Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike Dooley (J. Belushi) je policajt, ktorého by nechcel mať na krku žiadny zločinec. Samotár, ktorý zvysoka kašle na smernice. Jeho jediným záujmom je dostať drogového priekupníka Lydmana za mreže a tomu podriaďuje všetko. Ani tak významný zločinec sa však pred Dooleym nemôže cítiť v bezpečí. Lenže potom, ako Lydmanov plán na odstavenie Dooleyho zlyhá, všetko sa zmení. K Dooleymu pribudol parťák, ktorý nevie hovoriť, niekedy mu neuveriteľne tečú sliny a naviac býva aj tvrdohlavý. Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale Dooleymu sa to akosi nezdá. Vlčiak K9 sa v skutočnosti volá Jerry Lee a Dooley zistil, že bude pracovať iba vtedy, keď sa mu bude chcieť. Nakoniec si tí dvaja možno predsa len porozumejú... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (111)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tento americký akčný, kriminálny thriller je vystavaný na nie príliš originálnom námete. Policajný detektív a jeho verný, šikovný pes. Všetci to iste veľmi dobre poznáte napríklad z nemeckého televízneho seriálu "Komisár Rex". To však bola poriadna blbosť. Celovečerný film "Môj partner z K-9" je na tom predsa len o poznanie lepšie. Dá sa na to pozrieť a aj sa trocha pobaviť. Chémia medzi hercom Jimom Belushim a jeho psím parťákom fungovala celkom dobre. ** ()

Orlau32 

všetky recenzie používateľa

Malinko, ale dosecla malinko, mě film zklamal. Představovala jsem si, že tam bude více zážitků s tím pejskem. James BELUSHI najde ten správný vztah k tomu psímu kamarádovi až téměř ke konci filmu. Je to obyčejná detektivka (něco jako "REX"), jenže zde to není až tak vtipné a James BELUSHI zde příliš nepravděpodobně exceluje se svým auťákem. Jsou zde momenty, kterým nemůžete věřit ani náhodou. ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Možná jsem byl včera taky studený čumák, ale zanechalo mě to víceméně chladným. Občas jsem se pobavil a nemužů říct, že u zbytku filmu bych se vyloženě nudil, ale nějak to nestačilo. A ani těch pár hlášek a občas vtípek nějak nedokázaly misku vah převážit na stranu spokojenosti tak výrazné, aby z toho vymáčkly čtvrtou hvězdu. ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Skvělá kriminální komedie, která by byla pouze nadprůměrná nebýt úžasného německého ovčáka Jerry Leeho. Mike Dooley je celkem cool polda, ale teprve se svým parťákem to fakt rozbalí... No mě se to prostě líbilo, konec je sice fádní, osmdesátky z toho taky přímo čiší, ale jinak je to bezva zábava...90% ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Nejinteligentnější účinkující hvězdou snímku je bezesporu K9 alias Jerry Lee ... což je z jedné strany skvělé, neb mám ke čtyřnohým přátelům člověka veskrze kladný vztah. Z druhé strany je to ovšem poněkud degradující ... v souvislosti s namyšleným pánem tvorstva, který sám sebe dosti sebestředně označuje jako homo sapiens. Takže 2* za Jerryho, víc ani ťuk. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (7)

  • Dooley (James Belushi) jezdí ve filmu ve voze Ford Mustangu GT z roku 1964. (reich)
  • Natáčení probíhalo v San Diegu. (reich)
  • Lyman jezdí v Maserati Quattroporte Tipo AM 330. (HellFire)

Reklama

Reklama