Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flintstonovci a Rubblovci sú moderné rodiny doby kamennej a žijú s osvojenými dinosaurami v pravekom mestečku Bedrock. Fred Flintstone (John Goodman) a Barney Rubble (Rick Moranis) pracujú v kameňolome banskej spoločnosti Slate and Comp. Fred s manželkou Vilmou (Elizabeth Perkinsová) už vychovávajú podarenú dcérku Pebbles, ale Barney je bezdetný. Starostlivý Fred venuje bezdetnému Barneymu peniaze, aby si mohol s manželkou Betty (Rosie O´Donnellová) adoptovať dieťa. Keď Fred a Barney podstupujú kvalifikačný test na pozíciu nového zástupcu viceprezidenta spoločnosti, Barney vymení svoj výborne prepracovaný test za Fredov nepodarený, aby sa mu odvďačil. Fred získava vedúcu výkonnú pozíciu v podniku, spyšnie a správa sa povýšenecky. Teší sa, že svokre Pearl (Elizabeth Taylorová) ukázal, že Vilma sa nemohla vydať lepšie a že si ju zaslúži. Nevšimol si pritom, že je iba nastrčenou figúrkou v špinavej hre majiteľa firmy Cliffa Vandecarva (Kyle MacLachlan) a jeho sekretárky Sharon Stoneovej (Halle Berryová), ktorí ho skorumpovali, aby prevzal zodpovednosť za prepustenie všetkých robotníkov po nákupe automatickej výrobnej linky. Kto zachráni nešťastného Freda? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Dnes jsem viděl poprvé v životě. Kdysi jsem na premiéru nešel, tak jsem si dnes řekl, že doplním mezeru ve vzdělání. Jedná se o neškodnou zábavu s pár výtečnými nápady a několika hezkými vtipy. Tempo je stabilní a příběh nekomplikovaný. Ideální na ospalé odpoledne. Halle Berry moc pěkná sekretářka. 70% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Newman: 1. (Meet) The Flintstones - The BC-52's ,2. Human Being (Bedrock Steady) - Stereo MC's ,3. Hit & Run Holiday - My Life With The Thrill Kill Kult ,4. Prehistoric Daze - Shakespear's Sister/The Holy Ghost ,5. Rock With The Caveman - Big Audio Dynamite ,6. I Showed A Caveman How To Rock - Us3 ,7. The Bedrock Twitch - BC-52's ,8. I Wanna Be A Flintstone - The Screaming Blue Messiahs ,9. In The Days Of The Caveman - Crash Test Dummies ,10. Anarchy In The U.K. - Green Jelly ,11. Walk The Dinosaur - Was Not Was ,12. Bedrock Anthem - 'Weird Al' Yankovic ,13. Mesozoic Music - David Newman , ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Jako malý jsem měl animované Flintstoneovi docela rád. Nejvíc se mi líbilo to jejich pravěké auto na vlastní pohon a dinosauři…Tak jsem byl dost zvědavý na tuhle hranou verzi a moc šancí na úspěch jsem jí popravdě nedával. Nicméně v rámci možností a s přivřením jednoho oka se to tvůrcům i hercům vcelku povedlo. Žádná sláva to nebyla, ale bylo to vtipné a herci předvedli slušné výkony – takže dávám slušných 60%. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Animovany Flinstounovi moc nemusim, nijak zvlast zabavny mi neprijdou, ale tenhle film se poved. Neni to ani tak scenarem, kterej za moc nestoji, ale predevsim predstavitelem Freda Johnem Goodmanem, kterej je v roli pracloveka vopravdu drsnej. Navic tu je spousta dobrejch forku, srandovni praveky vychytavky, dobra hudba a pekna Halle Berry. Ja se bavil dobre. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Ale hej. Na svoju dobu sa to fakt dalo. Bol technologický boom po druhom Terminátorovi a prvom Jurskom Parku, tak sa tvorcovia rozhodli oživiť aj túto animovanú klasiku. John Goodman bol skvelou voľbou, ostatní už až tak moc nie, ale inak sa tam mihlo viac známych tvári vrátane sladkej Halle Berry. Objektívne max za 3 hviezdy, subjektívne za štyri. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (14)

  • Film vznikol na motívy rovnomenného animovaného seriálu Flintstonovci (1960) a snažil sa dôsledne zachovať realitu originálu vrátane rekvizít, akými sú osvojené dinosaury či rôzne praveké potvory vo funkciách domácich pomocníkov (prasosaurus ako odpadkový kôš, dinosaurus - vysávač, dikafták či brontožeriav). (PATWIST)
  • I když se herečka Rosie O'Donnell nepodobá Betty Rublové, roli nakonec dostala kvůli perfektnímu smíchu, který zněl jako od Betty. (viperblade)

Reklama

Reklama