Reklama

Reklama

Stratené duše

(seriál)
  • Slovensko Spriaznení duchovia (viac)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvorcovia:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrajú:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (98)

Krt.Ek 

všetky recenzie používateľa

Chcete slyšet tajemství? Vídám mrtvé lidi! Tedy vídá mrtvé lidi! Já ne, kdybych byl kontaktován záhrobím, byl bych již kontaktován podnikavci, počítám, že by počítali; Haley Joel Osment je tím (ne)šťastným, potenciálním podnikatelským záměrem, leč není sám, svůj um sdílí s Jennifer Love Hewitt, chcete-li s Melindou Gordon, napohled tuctovou dívkou, kterážto však tuctovou není. Jak by mohla, když vnímá, co vnímá (a vypadá jak vypadá, i ona tuctovost je relativní)? Ale to není důležité, totiž to, že já duchy nevidím a oni jo, nikoho to nezajímá, proč by mělo, jsme na webu fajnšmekrů filmových a seriálových, ne amatérských spiritistů. Důležité je, že vídám "Posla ztracených duší", seriál, který mně zpříjemňuje nahodilé víkendové obědy u babičky, ale pouze je, jinde a jindy se po "PZD" nepídím, vnímám jej jen tam, tam existuje a já jsem rád za jeho existenci, jinde však ne, nechybí mně. Proto asi za tři! ()

Renie42 

všetky recenzie používateľa

Náhodně jsem narazila na tento seriál. Po shlédnutí několik dílů musím říct, že je to na stejný brdo, ale pokaždý s jiným příběhem. Může se to zdát stereotypní, ale když je chvilka, tak si to pustím. Ke konci řvu, jak se duch loučí s pozůstalými, na srdceryvný scény jsem jako dělaná :-). Prožívám smutný období, tak na mě ten seriál asi více působí. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Americký, duchársky seriál, ktorý zvyknú komerčné televízie vysielať počas víkendov, pred obedom. Takže čajíček. Nič pre horrorových veteránov. Nie je to zle natočené, ale nebaví ma to. Najviac sa mi na „Stratených dušiach“ páči to, že tam hlavnú postavu, Melindu Gordonovú, zahrala sympatická Jennifer Love Hewitt, ktorú si pamätám z teenagerského slasheru „Viem, čo ste robili minulé leto“. Musím uznať, že vyzerá stále veľmi dobre. ** ()

guri 

všetky recenzie používateľa

Zaujimavy namet serialu je podkopavany jednotlivymi epizodami, ktore viac-menej idu podla sablony: 1) stretnutie s duchom, 2) duchov pribeh, 3) stretnutie s otcom/mamou/synom/dcerou/manzelkou/manzelom (a inymi pribuznymi) a jeho/jej neuverenie, 4) uverenie, 5) slzy jednotlivych postav, 6) titulky. Ale na nedelnajsie dopoludnie vhodne. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Dlhovlasá (pre niektorých sympatická, pre mňa otravná) Texasanka Jennifer Love Hewitt v seriáloch začínala (SPRÁVNA PÄŤKA) a po tom, čo jej nevyšla kariéra filmovej hviezdy (skromne započatá úspešným slasherom VIEM, ČO STE ROBILI MINULÉ LETO, ktorého úspech sa jej však už neskôr nepodarilo zopakovať), sa na televíznu obrazovku vrátila neškodným rodinne-mysterióznym seriálom o stratených dušiach. ()

Galéria (625)

Zaujímavosti (8)

  • Jennifer Love Hewitt je hlavní hvězdou seriálu, jeho producentkou a režírovala také tři epizody - Body of Water, Birthday Presence a Implosion. (NinadeL)
  • U některých epizod ve druhé sérii sloužil jako poradce světoznámý duchovní James Van Praagh. (vercza)
  • V epizodě The Vanishing (2006), kde má Melinda (Jennifer Love Hewitt) na pravém oku monokl, je možné si všimnout, že na tom oku není nalíčená. Chybí jí její obvyklá černá oční linka. Zároveň nosí umělé nehty a v epizodě Last Execution (2006) ve scéně, kdy se loučí se starou paní v nemocnici a posílá jí vzdušný polibek, je vidět, že jí jeden nehet chybí. V první sérii má také umělé řasy. Ve druhé již ne. (Calwen22)

Reklama

Reklama