Reklama

Reklama

Pätica študentov na výlete je nútená dať sa inou cestou, ako mali pôvodne naplánované. Uviaznu ale v opustenom moteli, kde na nich čaká strašná vízia zavraždených ľudí. Stretnutie z mužom, ktorému tu záhadne zmizla manželka potvrdzuje ich najhoršie obavy – na svedomí to má tajomný vrah! V blížiacej sa noci budú musieť bojovať o holý život až do nečakaného konca! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (103)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Nie, rozhodne to nie je dobrý film a nestrácajte s ním čas, podobne ako ja. Natočené zle, aj napriek krátkej dĺžke hrozne nudné. Postavy nezaujímavé a fandiť im teda nebudete, respektíve vám budú ukradnuté. Niečo hororové sa začne diať až okolo 50 minúty ale za veľa to nestojí. No a v polke filmu skončí v hovnách jediná pekná žena. Za mňa som to mal vypnúť radšej vtedy. Pointa na konci dáva najavo aspoň troška snahy. U mňa za 1*. ()

wampire23 

všetky recenzie používateľa

Takže mám za sebou noc strávenú s Reekerom (bez blbých pripomienok:D). Scenár je klišoidný, že viac už to zrejme nešlo, 5 mladých ľudí sa vydá na cestu za akousi párty, na najhoršom možnom mieste sa im pokazí auto, a potom ich začne pomaly ubúdať:D. To je stručne k obsahu. Natočené je to celé prekvapivo pekne. Človek sa pri sledovaní nenudí, dokonca som sa párkrát skutočne bál (a to sa mi stáva naozaj iba výnimočne). Milo ma potešilo použitie slepého chlapca, čo prináša nové neotrelé možnosti v takomto druhu filmu. Či už na úkor hororu alebo komédie, keďže tento snímok nie je taký vážny ako sa zdá. Škoda len toho predvídateľného konca, ktorý doslova bije do očí inšpiráciou vo filmoch Smrť prichádza v bielom a Identite. Mohlo to byť inak o hviezdičku viac. Takto ostávam pri celkom slušných 60%. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Vypnout přehrávač a disk vyhodit z okna je samozřejmě možné, nicméně byste přišli o docela divokou i vpravdě realistickou, nicméně už obehranou pointu, kterak to celé bylo. V daném žánru ale po těch letech očekávám NĚCO jiného než jen křepčení okolo liduprázdného motelu a bandu podprůměrně hrajících herců (Arielle Kebbel suverénně nejhorší). Pár sympatických rysů to přesto má, jemnou práci s budováním atmosféry nikoli, takže jsme někde na tenké hranici 40% a to ještě přivírám obě oči!! ()

RomeroIsGod 

všetky recenzie používateľa

Hodně průměrnej kousek. Pěkná úvodní scéna(za pejska dávám jednu hvězdu), pak asi třičtvrtě hoďky nuda a pak záverečná vybíjená, která už má zase jakž takž úroveň. Killer se ukáže docela pozdě, ale má styl. Jen jsem nepochopil tu jeho zbraň, zubařská vrtačka dovedená do extrému nebo co to mělo bejt. No, dokonce dojde i na střívka, takže na ten průměr to stačí. 50% ()

sidzej odpad!

všetky recenzie používateľa

49%? To myslite vazne? Zrejme som videl iny film.....sracka s prisernou hudbou, neskutocne stupidnym a nudnym dejom s obcas nechcene vtipnymi dialogmi (slepy vravi jednorukemu "Ty aspon porad vidis" jednoruky odpovie " Ty si ho zase aspon vyhonis" , slepy odveti "Delej to druhou" jednoruky na to "Skousel si to nekdy druhou rukou? Jako kdyby za tebe tahal nekdo cizi" ci perly typu "Chces li opravdu zit, nesmis se bat zemrit"). No a zaverecna pointa tomu vsetkemu dokonale nasadzuje korunu. Na celom filme je vsak spolahlivo najvtipnejsia ona vrazdiaca, plyn siriaca smrtka s vrtakom miesto ruky. Jak som sa ja rehotal.....a potom ze horor....komedia to bola. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama