Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie rodinnej komédie o početnej rodine športového trénera Toma Bakera, ktorý je otcom 12 synov a dcér, a to navzdory všetkým americkým rodinným štatistikám, podľa ktorých na jednu bežnú rodinu pripadá 1,87 dieťaťa. Tentoraz sa Tom Baker (Steve Martin) a jeho žena Kate (Bonnie Huntová) spolu s ich dvanástimi deťmi vyberú na nezabudnuteľnú letnú dovolenku. Ale vysnené prázdniny sa čoskoro menia na zúrivé súperenie s ambicióznou a príliš horlivou rodinou Tomovho večného rivala Jimmyho Murtaugha (Eugene Levy) a jeho snaživými ôsmimi deťmi... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (95)

lucinkapes 

všetky recenzie používateľa

Absolutne vynikajici komedie pro celou rodinu. Pobavi i dojme a clovek odchazi od obrazovky s dobrou naladou. V nekterem zivotopisu Hilary Duff jsem cetl, ze jednicka byla jeden z jejich nejlepsich filmu a dvojka se uz moc nepovedla. OMYL !! Jednicku jsem ohodnotil 4 hvezdickama (mozna jsem ji trochu pridal za oblibedou herecku), ale dvojka byla asi tak o 70% lepsi a musim dat suverenich 5 hvezdicek. Vsechny patri celemu filmu a nic sem nepridal navic z zadneho vedlejsiho duvodu. BOMBA! ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná rodinná pohodovka, která nijak zvlášť nenadchne, ale ani neurazí. Rutinní scénář nemá moc co nabídnout, režie se taky nevytáhla ničím zapamatovatelným a dvojnásobná porce dětí ještě neznamená dvojnásobnou porci zábavy. Přesto je to překvapivě zábavnější než jednička. Steve Martin je pořád sympaťák, kterému role chybujících milujících otců sednou jako ulité, sem tam se mihne vtípek a celé je to takové přijemně letně odlehčené. Věděl jsem co čekat a neměl přehnaná očekávání, proto teď nemusím vzdychat, tvářit se znechuceně. Strávil jsem se svými blízkými přijemný podvečer a z pozice otce, který tuší, co filmový otec prožívá, s úsměvem držel Stevovi palce. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Steve Martin - komik, ktorý nie je vôbec zábavný; preplatený herec, ktorý nevie poriadne hrať. Toľko na úvod stručná charakteristika predstaviteľa hlavnej mužskej úlohy. A čo povedať ku samotnému filmu "Dvanásť do tucta 2"? Kŕčovitá, americká komédia o horlivom, nadmieru súťaživom otcovi a jeho početnej rodinke. Spoločne zažijú nehorázne veselé dovolenkové dobrodružstvo. Nie je to nič viac ako len komerčne vypočítavé pokračovanie nevýraznej prvej časti. ** ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Komédia , kde som sa ani nesmial. Súperenie s rodinou pri jazere , ktorá má náhodou skoro toľko detí , je asi už priveľa. Príliž to dýchalo ponurosťou , hoci čo sa aj dá čakať. Dvanásť do tucta mi neprišlo príliž ako komédia a atribúty pre sociálnu drámu to v žiadnom prípade nesplnilo.Stredná cesta - jedna hviezdička. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Není to zábavné ani úsměvné, není to ani slušná oddychovka, je to jen ve velké míře utahané, nudné, trapné a uboze nevtipné. Z prvních třiceti minut filmu mě tak rozbolela hlava, že jsem zbytek filmu nechala doběhnout jako zvukovou kulisu a ačkoli si to má ušiska vytrpěla dokonce, nezaslechla jsem nic, co by mě donutilo alespoň jednou otočit hlavu k obrazovce. Raději bych si prožila extra drsnou celodenní kocovinu, než znovu trávit 90 minut s tímhle kouskem. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (6)

  • Fotka malé Lorraine je ve skutečnosti fotka z dětství herečky, která ji hraje - Hilary Duff. (HappySmile)
  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)

Reklama

Reklama