Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tripp (Matthew McConaughey) nie je ani v tridsaťpäťke ochotný vyletieť z rodného hniezda. Jeho rodičia sú z neho zúfalí, nevedia, ako sa ho zbaviť a dochádza im trpezlivosť. Preto sa rozhodnú pre pomoc profesionálky Pauly (Sarah Jessica Parker). Trippov pohľad na svet očami lenivého starého mládenca sa po stretnutí s Paulou razom zmení, lebo vo všetkých smeroch spĺňa parametre ideálnej ženy. Paula je ale profesionálna konzultantka, ktorá má za úlohu iba dostať lenivého Trippa z rodičovského domu. Stane sa však nepredvídané, Tripp sa do Pauly zamiluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (274)

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Námět jistě dobrý. Obsazení není dobré. Matthew Tenstímdivnýmjménem vypadá, jako by byl z umělé hmoty a Sarah Jessica Parker hraje opět (jen) Carrie. Je to škoda. Kdyby ústřední pár byl aspoň trochu sympatický, mohla z toho být docela pohodová komedie na aktuální téma. Koneckonců i u nás se vyskytuje spousta třicátníků, kteří si válí své pr… ehm… pravé, výjimečné a fascinující osobnosti v mamahotelu. ()

ChewieDC 

všetky recenzie používateľa

Další z tovární řady hodně špatných romantických komedií. Fórky sestávají z toho, že hrdinu koušou do různých částí těla různá zvířata. Kamarád-vtipná postavička se snaží bavit tím, že někam padá nebo něco shazuje. Hlavní zamilovaná dvojice postrádá chemii a když musíte ještě 20 minut čekat, až si všechno odpustí a skočí si do náruče, je to téměř utrpení. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa

Film na popbavenie "teplákovej komunity" sediacej pred televízormi. Ako partia chalanov tráviaca voľný čas od jachtingu cez horský cyklotrial a skalolezenie až po streetbasket a surfovanie (tí Američania, fakt nemajú čo robiť) sa baví na svojom kamarátovi ktorému je doma dobre, aj keď to "medvedici" mame a otcovi so sklonom k nudizmu veľmi nevyhovuje a robia všetko preto aby už konečne vypadol z domu, a dokonca si na to nájdu profesionálku (Amerika je úžasná vymýšľa profesie len tak od buka do buka) ()

ranp 

všetky recenzie používateľa

Už podle názvu jsem čekal, že to bude kravina a díval jsem se na to jen proto, že ve Vancouveru odložili o 2 dny sjezd mužů a na čt2 šly skoky na lyžích, které mě až tak neberou. Musím ale říct, že zase tak hrozný to nebylo. Sarah Jessice to i docela slušelo, Matthew byl sympaťák a hodnocení vidím na 55%. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Herecky to bol správny výber, vtipné bolo najmä to ohľadom zvierat, aspoň podľa mňa, paintball bola tiež fajn vec, taktiež romantické plavby, ale ako romantická komédia to je typický americký štýl prvého desaťročia nového milénia. Hlúposti, podsúvanie pochybného štýlu správania, nejaké trápnosti a dej aký nevyzerá na bežné správanie sa ľudí. Chce to byť pozitívne, ale nikdy som si to nejak neužil a to to dávajú často v televízii od ôsmej hodiny večer, nuž predurčenie pre televíznu tvorbu veľa napovedá, je to priemer. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Vzduchovka BB, kterou Ace a Kit používají k zastřelení drozda je Red Ryder. (c.tucker)
  • Film sa natáčal v štátoch Maryland, Louisiana, Delaware a Alabama (USA). (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama