Reklama

Reklama

Moja tučná grécka svadba 3

  • Česko Moje tlustá řecká svatba 3 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snaha splniť posledné želanie zosnulého otca je chvályhodná a môže sa zmeniť na úplne nečakané dobrodružstvo. Toulin (Nia Vardalos) otec bol Grék ako poleno, navzdory americkému občianstvu (jeho takmer nezdravý vzťah k rodnej krajine bol totiž hlavným zdrojom vtipov v Mojej tučnej gréckej svadbe). Jeho snom bolo vrátiť sa do rodnej dediny a stretnúť sa so starými priateľmi. Toula sa rozhodne spojiť príjemné s užitočným, a tak naplánuje rodinný výlet do kolísky civilizácie, kde sa kedysi “kolísali“ aj jej predkovia. Rodinný výlet klanu Portokalos však znamená, že polovica lietadla do Grécka patrí im. A keďže čím väčšia rodina, tým väčšie problémy, krajina pod Akropolou sa má na čo tešiť. Najmä keď nič nejde podľa plánu a Portokalovci sú chodiaca prírodná katastrofa. Kam sa však v tomto smere hrabú na svojich gréckych príbuzných, ktorí majú pre nich pripravenú celú plejádu prekvapení. A zďaleka nie všetky sú príjemné. Grécko je však čarovná krajina, kde stačí jesť souvlaki, piť ouzo a pozerať sa do azúrovo modrých vĺn Egejského mora a viete, že všetko dobre dopadne. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (17)

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Romantická komédia, ktorej chýba poriadna romantika, či humor, má až príliš veľa nezaujímavých postáv a príliš málo zaujímavého deja. A to všetko v maximálne nenápaditej réžii Nie Vardalos neustále umocňujúcej moje dojmy, že sledujem neambicióznu pásovú produkciu pre masy, akých máme v domácich končinách viac než dostatok. To je Moja tučná grécka svadba 3 v skratke a ani fakt, že stále dokáže vzdávať istý hold gréckej kultúre a zvláda i niektoré ďalšie minoritné aspekty, nedokáže adekvátne zakrývať všadeprítomnú rutinu a banalitu zvyšku. ()

AgnesDee 

všetky recenzie používateľa

Jednička byl takový blesk z čistého nebe. Krásný, vtipný film o holce, která si připadala hnusná a neměla žádné sebevědomí, a nakonec se vdala za krásnýho chlapa a měla svou krásnou rodinu. Dvojka už byla trochu nucená, ale stejně se spousta vtipů povedla a filmově to pořád nebylo tak špatné. Věnoval se na druhou stranu dlouhotrvajícímu partnerskému vztahu, roli muže a ženy v rodině a krásně to balancovalo na hraně humoru a vážnosti. Trojka je ale bohužel paskvil bez jakékoli pointy, nápadu a vtipu. Za celou dobu jsem se zasmála asi jen jednou, což je na komedii dost smutné. Spousta věcí vyšuměla do prázdna, byla zbytečně natažená, running joky tu taky moc nebyly a celý děj v podstatě vyšuměl do prázdna. Svatba v tomto filmu byla jen proto, že v každém dílu musí prostě nějaká být. Místo toho, aby se třeba jednalo o svatbu Paris, tu máme naprosto random pár, který vůbec neznáme, svatba je v posledních asi deseti minutách a v podstatě jen plní kvóty pro filmovou značku. Jsem dost zklamaná. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najslabší diel série porovnateľný azda iba s rovnomenným seriálom, ktorý nemal ani hlavu ani pätu. Podobne to bolo aj s dejovou linkou tohto snímku, ktorá bola prakticky prázdna a o ničom. Tento film je hlavne oslavou gréckej kultúry a nádhernej gréckej prírody, ale v zásade neponúka takmer žiadne úsmevné momenty, iba odľahčenú rodinnú atmosféru. Ako pocta Constantinovi fajn, ale inak zbytočnosť. 45 % ()

PetraMishka 

všetky recenzie používateľa

Celkem příjemný film o výpravě několika členů celkově početné rodiny na řecký ostrov, odkud pochází otec rodu. Zastoupení tu má starší generace, rodiče a dospělá dcera s nápadníkem. Pohodovou atmosféru narušuje několik scén, u kterých jsem se cítila trapně, jako úprk do moře hned na začátku, které jsou jak z jiného světa, je tu na komedii poměrně málo vtipu, přesto výsledný dojem je pozitivní. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

My Big Fat Greek Wedding 3 je jeden veľký filmový omyl, pokračovanie, ktoré radšej ani nemalo vzniknúť, pretože naozaj to je takmer nepozerateľné! A to milujem💙 My Big Fat Greek Wedding jednotku, už dlho patrí medzi moje obľúbené romantické komédie (vždy sa dobre zasmejem) a aj dvojku som videla už dvakrát (raz dokonca v kine), ale toto prosím nikdy viac. Dopozerané len z lásky k prvému filmu. Je to hodinu a pol trvajúca nuda!!!! Nie je to komédia, nie je to dráma a nie je to romantický film. A vlastne ani neviem, či to vôbec je film, keďže to nemá dej, rodinka je v Grécku na dovolenke a to je tak všetko. "Zápletka" je úplne banálna. Aspoň z gréckeho prostredia mohli vyťažiť viac, ale žiaľ ani krásy Grécka film nezachránili, výprava je nezaujímavá, kamera úplne obyčajná. Hudba je úplne najhoršia, soundtrack je hrozne otravný a pôsobí rušivo. A len tak mimochodom, v názve je opäť slovo svadba, nedávalo by väčší zmysel, keby sa vydávala Paris? Koho zaujíma svadba cudzích ľudí? Chápem, že toto pokračovanie vzniklo ako pocta hlavnému hercovi z predchádzajúcich dvoch filmov, ale ako film tu nič nefunguje. 1* za veľmi sympatický filmový pár Nia Vardalos a John Corbett, obidvaja pôsobia sviežo a mlado, človek by nepovedal, že sú šesťdesiatnici. Ešte šťastie, že som na to nešla do kina, asi by ma piclo. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama