Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (415)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Vidieť Arnieho v komediálnej polohe kde musí využívať mimiku tváre býva často bolestné a ani tento film nie je výnimka. Dokonca budem asi jeden z mála čo mu  prial (aspon prvú polovicu minimálne) aby zlyhal v hľadaní hračky okolo ktorej sa celý príbeh točí. Áno, je tu veľa úsmevných momentov a áno, pre mladšie publikum pôjde o sympatickú blbinu čo prvotriedne klišé (otec zanedbáva syna, blížia sa vianoce a chce sa polepšiť) servíruje na prekvapenie nenútene. Občas ale film prestrelí až moc (záverečný let, gang santov) a postava Myrona bola na facky od začiatku do konca. Scény so sobom si budem pamätať asi jediné aj dlhšie po dopozeraní. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Další úžasná retrovzpomínka, kterou při sledování podobných filmů z mého mládí :-) nedokážu potlačit. Proto musí už automaticky postoupit na vyšší úroveň čtyř hvězdiček, hehe. Ne, vážně, tomuto filmu nemám z hlediska popcornové zábavy pro mladší co vytknout. A jako dospělý jsem se taky dobře zabavil, protože Arnold je v této roli kupodivu vážně vtipný... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Z pozice přirozeného odpůrce svátků klidu a pohody (čili nervů na pochodů) jsem vždy potěšen, když se uprostřed sváteční pohody dokáže někdo oprostit od duchovního rozměru vánoc a zábavně přitom trpí. Ano jsem cynik, nejsem na to nijak zvlášť hrdý, ale tento pokřivený pohled na svět činí můj život daleko zábavnější. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

[rewatch] s odstupom niekolko rokov to vnimam nie ako vianocnu komediu, ale ako vianocny horror o strese a zhone. arnie a sindbad nie su nejako extra vtipny, zato phil hartman v ulohe suseda je absolutne vynikajuci! rozhodne to nie je tak zle ako som si to pamatal, ale dajte si to v originale... arnie a komédia? tieto pokusy pre divákov skoro nikdy nedopadnú dobre. i keď rolničky majú slušný nápad a miestami sú i vtipné, celkovo to nedopadlo nijak extra skvele a väčšinu filmu sa budete nudiť. možno, keby tam hral niekto iný ako arnie tak to bolo oveľa lepšie. ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejvíce podhodnocených filmů na databázi. Důvod je však jasný. Mnoho lidí se v tom pozná a uvědomí si, že se ve vánočním shonu chovají jako idioti. Najde se tady několik ukázkových situací. Především Sinbad a slizký Hartman roztáčí kolotoč šílených událostí. Kdo se umí zasmát i sám sobě, tak se bude skvěle bavit. Těm ostatním nezbývá nic jiného než zkusit nějakou pózu. Mezi oblíbené patří hlášky o tom, že Arnold není herec a žvatlání o tom, že tento styl humoru nedosahuje výše mého intelektu. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Roli obřího Santy ztvárnil wrestler Paul Randall Wight Jr. známý jako The Big Show. (Mr.Dick)
  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. V závěrečných titulcích je však uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)

Reklama

Reklama