Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aj zázraky sa občas dejú, len musíte pred nimi doširoka otvoriť oči. Osudy piatich Newyorčanov čakajúcich na zázrak sa pretnú počas Štedrého dňa a každý z nich prežije svoj vlastný vianočný príbeh nádeje, lásky a vyplnených želaní.
Na Štedrý deň sa v New Yorku náhodne pretnú životné osudy piatich ľudí, z ktorých každý hľadá naplnenie svojich nádejí, lások a nesplnených želaní. Osamelá a chápavá knižná editorka Rose Collinsová čaká na doslova zázrak, ktorý by uzdravil jej matku trpiacu Alzheimerom. Rose ju navštevuje v nemocnici a práve tam stretne niekoho, kto ju môže zachrániť. Medzitým mladá a atraktívna Nina Vasquezová zruší svoje zasnúbenie s milovaným snúbencom, policajtom Mikeom, pretože už ďalej nedokáže znášať jeho chorobnú žiarlivosť. Mikea Rileya medzitým prenasleduje barman Artie Venezuela, túžiaci po priateľstve. Mladý Francúz Jules Calvert chce Štedrý večer stráviť v rovnakej nemocnici, kde kedysi, ešte ako malé choré dieťa, zažil svoje najkrajšie Vianoce v živote. Tajomný Charlie Boyd môže ako jediný na svete pomôcť Rose, aby si uvedomila, že sa nemá starať iba o druhých, ale aj o seba. Piatich ľudí, čakajúcich na zázrak, prepojí séria nevysvetliteľných náhod a po tom, ako si vzájomne pomôžu, si konečne uvedomia zmysel svojich životov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Nejspíš spoiler. Proboha to byl zase slzavej potok. Tlak na city kam se podíváš, ale já na tuhle hru chtěla tentokrát přistoupit. Asi nejvíc se mi líbila linka Susan Sarandon (i když ta byla ve finále víc přitažená za vlasy než reinkarnovaná manželka). Neřekla bych, že je to vánoční film - ve smyslu s vánoční atmosférou... spíš taková srdceryvná dramata zasazená do tohoto období. Ale líbilo se mi to. (A kašlete na srovnávání s Láskou nebeskou.) ()

Lennnnna 

všetky recenzie používateľa

Co jiného si pustit v čase předvánočním než vánoční film? Ale no nevím, tenhle je na tu vánoční atmosféru poněkud depresivní. Navíc se tu někdo až příliš okatě snažil stvořit novodobou Lásku Nebeskou, s tím rozdílem, že do filmu nastrkal tunu předojemných scén, které tak ve finále působí absolutně nedojemně a ještě ke všemu dost "lacině". ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Trochu iný vianočný film, ktorý sa snaží hrať na vážnu LÁSKU NEBESKÚ. Má fajn atmosféru i obsadenie, len na našich súradniciach príde čisto americký príbeh o osamelosti a psychických problémoch trochu menej uveriteľný. Vzhľadom na počet samovrážd, bežné odlúčenie od rodiny a depresiami trpiacich občanov USA to ma pre amíkov vyššiu výpovednú hodnotu. Mne to prišlo občas umelé (pre mňa nepochopiteľné vykecávanie problémov cudzím ľuďom), ale herci podávajú skvelé výkony... Ale radšej odporúčam podobne vážne ale omnoho uveriteľnejšie PODOBY LÁSKY... ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

Damiel 

všetky recenzie používateľa

71 % - Tak teda nevím, koukám a vidím samé ** - asi jsem viděl jiný film... Předně, jestli někdo srovnává tenhle film s Love Actually, tak porovnává jablka a hrušky. LA je romantická komedie, tohle je komorní melodrama. Jedinou podobnost vidím ve velmi volném prolínání několika minipříběhů a v tom, že český obal DVD je grafickým layoutem skutečně LA podobný. Jinak je Noel úplně jiný - má smutnější a melancholičtější náladu, výborného Robina Williamse (zejména scéna, kdy mu Susan Sarandon nese křížek, mě dostala) a vytkl bych mu snad jen příliš filmově klišovitý "dárek" Penélope Cruz svému filmovému snoubenci. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama