS: Vôbec nepochopím aký zmysel má parodovať komédie. ()

Reklama

runner85 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ten pocit keď si spomeniete na základnú školu a hru z názvom kopa. To som nečakal, že po nás bude dakto opakovať. Budem sa musieť opýtať pána Maroša či si to náhodou nezabudol patentovať a ak hej tak musí to spraviť aspoň pri turbíne. Film je samozrejme strašná chujovina v ktorej kráse aspoň vytŕča Brooke Nevin a Noureen DeWulf. Čo ešte treba povedať k tejto sračke? Nič, už len to, že to vysielal druhý kanál Hno(JOJ)ky hovorí za všetko. Len teraz neviem či to prekonalo Longest Yard. Prekonalo, či nie? :o ()

luboss822 

všetky recenzie používateľa

Konečne som zistil, ako má vyzerať poriadna paródia na filmy. Nečudujem sa niektorým tým nízkym hodnoteniam, pretože na to, aby človek pochopil naozaj každú jednu sekundu filmu treba mať pozretých snáď aj 20 filmov a navyše aj nejaký ten seriál. Všetky, ale úplne všetky filmy s tématikou amerického futbalu, ktoré do toho roku vyšli + ďalšie športové filmy (Ihrisko snov, 12 do tuctu, Rebelka, Hokejový zázrak, Blafuj ako Beckham, Vybíjaná, Coach Carter atď.) Ešte aj všetky názvy vo filme majú svoje opodstatnenie. Jednoducho kto sa nepohybuje v priestore amerického futbalu a nemá pozreté všetky potrebné filmy, tak si tento film neužije a bude mu pripadať trápny. ()

Soweek 

všetky recenzie používateľa

I přesto, že parodie jsou poslední dobou velmi málo podařené, prožívají velký boom. Meet th Spartans vévodí návštěvnosti kin v USA a předposlední Epic Movie si na sebe taky bohatě vydělal. Ke mně se dostala tato né moc nápadná parodie na sportovní filmy jako Gridiron gang, Invincible, Stick It, Longest Yard a další. Musí se nechat, že nebýt délky (2 hodiny není zrovna moc rozumný čas na parodii) bych dal i čtyři hvězdy, ale po hodině a půl to už prostě omrzí. Další velkou nevýhodou je, že film paroduje sportovní filmy, které sice u nás vyšly na DVD, ale nebyly žádným trhákem, takže ne každý ty filmy viděl a ne každému přijdou scény vtipné. Doporučuji tak jedině velkým příznivcům sportovních filmů, kteří mají nakoukáno nebo milovníkům parodie. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama