Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Divokého západu nešetrí ani Mexiko... Dve pôvabné mladé ženy – Sara Sandovalová (Salma Hayeková) a Maria Alvarezová (Penélope Cruzová) – stoja na opačnom konci spoločenského rebríčka, ale na obe dopadne podobný úder osudu. Bohatá a vzdelaná Sara stratí otca aj majetok, chudobná a energická Maria a jej otec prídu pre neférové jednanie banky o farmu. Pretože nie sú vo svojom nešťastí samy a všetko je spojené s veľkým podvodom a vraždami, rozhodnú sa mladé dámy vziať spravodlivosť do svojich rúk, keďže úrady im nevedia a nechcú pomôcť.  Vyrazia do boja proti spoločnému nepriateľovi, ktorým je newyorská investičná banka, predstavovaná jej nemilosrdným zástupcom v Mexiku, zločincom Tylerom Jacksonom (Dwight Yoakam). Zo dňa na deň sa dve krásky zmenia na sexi pištoľníčky, ktoré prepadávajú pobočky Banka and Trust jednu za druhou. A keďže ich drzosť narastá, z New Yorku vyšlú policajného experta, mladého a prísneho inšpektora Quentina Cookea (Steve Zahn), ktorý ich má dolapiť. Lenže sa stane pravý opak. Quentin sa totiž k novopečeným lupičkám pridá a okrem iného slúži pôvabným lupičkám aj ako vítaný objekt na zlepšovanie praxe v bozkávaní. Zabudol prečo vlastne do Mexika pricestoval? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (377)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Zopakovať úspech MAVERICKA skúšali viacerí (napr. WWW), dokázali to máloktorí (SHANGHAI KID). Bandidas sa však o nič nepokúšajú, ani nedokazujú, chcú len pobaviť - čiastočne svojou hlúposťou, čiastočne roztomilosťou. Pozerá sa na to dobre, divák dostáva to, na čo je už od Bessona producenta/scenáristu zvyknutý... ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Zajímavé je, jak si vaše země umí zdůvodnit porušování práv těch ostatních." Na konci 19. století ještě nebylo americkým národním sportem žalovat kohokoli za cokoli, takže se Maria a Sára, s kolty v rukou a s šátky přes tváře, vydaly na zdvořilostní návštěvy bankovních poboček, aby získaly zpět rodinné finance. To je dobře, protože krásné holky, s povolením používat pistole a sex, mě obvykle hodně baví. Z nějakého záhadného důvodu však té zábavy tentokrát nebylo tolik, v kolik jsem doufal, ale nic se neděje. Obě desperátky čekám večer kolem desáté v trezoru ČNB a určitě se na vylepšení hodnocení nějak domluvíme. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto bol naozaj sexy film a zo sexuality vyťažil najviac ako mohol popri dodržaní určitých medzí. Vôbec to podľa mňa nebolo vtipné, ale herečky hrali napriek tomu skvelo a presvedčivo, hispánky ako sa patrí. Napriek naivným a komerčným veciam to malo dynamiku a dalo sa na to pozerať a určite nie len kvôli naozaj až neskutočne sexy scénkam, pre ktoré by som si veľmi rád vymenil úlohu s hercom Steveom Zahnom. V celku to bolo obstojné. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo docela špatný. Od tvůrců byl možná dobrý tah obsadit do hlavních rolích této ,,kovbojky" 2 krásky, jakými Salma a Penelopé opravdu jsou. Bohužel jejich krása je to jediné, co nám v tomto filmu můžou nabídnout. Obě totiž své role absolutně nezvládají. Já vím, že se po nich v tomto filmu žádný převratný výkon očekávat nedá. I tak je to co předvedly velice žalostné. Steve Zahn je v pohodě přehraje a to se ani nemusí nijak snažit. Režie tohoto filmu taky velice špatná a selhává ve všech směrech. Tam kde se film snaží bejt vtipný, je většinou trapný. A tam, kde chtějí mít tvůrci úchvatné akční scény, mají akorát nepřehledný guláš (viz. přestřelka ve vlaku). Vcelku je to tedy dosti špatný film, který snad radši ani neměl vzniknout. Jediným pozitivem je snad jenom krása hlavních hrdinek a jedna scéna, ve které bych si to se Stevem Zahnem rád vyměnil :-) ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Western pre ženy. Hlavná dvojka je krásna a ono im to v sedle aj sluší, ale podobné vzkriesenia westernového žánru ma akosi urážajú. Výprava je pekná, humor občas úsmevný, ale príbeh za veľa nestojí. Samozrejme je celý film s minimom krvi. Jediná zaujímavá akčná scéna, je tá spomalená prestrelka vo vlaku (ešte aj tá je neprehľadná). Toto sa proste pravému fanúšikovi westernov nemôže páčiť. 45% ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (10)

  • Příběh filmu je zasazen do roku 1848. Když se Sara (Salma Hayek) snaží vyloupit banku, brouká si melodii "An Den Schonen Blauen Donau". Tuto skladbu zkomponoval Johan Strauss v roce 1867, tedy téměř o dvacet let později. (Cheeker)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)
  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)

Reklama

Reklama