Reklama

Reklama

Hrdinov tretieho pokračovania filmu čaká najväčšia futbalová udalosť - finále Svetového pohára FIFA. Traja priatelia Santiago Munez z mexického futbalového klubu (Kuno Becker), Charlie Braitwhaite (Leo Gregory) a Liam Adams (JJ Feild), spoluhráči zo španielskeho Real Madrid a reprezentanti Anglicka účinkujú aj v oficiálnej reklame na majstrovstvách sveta vo futbale. Večer po nakrúcaní sa im cestou stane nehoda, ktorá vyradí Santiaga z hry na minimálne tri mesiace, Charlie vyviazne s otrasom mozgu ... Na ceste k futbalovej sláve musia všetci traja prekonať rad prekážok a pokušení. Najväčší boj však musia zviesť so svojimi osobnými problémami, ktoré sa badateľne podpisujú na ich výkonoch na ihrisku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (141)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Po fantastickej jednotke, iba priemernej dvojke je tu tretia katastrofálna trojka.....Vlastne ono to takmer vôbec s predchádzajúcimi časťami nesúvisí. Kuno Becker je odstavený na druhú, či dokonca tretiu kolaj a bohužiaľ futbal ako taký tiež. A jaksik som nepochopil čo autori zamýšlali scénou filmovania v Rumunsku - ja som mal z nej doslova odpudivý dojem a prišlo mi to ako scéna z nejakeho brakového filmu. Nečudo že už po 20 minútach sledovania som mal túžbu to vypnúť.....ak by to bol samostatný film možno by som sa ulútostil na hviezdy dve, ale ako pokračovanie to nestálo zanič, takže neváham a dávam.... ()

Hanys_ 

všetky recenzie používateľa

S původními díly toho moc společného nemá. Ze staré party zůstal jen Kuno Becker a ten je tady spíš jen takové křoví. Celý třetí Gól je vlastně takové podivné romantické drama, které ale překvapí svou drsností (oproti minulým dílům tady nejde vše hlavním hrdinům na ruku). Jinak úbytek v rozpočtu jde už hodně vidět. Na ty zápasy se už totiž fakt nedá dívat. ()

Reklama

Pavelos 

všetky recenzie používateľa

Třetí pokračování už nemá bohužel nic společného s fotbalem.. Těch pár záběrů co tam je, jsou beztak použity záběry televizních kamer.. Bylo to celé až moc fingované a nešťastné.. Vše bylo zaměřeno na soukromí život fotbalistů a ne na jejich fotbalové umění.. A největší nepochopení z mé strany je proč Santi hrál jenom takovou vedlejší bezvýznamnou roli, když jednička byla jenom o něm.. ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Vim, že tohle si tři hvězdičky nezaslouží, a tak dam aspon dvě, ale já je dávám hlavně proto, že je tenhle film o fotbale. Vlastně neni, a scény který z toho fotbalu mají být jsou to nejhorší v celym filmu. Teď nemluvim o tom jak tam chvilkama běží sestřih z mistrovství. Mluvim o tom, když kluci na chvilku vystřídají. Nejvíc mě pobavil takovej detail. V tom zápase s Ekvádorem, střídá ten týpek Joe Colea, ale když pak dá Becks, rozhodující gól (kterej navíc dal v jinym zápase), tak se strašně moc radujou a kdo mu to neběží popřát - vystřídanej Joe Cole. Podobně mě to pobavilo při penaltách s Portugalskem, jak tam Becks byl první kdo podává ruku Robinsonovi a přitom vubec nebyl na hřišti. P.S. Jste se vědomý toho, že ten popis obsah se vůbec nepřibližuje realitě? ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Pamatuji si, že první G mě celkem bavil. Druhý se v klidu dal a ničím neurazil. Myslel jsem, že se se Santim podívám na MS a ono ejhle. Jeho postava tu je jen jako lepidlo, které má na sebe vázat předchozí díly. Jinak tu ale Santi není k ničemu a tím myslím opravdu k ničemu. Ono totiž to celé s fotbalem ani Santim nemá společného nic. Jistě pár záběrů a pak jste s jednou z hlavních postav na MS, jenže je to celé jen jakási spleť love story a rádoby poučného materiálu o životních hodnotách. 39 procent. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)

Reklama

Reklama