Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážne a krásne sexi agentky Natalie Cooková (Cameron Diaz), Dylan Sandersová (Drew Barrymore) a Alex Mundayová (Lucy Liu) majú opäť plné ruky práce! Tentoraz ide o dva na prvý pohľad úplne obyčajné prstene - v skutočnosti však skrývajú veľmi cenné informácie, pomocou ktorých je možné odhaliť novú identitu všetkých osôb, zaradených do národného programu na ochranu svedkov. Keď svedkovia postupne začínajú zomierať, Charlieho anjelov čaká nová nebezpečná úloha! Len ak využijú svoj nesporný talent na majstrovské prezlečenia, dokonalé špionážne schopnosti a znalosť bojových umení, podarí sa im zastaviť zákerného páchateľa - tajomného „padlého anjela“ Madison Leeovú (Demi Moore). Za výdatnej podpory spoľahlivého spolupracovníka Jimmyho Bosleyoho (Bernie Mac) sa ostrieľané trio vydáva v ústrety novému dobrodružstvu, ktorého priebeh nečakane naruší Dylan, pretože nečakane bude musieť čeliť temnému tajomstvu zo svojej minulosti - tajomstvu, ktoré ohrozí životy oboch jej najlepších priateliek... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (436)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Feel Good Time - Pink/William Orbit [3:59] ,2. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Nickelback/Kid Rock [3:45] ,3. Rebel, Rebel - David Bowie [3:09] ,4. Danger! High Voltage - Electric Six [3:35] ,5. Livin' On A Prayer - Bon Jovi [4:08] ,6. Any Way You Want It - Journey [3:24] ,7. Surfer Girl - The Beach Boys [2:26] ,8. Working for the Weekend - Loverboy [3:42] ,9. A Girl Like You - Edwyn Collins [3:56] ,10. Nas' Angels...The Flyest - Nas/Pharrell [3:45] ,11. I Just Want to be Your Everything - Andy Gibb [3:45] ,12. This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole [2:51] ,13. U Can't Touch This - MC Hammer [4:16] ,14. Last Dance - Donna Summer [3:19], ()

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Jestliže pánové mají spoustu filmů, ve kterých můžou prožívat své klukovské sny (Indy Jones), popřípadě se pokochat Van Dammem a spol., pro dámy jsou tu Charlieho andílci. A troufám si tvrdit, že ani pánové se s andílky nudit nebudou. Přesto fungují pouze jako dobrý mix akce a komedie, vyšší ambice si naštěstí nekladou. ()

Reklama

numi 

všetky recenzie používateľa

Hranice mezi nadsázkou a špatnou parodií je tenčí než latexové oblečky hlavních hrdinek a McG ji ve dvojce bohužel trefit nedokázal. Ale to se tak trochu dalo očekávat... Jediným překvapením za oněch bolestných sto minut tak je to, že co se sex-appealu týká, strčila všechny tři andílky do výstřihu babka Demi Moore. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola over the top sled videoklipových akčných scén, čo sa pokúsili v pokračovaní tromfnúť. Ale na môj vkus už išli v každom ohľade za hranu. V akcii už prevažuje trápne CGI nad praktickými kúskami, čím film pripomína súčasné Marvel a spol. digiodpady. Len sem tam sa tu nájdu fragmenty nejakej skutočnej akcie a ani tá už nie je tak hravo skombinovaná s trefnou hudbou ako minule. A nepomôžu tomu ani ďalšie fláky od Prodigy. V humore išli tak ďaleko, že už sa to zmenilo na doslova paródiu rôznych filmov. Keď sa prvýkrát ukázalo, že hlavného mužského záporáka štylizovali (vrátane jeho hudobného motívu) do De Nirovho zloducha z Cape Fear, tak som sa tomu zasmial. Ale keď ho imitoval celý film, tak to skôr pôsobilo, že nič vlastné tvorcovia vymyslieť nedokázali. Naviac recyklujú aj svojho vlastného záporáka z prvého dielu. Tentoraz je už ale Crispin Glover skôr trápny a vôbec nevzbudzuje rešpekt ako minule. Bernie Mac ako náhrada za Billa Murraya vôbec nefunguje. Je to len neschopný idiot. Potešilo aspoň množstvo cameo výstupov. Willis je cool aj behom pár sekúnd, keďže ešte nemal znudený výraz. No a Demi Moore je vo svojom veku rovnako hot ako ústredné trio. Celkovo je dvojka v každom ohľade slabšia, ale na ten pozerateľný priemer to stále stačí. 5/10. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Koľko máte chlapov?“ – „Dve kamošky.“ – „Ale ich je 50!“ – „Ja viem, nie je to fér.“ McG a jeho tri uchichotané, roztopašne a pri najbližšej vhodnej príležitosti tancujúce baby, pokračujú v akčno-komediálnej krasojazde. V ten rok mohol akčný fanúšik do kina vyraziť na toto alebo na T3 a oboje bolo po stránke akcie zvládnuté viac, než uspokojivo. Dvojka je iná len do takej miery, aby mohla byť reč o sequele a nie o remaku. Napríklad Bill Murray ako šéf hrdiniek odstúpil (podľa všetkého ho minule naštvala Lucy Liu do takej miery, že sa na dvojku vybodol) a nahradil ho jeho brat (!) Bernie Mac (!!). Niektoré staré tváre zostali (Crispin Glover, Luke Wilson, Matt LeBlanc), ďalšie pribudli (Robert T-1000 Patrick, Demi Moore v chvíľkovom návrate do áčkarskej produkcie, John Cleese ako úžasne nič nechápajúci otec). Nechýbajú cameá (Bruce Willis), zábavné dialógy („Ako sa darí vášmu filmu?“ – „Mali sme 13 scenáristov, takže...“), ani strhujúca akcia. Už úvod z Mongolska je absolútne megalomanský a šialený. McG by mal rozhodne nakrútiť „vážny“ akčný triler. P.S. - Dodatok v roku 2017. Tak McG príležitosť dostal... a T4 je najslabší Terminátor v histórii. McG by sa mal vrátiť k nakrúcaniu akčných komédií. Sory, nie každý deň mám poruke vešteckú guľu. Kino Považan NMnV 2003 ()

Galéria (97)

Zaujímavosti (30)

  • V roce 2005 se stal snímek vůbec prvním, který Sony Pictures vydala na Blu-ray. (viperblade)
  • Drew Barrymore (Dylan) opravdu chtěla ve své flashbackové scéně píseň od Jona Bon Joviho "Living on a Prayer", jenže práva na ni byla moc drahá. Tak Drew zavolala samotnému Jonovi a vysvětlila mu, jak je pro ni důležité, aby ve filmu jeho píseň zazněla. Bon Jovi tedy udělal výjimku a píseň nakonec ve filmu zazní. (viperblade)

Súvisiace novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (viac)

Reklama

Reklama