Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holly Hamiltonová (Hilary Duff) je normálne dospievajúce dievča, ktoré už unavuje sťahovať sa vždy, keď jej slobodná matka Jean (Heather Locklear) prechádza partnerskou krízou. Aby ju uchránila pred ďalšou nesprávnou voľbou, vymyslí si dokonalý plán s dokonalým mužom - imaginárnym tajným ctiteľom, ktorý si s Jean niečo začne a zdvihne jej upadajúce sebavedomie. Ale keď sa tento virtuálny vzťah začne uskutočňovať, Holly sa ocitá pred úlohou stvoriť nápadníkovu podobu. A tak si ako tvár, ktorá sa skrýva za všetkými listami a darčekmi, požičia šarmantného strýka (Chris Noth) svojej kamarátky. Postupom času musí Holly podnikať stále zúfalejšie kroky, aby svoju malú lesť nepokazila a uchránila mamino šťastie. Ale nezmešká tak Jean toho naozajstného pána dokonalého, až sa objaví? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dôvod prečo pozerám aj tieto filmy je, že vo svete je málo pozitívnych filmov bez drog, sexu, alkoholu, zbraní a pokrivených hodnôt, kde by som našiel skutočnú lásku, zábavu, akciu. No nanešťastie je mnoho takýchto filmov plných klišé, trápností, rozpačitostí, infantilnosti a ide akoby podľa nejakej šablóny. Tento film má silný názov, ale k nemu prislúcha slabý dej. Hilary Duff v tomto filme nie je pekná, má zlé vlasy, ešte horšie oblečenie a pubertálne nalíčenie. Heather Locklear je naopak na svoj vek veľmi pekná žena, len pre tú Hilary som mal svojho času slabosť a aj napriek tomu, že v tomto filme nie je pekná sa mi v ňom páči najviac. Toto je typický stredne dlhý film, o ktorom už na začiatku viete ako dopadne. Pár trápnych zápletiek ohľadom zamotania sa do klamstiev, nejaké bláznivosti, ktoré sú trápne ako chlapík v jeansoch, koženej bunde a šiltovke, ktorý je automobilový fanatik a ďalšia hlúposť je na svete. ()

mikalana 

všetky recenzie používateľa

Koukatelné a dokonce se i zasmějete, pokud nebudete příliš kritičtí, uvolníte se a rozhodnete pobavit. Celkově je to trošku nedotažené a nahoře to drží především "pan božský" jako zajímavá postava, o které se bohužel nedozvíme tolik, kolik bychom chtěli. Hilary Duff nám dospívá a já se znovu ptám: jak dlouho bude ještě moct hrát naivní krásky? ()

Reklama

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Hele, můžu tě o něco poprosit ?? Musíš se rozejít s mojí mámou.." - "A kdy jsem s ní začal chodit ??" ;) Už nikdy nechci vidět žádný další Božský film Marka Rosmana.. To radši nákup ve špičce u Rossmanna !! A Hillary Duff ?? To snad radši pivo Duff.. A to taky není žádná sláva !! To mi věřte.. I když bolest hlavy jako bolest hlavy.. Zlatý Sex ve městě.. ()

Blacki 

všetky recenzie používateľa

Někdo potřebuje (aspoň občas) nějakou tu dávku naivní romantiky a já se počítám mezi ně. A pro tento účel je tento film naprosto postačující. Bylo to zábavné a našli se zde i chlapi, na které se dalo koukat (tím nemyslím toho z pekárny). Děj to má sice prostý, ale k tomuto typu filmů to prostě patří. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

I když je to pro ženský na nedělní odpoledne, jde o slušně natočený film, který má dokonce i nějaké větší téma - tedy, že člověk nemá od problémů pořád utíkat, ale postavit se jim čelem a řešit je. Ano, nakonec vše skončí dobře, a je to často proti logice věci, i ta holka by potřebovala párkrát fláknout přes pusu, ale celkově je to téma natočené dobře, poutavě, a v rámci žánru dokonce s nějakým drobným přesahem. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)
  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)

Reklama

Reklama