Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Flowers

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2023, 3:21 min

Kamera:

Marcell Rév

Hrajú:

Miley Cyrus

Obsahy(1)

V novom videoklipe k piesni "Flowers" Miley Cyrus ospevuje sebalásku, cvičí v spodnom prádle a dokonca sa aj úplne nahá objaví v sprche. (nessbeal)

Recenzie (4)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Sebevědomý hit, klasický manifest na téma, jaké je to skvělé být sama (když jsem po rozchodu). Cosi podobného vyprodukovala prakticky každá sólová zpěvačka, jediný rozdíl je v tom, že se právě tenhle song stal symbolem letošních Grammy. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Toto "V novom videoklipe k piesni Flowers - Miley Cyrus ospevuje sebalásku, cvičí v spodnom prádle a dokonca sa aj úplne nahá objaví v sprche.  (nessbeal)" mi pripomenulo legendárny rozhovor Lasicu, Satinského a Studenkovej. 😅 Takže mňa osobne by skôr šokovalo, keby sa nehanebnica a škandalistka s prefajčeným hlasom sprchovala oblečená. 😂 Za tri trápne "kérky". (29.3.2023) Plus znaky navyše, aby databázu nerozhodilo od jedu. ()

Trancetino 

všetky recenzie používateľa

Miley Cyrus - Flowers Cena Grammy za nahrávku roka :-x :-x :-x Tie pusinky posielam Vám všetkým, ktorí neviete zahrať ani jeden akord na hocičom alebo kohútik jarabý na klavíri a idete sa tu hrať na extra ultra super špica naj bomba kritikov... ale je aj pravda, že ja som si už na tento ČSFD primitivizmus dávno zvykol. ()

Reklama

Reklama