Reklama

Reklama

Myšlienky vraha

(seriál)
  • Česko Myšlenky zločince (viac)
Trailer
Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 242 h 39 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvorcovia:

Jeff Davis

Réžia:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (viac)

Hrajú:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (viac)
(ďalšie profesie)

Série(17) / Epizódy(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videá (170)

Trailer

Recenzie (188)

anderson 

všetky recenzie používateľa

"KHOKHOTSKÁ" JOJ začína MARKÍZE zdatne konkurovať v dabingovom marazme. A je to naozaj unikát. Na MARKÍZE "ratingovo" neuspešný seriál práve doklepáva II. sériu a na JOJ sa začala reprízovať séria I. Ak si myslíte, že platí elementárna logika a JOJ prebrala slovenský dabing z MARKÍZY, ste na omyle. Tí experti si zadali vyrobiť dabing nový. A inak dobrý, ale hlasovo neadekvátny JÁN GALLOVIČ dabuje GIBSONA. No je to hnus "velebnosti". (7.5.2009) ()

pufina 

všetky recenzie používateľa

Snad ani nedokážu říct, proč mě seriál tak chytil za srdce. Možná tou psychologií, kdy profilují vraha a přemýšlí nad jeho dalším krokem, možná díky charismatickým a sympatickým postavám nebo možná proto, že mě seriál baví víc než všechny americké kriminálky dohromady (sorry, Horacio). Oblíbené postavy: Dr. Spencer Reid, Derek Morgan, David Rossi, Jennifer 'JJ' Jareau a ten zbytek postav - Aarona, Emily a Penelopu mám ráda taky, zkrátka každý z týmu je něčím pro mě zajímavý.. ()

Reklama

H4ku11 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi môj najobľúbenejší seriál z podobného krimi prostredia. Práve to sa mi narozdiel od iných seriálov páči, že sa nejedná len o faktickú akciu ako páchateľov rôznych zločinov dostanú. Pre niekoho možno pomalé a zbytočne zdĺhavé analyzovanie sa mne na seriáli páči najviac. Rovnako ako prítomné citáty. A Spencer Reid samozrejme. ()

Sheldra 

všetky recenzie používateľa

Nápad je jedna věc, jeho realizace druhá. Tahle realizace moc nevyšla, a ačli byly první díly slušné, postupně to šlo do kytek. Jakmile jsem si (poměrně záhy) začala říkat, že ty Myšlenky snad nemyslí vážně, použila jsem kouzelné tlačítko. Však oni ty zlé vrahy beztak všechny pochytají i beze mě, jsou to přece Američani... ()

Wishkah 

všetky recenzie používateľa

Pár dílů bylo docela chytlavých a vůbec celý seriál by byl mnohem lepší, kdyby se s ním nenaložilo jako by to byla jen další kriminálka vyrobená na páse. Kdyby se k tomu přistoupilo trochu osobitěji, vybralo se lepší herecké obsazení (Mandyho Patinkina bych nechal, byl výborný) a trošku se na tom zapracovalo, byl by to výborný kriminální seriál. Takhle jen vzniklo něco o partě psychologů s vyhraněnými a plochými postavami, mizerným herectvím a nulovou atmosférou ()

Galéria (2 153)

Zaujímavosti (18)

  • Epizóda odkazuje na nespravodlivé obvinenia voči Richardovi Jewellovi na základe psychologického profilu. Richard Jewell počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, zachránil tisícky životov nálezom batoha plných bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. Následne bol obvinený FBI práve on z prípravy atentátu. Prípad bol široko medializovaný v celom USA. Neskôr bol z všetkých obvinení úplne oslobodený a následne niekoľko krát vyznamenaný. (Raccoon.city)
  • Producent a scenárista Jim Clemente počas svojej kariéry v FBI absolvoval okolo 500 letov na miesta činu a prezradil, že FBI ani náhodou nemôže dopriať jednotke behaviorálnej analýzy súkromné lietadlo. Lietali vždy druhou triedou ako bežní cestujúci. (krasomama)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama