Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchideou

  • Slovensko Anakonda 2: Lov na krvavú orchideu (viac)
Trailer 1

V nepreniknuteľnej tropickej džungli si nik, či už človek alebo zviera, nemôže byť istý svojím životom! Na vlastnej koži sa o tom bolestivo presvedčí i skupinka vedcov, ktorí sa vydali do pralesa v Borneu pátrať po veľmi vzácnej červenej orchidei – tzv. krvavej orchidei -, ktorej sérum vraj prináša večnú mladosť. Nik nepochybuje o tom, že ak sa im to podarí, zaručí im to veľkú slávu a nepochybne aj bezodný zdroj peňazí! Ibaže netrvá dlho a z lovcov sa stane korisť! Uprostred nehostinnej džungle totiž musia čeliť nielen príšernému počasiu a nepriechodnej vegetácii, ale aj oveľa nebezpečnejšiemu, smrtonosnému hadiemu protivníkovi, ktorý kraľuje tamojšiemu potravinovému reťazcu – a ktorý je vďaka unikátnym liečivým komponentom z už spomínanej krvavej orchidey oveľa rýchlejší, väčší a bystrejší, ako si vôbec dokážu predstaviť! (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (259)

choze 

všetky recenzie používateľa

Bez známých tváří, efektních mordů a filmařsky o dost slabší (a s menší lodí), protože levnější dvojka. Ale pořád to má slušnou výpravu, snappy dialogy a uteče to jako voda v tropické řece, takže i když je to celkem zbytečný film, o odpad se zdaleka nejedná. Jen v poslední čtvrtině už jeli tvůrci na autopilota. ()

Enšpígl odpad!

všetky recenzie používateľa

Jóóóóó, hezkyyyyy já chci ještě jednou , ale pokud možno až budu umírat v bolestech, protože tohle mě dorazí bez trápení. Jako už si vemte to, že bohatá firma vyšle své product managery a vědce aby natrahali v džungli kytku. Tím prdel zdaleka nekončí. Partu tvoří :bílej američan, afroameričan, asiat amerického původu, portorikánec. Pak je tam taky : hodnej, křivej, drsnej a taky je tam ukecanej a máme tam i hysterku, a odvážlivku. Jéééééééé a taky je tam digitální anakonda v džungli , kterou nazývají Borneo / podle lesa a vody se to dá těžko vyvrátit či potvrdit/ . Pak už máme jenom finále, naštěstí se odehrává ve tmě, takže nic nevidíme, slyšíme jen sykot a řev. Pak to nasvítej a zachvíli jsou titulky. Bravooo, přežil jsem to . ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jednotka za veľa nestala, ale zaujímalo čo toto pokračovanie bolo horšie ako originál s J. Lo, alebo sa jedna o prekvapenie. Už. ale to, že je v čiernych  číslach nasvedčuje o slabej kvalite a to môžem potvrdiť. Tvorcovia si zas vymysleli rozprávočku, ktorou asi kŕmia svoje deti, keď nechcú zaspäť. Že v ďalekej džungli je rastlina, ktorá nám, ľudskému pokoleniu môže predĺžiť život, ale ako sa účastníci tejto výpravy presvedčili, že pred ľuďmi to už vyskúšali na sebe aj anakondy a tak o trápnu naháňačku bolo postarane. Je tu anakond viac, ale , že by bola častejšia atmosféra alebo napätie sa nedá povedat, práve naopak, tu už bol často videný riadny chaos a to hlavne tým, že nielenže je tu tých mrch veľa, ale aj postavy boli presne tak klišéovité, ako v takýchto filmoch bývajú a tak naozaj žiadna sláva. Potom prišla scéna, kde pariace sa anakondy vyrušili tí nešťastnici a to mi trocha pripomenulo jednu sečnú z Aliena, ale tá bola oveľa veľkolepejšia, ako tato trapošina. Uzavriem to, slabé 2*. ()

Gimli 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch filmů, na kterých člověku v podstatě nic nevadí, ale který je tak strašně nezajímavý, že je vlastně úplně zbytečný. Všechno, co tento film nabízí, už to bylo v lepším provedení. Koukat na Anakondu 2 opravdu nemá smysl. Koukněte místo toho třeba na Plán 9 z vnějšího vesmíru, kde můžete alespoň žasnout. ()

mat.ilda 

všetky recenzie používateľa

Proč Anakonda 2? No protože už ta předešlá rozvíjí velký potenciál - hadi se rozmnoží a můžou tak sežrat víc bezvýznamných herců na větší plošné rozloze a také se otevře prostor pro další stupidity, které jednička nepobrala, ostatní zaběhané šablony zůstávají. Jedna hvězda za E. Byrda, můj plán jít spát hned, jakmile bude sežrán, zhatil svým statečným bojem o přežití, a tak jsem vytrvala... ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (11)

  • Anakonda: Honba za krvavou orchidejí je první hollywoodský film, který měl světovou premiéru na Fidži. (imro)
  • Ve filmu je skoro vždy vidět Anakondu stojící na ocasu, podobně jako Kobra. Anakondy však tak silné svaly nemají a svou váhu by takto neunesly. (Mr.Hudson)
  • Herec Mathew Marsden je v Anglii známý zpěvák, v listopadu 1998 se dokonce jeho singl „She's Gone“, který nahrál ve spolupráci s Destiny's Child, dostal na 24 UK Charts. Jako herec se ve své rodné zemi objevuje v seriálu Coronation Street. (imro)

Súvisiace novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (viac)

Reklama

Reklama