Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebastian Valmont (Robin Dunne) sa zamiluje do naivnej Danielle Shermanovej (Sarah Thompson) - a aby získal jej srdce, rozhodne sa skončiť so svojím nezáväzným životom. Jeho zhýralej nevlastnej sestre Kathryn Merteuilovej (Amy Adams) sa ale vôbec nepozdáva, že dal prednosť naivnému dievčaťu. - dúfa, že všetko prekazí, keď Sebastianovi ponúkne dvakrát toľko vášne a sexu... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (151)

cityman 

všetky recenzie používateľa

Dvojka se asi nemůže rovnat s jedničkou ani v rozpočtu, ani v kvalitě hereckého obsazení. Nicméně co se příběhu a hlavně závěrečného rozuzlení týče není na tom zas až tak zle. Když vezmeme v potaz, že film byl točen s tím že půjde rovnou na video, tak se jedná o poměrně dobře odvedenou práci na kterou se dá koukat a nenudit se! ()

EggO 

všetky recenzie používateľa

Zacatek byl pekny, prvni pul hodinu jsem uvazoval o 3 az 4 hvezdach, postupem casu jak hodne scenek bylo jak prez kopirak z prvniho dilu jsem si rikal ze 2 hvezdy za to jeste dam, nektere zceny me opravdu potesili..do te chvile to byla jeste koukatelna romanticka komedie na kterou se da jakztak divat. Ale ten konec me natolik znechutil ze nakonec davam jednu hvezdu. Narychlo sem priletl druhy dil a tak rychle take poleti z me hlavy.. To byl fakt hrozny sen :D ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nechápem to nízke hodnotenie. Mne sa to páčilo už pred rokmi a stále ma to baví. Naviac na to, že to zostrihali z niekoľkých dielov zrušeného seriálu, tak je obdivuhodné, že to po dejovej stránke bez problémov funguje. Obsadenie je menej hviezdne ako vo filme, ale zo sexy mrchy Amy Adamsovej sa medzitým stihla stať hviezda. Robin Dunne funguje rovnako dobre ako Ryan Phillippe a vzhľadom na to, že je to prequel a je menej skazený, tak je jeho postava sympatickejšia. Sarah Thompsonová síce na Reese nemá, ale aj jej by som bez problémov podľahol. Celkovo si ale tento diel zachoval rovnako vtipné dialógy, dobré herecké výkony a svižnú réžiu ako jednotka. Vidno, že to točil ten istý človek. K dokonalosti mi tam chýba len podobné vyústenie ako v jednotke, ale keďže je to prequel, tak Sebastiana na konci čaká nemilé prekvapenie vďaka čomu sa z neho stane ten parchant akým bol na začiatku jednotky. Škoda, že z toho nevznikol seriál. Mohla to byť rovnaká zábava ako prvý film. 7/10. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Znehodnotiť tak perfektný scenár a predlohu? To snáď nie je ani možné! Teda je... Tento film dokazuje, že je to predsa len možné. Otázka znie, Prečo? Veď rok predtým zožal obrovský úspech Cruel Intentions - a tam už veru nebolo poriadne ani čo zlepšovať. Oproti tomu bola táto "dvojka" neskutočná fraška. Samozrejme ten skvelý Sebastianov ironický prejav nezmizol ani v tomto. Ale v porovnaní s Ryanom Phillippem, tomuto predstaviteľovi Sebastiana (Robin Dunne) tá rola vôbec nesadla, resp. ju zahral naozaj mizerne. Celkovo som od tohto filmu nečakal žiadne divy, ale že to bude až takáto skaza? No ďakujem pekne... Vysoký podpriemer hraničiaci s odpadom! ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Poté, co se jeho otec rozejde s matkou, vydává se Sebastian žít do luxusního domu otcovy nové přítelkyně. Na peníze a luxus si rychle zvykne, o to hůř si zvyká na přítomnost své nové sestřičky Kathryn. A ještě hůř si zvyká Kathryn na Sebastiana - zvlášť když vidí, jak se mu docela daří. Ve škole, i v lásce, když sbalí dceru ředitele školy, půvabnou Danielu. A to si Kathryn nechce nechat líbit, a udělá vše pro to, aby jejich vztah překazila ... I když jde o dvojku docela úspěšného filmu, jedná se vlastně o prequell, který vysvětluje, jak se vlastně Sebastian s Kathryn dali dohromady. A nutno říct, že tam, kde jednička sršela vtipem nebo alespoň zajímavými nápady, není v tomto filmu zhola nic (až na malé závěrečné překvapení, které ale celý film neutáhne). Navíc i po herecké stránce nic moc - Robin Dunne není Ryan Phillipe a Amy Adams už vůbec není Sarah Michelle Gellar. Ach jo, totálně ztracený čas.. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama