Reklama

Reklama

Firemný masaker: Hrôza v Maďarsku

  • Slovensko Izolácia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (224)

brutale 

všetky recenzie používateľa

Nelogické ťahy postáv preliezajú filmom, ako mravce mraveniskom. "Tupoidná" zápletka a herecké (ne)výkony. Je to zlátanina, ktorej však nesmiem odoprieť, že ma miestami rozosmiala (viď. scéna s šéfom Georgom a posledná veta filmu). Je to horor bez napätia, atmosféry sem tam nejaké gore vsuvky a troška krvi... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Zázrak to nie je, dokonca sa mi zdá, že typicky britský "humor“ ponurému lesnému hororu skôr ubližuje, než pomáha. Ale najhoršie to tiež nie je. Občas to vyjde (hlava, zápalky, pancierová pasť), ale kombinácia tvrdého hororu so svojráznou komédiou nikdy nebola "moja" kombinácia a už príliš krvavo akčný koniec (bazuka???) ma nebavil. Režisérov predchádzajúci masaker, METRO, sa mi pozdávalo viac. ()

Reklama

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

Párenie horroru s humorom vo väčšine prípadov dopadne ako párenie dobermana s ratlíkom, ale zo Severance našťastie nevzišiel nijaký psí zmrd. Vzišlo z toho síce dlhé váhanie medzi tromi a štyrmi hviezdičkami, ale napokon zvíťazila štedrosť. Každému pokusu o inováciu a zdolávanie málo prešľapaných chodníčkov (plných pascí na medvede) treba v dnešnej dobe filmových psích zmrdov zatlieskať... ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Danny Dyer je prostě pán, ať si za kanálem La Manche říkají, co chtějí... Jeho postava mírného zhulence a konzumenta houbiček byla suverénně nejstylovější a nejpříjemnější. Film jako takový je sice jednohubka, kult se z něj asi nikdy nestane a potenciál, který v sobě měl (banda maniaků protestujících proti západnímu průmyslu na výrobu zbraní, jenž protestuje velmi specifickým způsobem + zajímavé postavy oné korporátní firmy), zůstal naplněn bohužel jen z poloviny. Ale přesto mám pro "Severance" slabost, už jen kvůli sympatické dvojici Dyer/Harris a taky z důvodu, že se tento snímek nebere nijak vážně a atmosférou sem tam (v opravdu malilinkatých nuancích) připomene kultovní Evil Dead. "Dáme čtyřku?" Tak tedy jó... :) ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době jsem si Severance musel zopakovat, jelikož mi hodně splýval s britským Wilderness. Tématicky jsou si tyhle dva filmy hodně příbuzné, jen s tím rozdílem, že Smith citelně brnká na komediální strunu. A je to vlastně dobře, protože postavy jsem si díky skvěle načasovanému humoru oblíbil o to víc. Každá z nich tu má pevné místo a svou zapamatování hodnou hlášku. Zhruba v půlce však přichází očekávaná vybíjená: lesy jsou plné smrtících nástrah a navíc se v nich ukrývá banda maskovaných psychopatů, kteří hrdinům doslova zatopí pod prdelí. Má to spád, hravou kameru, známé tváře, super prostředí. Nemám důvod dát tomuhle povedenému survivalu průměrnou známku. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama