Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti manželky sa Jake Barnes so svojimi deťmi, Seanom a Jessie, presťahoval na Aljašku. Bývalý pilot sa dnes živí doručovaním toaletného papiera po nehostinných kopcoch. Počas mimoriadnej dodávky počas búrky sa jeho lietadlo zrúti kdesi v kopcoch a Jake je nezvestný. Sean a Jessie však majú pocit, že úrady sa dostatočne nestarajú o urýchlenú pomoc, rozhodnú sa celú záležitosť prevziať do vlastných rúk. Pre oboch sa začína jedno veľké dobrodružstvo... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (65)

arnost 

všetky recenzie používateľa

tento film by si zasluzil take 3 2 hiezdicky bola tam krasna krajina na velkom platne to bolo fajn, taky klasicky rodinny film nic vice A preco to hodnotenie: na tomto filme som bol prvykrat sam v kine boli sme tam asi len 5. bol to pre mna zazitok. nejak sa mi to zapacilo a uz som s filmom neprestal a stal som sa fanusikom kinematografie ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Dobrodružstvo odohrávajúce sa v divokej Aljaške mohlo byť mierne strhujúcejšie, či už po príbehovej ale i strihovej stránke je tam dosť cítiť určitá nekompabilita, moc tu k lepšiemu dojmu urobí krásna scenéria a ten ľadový medveď. ║Rozpočet $23miliónovTržby USA $11,829,959Tržby Celosvetovo $13,200,000/50%/ ()

Reklama

Samarol 

všetky recenzie používateľa

Nádherná severská příroda. Aljaška se holt nikdy neokouká. Hodně mladá Thora Birch, kdo by do ní tehdy řekl, že jednou natočí Americkou krásu. Jen těch šťastných náhod a okolností je na mě až trochu moc. Ale jak se říká: "Dobrý konec, všechno dobrý." Hlavně za tu přírodu hodnotím vyšším průměrem. Dost často to píšu a tady tomu bude nejinak, rád se zase podívám. ()

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Aj som chcel dať 3 hviezdičky. Napriek tomu, že dospelí z toho asi moc nemajú, keďže príbeh ja strašne naivný ale vravel som si, že je to predsa len film určený viac pre pre deti. Ale potom, na konci, prišiel ten medveď jednu zožral. Veru ten záver asi nemohli natočiť trápnejšie................ Inak pochvala za ten splav. Paradoxne najťažšie scény a v porovnaní so zbytkom filmu natočené najlepšie.............. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Když váš tatínek den co den létá deseti obyvatelům zapadlé osady na Aljašce pro toaletní papír, je docela velká pravděpodobnost, že dřív nebo později někde zůstane viset. A protože záchranná služba je tam na úrovni internetového pokrytí, nezbývá než doufat, že ho dolů sundají dva skautíci. Nepotřebují mapu, jídlo ani stan, protože mají medvěda a do vysokých hor vyráží výhradně po proudu řeky. Pěkná pohádka s pěkným pozadím, po které jenom doufám, že až se na Dračí palec jednou sám vypravím, budu mít taky azůro i v noci. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama